Hirdetés
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Egyébként nem rossz a játék, a totálszar NFS-ek mellett pláne nem, de a régi Codemasters cuccok nyomába sem ér. Nekik is a profit számít ez érthető, és ha nem maradnak el az eladások akkor nem változik semmi. Remélem kevesebb fogy mint amire számítottak és akkor elgondolkodnak végre.
A belső nézet hiányát is mivel indokolták? A játékosok kis hányada használta. Egy nagy lófaszt. Kevesebb munkával akartak többet keresni. Összes Grides ismerősöm belsőből nyomatta, és két fórumnyi ember kb 10 az 1-hez arányban belsőzött. Érdekes módon én egy Codemasters játékban sem láttam szavazást erről pedig Toca 3 óta mind megvettem.
Jó kis gyermekjáték 10/6.5 és megér 2-3-4 ezer Ft-ot ahogy írtam. Ha azoknak akik még nem vették meg megér 8-10 ropit vagy 40-44 Eurot az ő dolguk, de érdemes elgondolkodni.
Irányítás butítva
Fizika butítva
Pályatervezés egyszerűsítve.
Grafika kb ugyanaz a szint.
Kamu VGA lassító effektek integrálva.
Testreszabhatóság minimális.Grid 2 | Codemasters | 2013 (szétdolgoztuk magunkat, vért izzadtunk, annyi az innováció hogy beszartok)
Egy volt Grid/Codemasters előrendelő....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest