Hirdetés
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
Hello
1,5 óra játék után............
Menürendszer :nem olyan pörgös mint az 1-ben, de nem rossz
(nekem belehal a karim(gtx 580) mikor kiírja ,hogy mi jön és a lámpák villognak( beszaggat)
Grafika : Nem sok autót láttam.eddig és csak 4 pálya van meg ,de teljesen okés,simán röccenésmentesen megy High-en
Írányitás:..1 pályát leszenvedtem WASD-al aztán belőttem neki a G25-öt.....Ahogy alapon adja a settngs,szinte úgy jó(az Grid 1 túlérzékeny,ideges nekem),ha csúszik a kocsi,talán az ellentartása túl erős,de azt visszavettem és zsír!
.egyenlőre bejövős,de mint az 1-esben itt is vannak kicsit hihetetlen kanyarsebességek,de ennyi belefér.............
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs