-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
Aki mar megvette a fentebb emlitett oldalrol azoktol kerdeznem hogy ad vmi bonust a kulcs v teljesen alap jatek?? 7e ert talaltam olyat amihez van bonus auto.. meg poszter akit esetleg ez mozgat..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Devil Smile
őstag
Udv all
erdekelne a velemenyetek a jatekrol.. gondolom mar par oratok benne van igy van tapasztalat az elso reszhez kepest.. most kb4500.- ert betudnam szerezni a sima alapjatekot..az elso resz tetszett most is jatszom vele ujra..
ha esetelg tud vmi olcson esetleg DLC vel annak jelentkezeset megkoszonnem..
-
Devil Smile
őstag
koszi mindenkinek sikerult apron talalnom 4e ert rosszabb iranyitasra szamitottam.. igaz meg csak kb 10kort mentem..dlcket majd megnezem mik vannak..
-
Devil Smile
őstag
Udv all segitsetek igaz meg csak az alapjatekot jatszom de egyik este kiprobaltam az online-t es vmiert orokke felvillant a "mikrofon" mintha beszelnek rajta a mikrofont lenemitottam (fizikai kapcsoloval) tehat elvileg nem kellett volna bekapcsolnia..de megis fel fel villant..beallitasokat nezetem nem talaltam erre vonatkozo beallitast.. Steambe kikapcsoltam a mikrofont igaz azota nem probaltam de gondoltam megkerdezem hatha csak en nem lattam beallitast ra jatekon belul..
ha van kedve vkinek felvehet steamre legalabb az idoket latom h mennyire vagyok toletek..
alairasomban ott a nick (hunsmile)Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
-
Devil Smile
őstag
Udv all az lenne a kerdesem h megvettem a gtr packot de sehol nem talalom a kocsit a my cars ba.. (single game) amugy a greenmangaming oldalon akcios minden dlc es az alapjatek is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tiltott a warez minden formája.
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest