- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon vártam ezt a részt de csalódott vagyok. Az egyet rongyosra játszottuk de ez hát őőőőőő. Miért rontották így le?
A grafika gyakorlatilag High-on és Ultrán, ugyanúgy ahogy Dirt2/Dirt3 minimális különbséget mutat. 1080p 4xMSAA. Highon 2x annyi a minimum fps (min: 66 fps, max: 105).. Beleraktak pár értelmetlen és szinte láthatatlan effektet megint. Kb a kontraszton kívül semmi látványos különbség nincs.
Törés és fizika jobb volt sokkal az egyben, ebben odakúrtam a kocsit többször rendesen és vígan nyertem Hardon. Az egyben Hardon váltóval azért nehezebb volt, és ha odacsaptad a kocsit, lehet hogy restart volt a vége egyből. Visszajátszást nem használom azt a nyomiknak rakták a játékokba.
Van benne potenciál, k*rva jó játékot csinálhattak volna belőle, így csak 10/6,5.2-3-4 ezer Ft-ért jó vétel, mert van benne split-screen és a Codemasters a mai konzolnyomi középszintet simán hozta. Kb mint a Dirt3.
Ami pozitív: mocsok jókat drifteltem a balanced és drift autókkal
Az elején a Nissan Silvia igazán jó kis driftautó volt. Csak még az egyben ha drifteltél sokszor hátrányba kerültél a gyorsan elforduló autókkal szemben, addig itt driftelve előzöl kb bármilyen ívről érkezve :SNem szimulátor, de nem kellett volna ennyire lebutítani NFS szintre.
Mondjuk megértem hogy miért ilyen a játék. Konzolon ez köll a népnek. Cserébe még csúnyát is kapnak! Kis butusok
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Lenovo ThinkPad T480s 16GB WQHD új állapot
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,12-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Fractal Design Define 7 Mini Black Solid
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az elején a Nissan Silvia igazán jó kis driftautó volt. Csak még az egyben ha drifteltél sokszor hátrányba kerültél a gyorsan elforduló autókkal szemben, addig itt driftelve előzöl kb bármilyen ívről érkezve :S