Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Azóta jobban utánajártam és ez tényleg effekt nem pedig hiba. Ezzel a kamera hibát a rázkódást miatt próbálják imitálni "elvileg".
Szóval akkor most jön az hogy a te géped sz@r mert ennek benne kellene lennie...
Amúgy így utólag jobban utána járva tényleg effekt, mivel más szituációba nem jön elő, illetve más játékoknál sem. Viszont én is egyből erre gyanakodtam, főleg azért mert rég játszottam már, és nem tudtam ilyen újítások is vannak, illetve egy illetőnek most pakoltam össze egy zsír új rendszert és azt tesztelem, ezért egyből arra gyanakodtam a vga hibás...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Fejhallgatós találkozó
- Sweet.tv - internetes TV
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy így utólag jobban utána járva tényleg effekt, mivel más szituációba nem jön elő, illetve más játékoknál sem. Viszont én is egyből erre gyanakodtam, főleg azért mert rég játszottam már, és nem tudtam ilyen újítások is vannak, illetve egy illetőnek most pakoltam össze egy zsír új rendszert és azt tesztelem, ezért egyből arra gyanakodtam a vga hibás...