Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nyugodtan lehet jönni multizni, ha playlisten mész ott úgy kell hozzáállni lesz ami lesz. Én most jöttem le róla, 9es szinten kezdtem és 12 és felen jöttem el. Ez kb másfél óra versenyzés alatt.
Voltak nagyon jó futamok, meg rosszak is amikor bőven előlrébb értem volna be, de kiforgattak vagy kilöktek.
Legjobb az egy touge verseny volt én RS5 tuning nélkül ő merci s63 vagy melyik van itt tuninggal és nem tudott lerázni. Elején úgy megindult azt hittem meglóg és felfut +5re az előnye és akkor vége, de aztán látta gond lesz és kezdett rosszul menni...végén nem volt 1sec köztünk
Szerintem megizzadt ő is
Level29es csávó volt, szóval tuning nélkül, megveregettem a hátam

Scampolo: Én bevállalom mindig, ha nagyon kivárok akkor nem érem utol az elsőket, mert aki jól vezet és megtud lógni soha nem érem utol. Én megyek a sűrűjébe és lesz ami lesz. Persze nem mondom, olyan reflex hadmozdulatok kellenek, de megy...az esetek 80%-ban..maradékban meg könnyítek a kocsi karosszériáján
és megyek tovább. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem megizzadt ő is
és megyek tovább.