Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

válasz - = Zk = - #1884 üzenetére

Nyugodtan lehet jönni multizni, ha playlisten mész ott úgy kell hozzáállni lesz ami lesz. Én most jöttem le róla, 9es szinten kezdtem és 12 és felen jöttem el. Ez kb másfél óra versenyzés alatt.

Voltak nagyon jó futamok, meg rosszak is amikor bőven előlrébb értem volna be, de kiforgattak vagy kilöktek.
    Legjobb az egy touge verseny volt én RS5 tuning nélkül ő merci s63 vagy melyik van itt tuninggal és nem tudott lerázni. Elején úgy megindult azt hittem meglóg és felfut +5re az előnye és akkor vége, de aztán látta gond lesz és kezdett rosszul menni...végén nem volt 1sec köztünk :) Szerintem megizzadt ő is :) Level29es csávó volt, szóval tuning nélkül, megveregettem a hátam :) :)

Scampolo: Én bevállalom mindig, ha nagyon kivárok akkor nem érem utol az elsőket, mert aki jól vezet és megtud lógni soha nem érem utol. Én megyek a sűrűjébe és lesz ami lesz. Persze nem mondom, olyan reflex hadmozdulatok kellenek, de megy...az esetek 80%-ban..maradékban meg könnyítek a kocsi karosszériáján :DD és megyek tovább. :D

Új hozzászólás Aktív témák