-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Persze hogy én meg médiumon tolom, de itt is látszik hogy a gép "védekezik".
Mindig előttem van de ez kicsit pont olyan mint az akciófilmekben mikor utcai üldözéses jelenetnél előzni akarnak hátulról de mindig megakadályozza az elől haladó.
Nekem ez így pont tetszik is, az már kevésbé hogy kanyarban belémjönnek hátulról/oldalról mert az előttem lévő fogja a saját helyét védekezőbe a mögöttem lévő meg jönne elém de én is utban vagyok neki.
Ilyenkor szépne kiforgatnak hátulról és szívok ha hátsókerekes járgánnyal vagyok(amiből több van mint GRIP meg BALANCED verdából).
Bezzeg én már szórakoztam hogy lehet őket lökdösni de marha nehéz ha nem valami nagy böhöm amerikai jószággal vagyok akkor szinte esélytelen a kipördítésük, avagy pont én szívom meg jobban azt is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Apple AirPods Pro 1 (INGYEN FOXPOST)
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)