Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Azzal nincs is baj, de tényleg idegesítő hogy ha ő jön beléd és te kapsz büntetést. Ugyanez a kerülgetős versenynél. A pickupok egy pályán mindig a legjobb ívet zavarják, ha esetleg mégis befértem és jó lett volna, rámhúzta a kormányt. Volt olyan is hogy 3x váltott sávot előttem egy verda: egyszer a kanyar előtt bejött az ideális ívre, kerültem volna akkor visszahúzódott, majd visszajött a következő előzésnél is belém
Ezek idegesítő dolgok. Az első résznél is sokan panaszkodtak a kilökő ellenfelekre, de valahogy nekem abban nem volt gondom ezzel.Amit már szintén írtatok:
Természetesen Hardon, versenyen a második-harmadik helyezettek direkt feltartanak, az első meg jól elhúz, és mivel egyforma kocsikkal mentek ezért nehéz megelőzni őket, az első kb befoghatatlan. Egy pálya van amit nem tudtam így első helyen befejezni de annyira felidegelt hogy ki is kapcsoltam a picsába
Ez a nyilvánvaló csalás eddig nem volt jellemző a CM játékokra. Ez kisstílű Need for Speed-es szarozás.
Amúg nem rossz a játék tényleg, csak nagyon casual. Féláron fogyasztandó
Szerk:
Mielőtt jönne a skillre való beszólás, messze nem vagyok láma, LFS, rFactor is pörgött sokat, de az összes CM játékban bármikor képes voltam single-ben első helyet hozni Hardon. Egyszerűen néha csalni kell a gépnek, különben megveri az ember könnyen.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezek idegesítő dolgok. Az első résznél is sokan panaszkodtak a kilökő ellenfelekre, de valahogy nekem abban nem volt gondom ezzel.
Ez a nyilvánvaló csalás eddig nem volt jellemző a CM játékokra. Ez kisstílű Need for Speed-es szarozás.