Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
bandigyerek
üzenetére
Mivel a legközelebbi túra nyáron lesz, inkább az van, hogy jegelem a bevásárlást. Ránézésre megtetszett az OA6, de beleásva mehh... Az OA5pró-t nem írtam le teljesen, jó áron van és úgy látom, össze lehet vadászni hozzá a tartozékokat (+a goprónál is rizikó, hogy lassan jön egy méretváltás és a mostani előtétlencse-adapterek nem fognak passzolni)
#8120:
. A szétmállástól annyira nem tartok, bármit is veszek, búvártokba megy.#8124: gopro téren inkább az, hogy remélhetőleg a köv 4-5 hónapban kidobnak valami használhatót 1"os szenzorral, fényerős optikával. Nekem még beleférne az időbe de ez persze bilibelógós.
-
Khaosz55
addikt
válasz
bandigyerek
üzenetére
Teljesen érthetetlen. Volt nálam a gopro13 vissza is küldtem. Gopro lenne a 3 gyártó közül az utolsó amit venném. Én mint átlag user semmi videó vágási képesítésem nincs, eszméletlen felvételeket lehet csinálni víz alatt a oa5-el D-logM-ben. Kell hozzá egy lut és rá kell dobni a kontrasztra. Már meg is érkeztél.Vagy ha sima normálba vesz fel az is jó.
Korábban linkeltem a videót. Ha kell feldobom a nyersanyagot vagy a vágott videót is amit YT nem konvertálr újra.Többször írtam, nappal már ha felhő van egyből jön a gopro képzaja és stabi problémája. A víz alatti zöldes színekről ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest