Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyargyerek
tag
Sziasztok! micro SD kártya "milyet vegyek hozzá, jó ez vagy az?" témához szeretnék hozzá szólni és esetleg tippet adni. Figyelem nálam egy alig használt és top kártyának hitt
ingston MicroSDHC CL10 memóriakártyával NEM ment a cucc. Nem akarom égetni a Kingstont de ez van. Youtubról néztem egy amerikai srác adott nekem jó tippet , ez a jó kari ezzel nálam megy tökéletesen full felbontásban is. SanDisk MicroSDXC 64GB Extreme A1 UHS-I (V30) + SD adapter, GoPro Edition ezt vegyétek! valószínűleg van 128-as is belőle. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BMW topik
- Renault, Dacia topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 1000 expó
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ingston MicroSDHC CL10 memóriakártyával NEM ment a cucc. Nem akarom égetni a Kingstont de ez van. Youtubról néztem egy amerikai srác adott nekem jó tippet , ez a jó kari ezzel nálam megy tökéletesen full felbontásban is. SanDisk MicroSDXC 64GB Extreme A1 UHS-I (V30) + SD adapter, GoPro Edition ezt vegyétek! valószínűleg van 128-as is belőle.