Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vyndree

őstag

válasz Khaosz55 #7062 üzenetére

Ezért nem estét írtam, hanem kevés fény esetén. A szenzor a képalkotás lelke, tegyük fel hogy ezeken a lencsék megegyeznek (pedig nem), vagy minimális eltérés van. Az ideális az 1 colos szenzor lenne és egy fényerős obi, de akkor meg napsütésben mindenképp kéne rá szűrő (napszemüveg) mert kiégnek a fényes részek, pl. felhők.
    Hero 8-ban mint mondtam, csak egy negyed kisujjkörömnyi szenzor van, arra nem lehet normális képet vetíteni főleg 4k-ban, azzal bármit csinálsz csak maszatol. 11-től növelték a méretét, gondolom ott van (10>11) javulás a képeken a sötét részek tekintetében.

Tuninger: éreztem hogy turpisság van abban a tesztben, azért bátorkodtam úgy kezdeni hogy "ez csak egy vélemény", úgy is sejtettem hogy merre húz a szíve hogy végig sem néztem. :)
    A szenzorra nem azt írtam csak azon múlik minden, hanem hogy egy "nagyon fontos tényező". Három (ami már négy) alap fényező kell egy jó fotóhoz és az egyik a cmos. Amúgy egy fényképezőnél a lencse talán még fontosabb, de mivel az itt fix és ha maradunk a lenti három példánál, akkor tegyük fel hogy közel azonosak.

Új hozzászólás Aktív témák