- Vezetékes FÜLhallgatók
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- iPad topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ano
senior tag
kis segítség kellene. Hero Black 9 az alany
Mostanában az vettem észre hogy 20-25+ perces felvételeknél a felvétel leállításánál a kamera elgondolkodik úgy 20-30 másodpercig mielőtt a felvételt befejezné és szinte minden alkalommal hiányzik valamennyi felvétel a végéről, azaz félig belefagy a felvétel készítésbe, de mégis megállítja majd ki is kapcsol a kamera (gyors felvétel engedélyezve van)
Mitől lehet ez az adatvesztés?
Hogyan lehet esetleg az SD kártyáról legolcsóbban visszaszerezni a belefagyott felvételt (nincs sérült fájl, de tuti ott van valahol az sd kártyán)?
Megtaláltam pl a wondershare recoverit az ajánlóban, de nem működik kipróbálásra és nem vagyok hajlandó 70+ dollárt fizetni évente olyanért aminek normálisan kellene működnie egyébként.Az SD kártya egyébként csak néhány hónapos és az egyik legjobb támogatott fajta: 256GB micro SDXC Sandisk Extreme Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest