Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Amíg a szöveget olvastam arra gondoltam, hogy biztos valahova a testhez rögzítve van a GoPro, de a linkelt videók stílusához valóban jobban passzolna valami milccel videózni. Ott arra kell majd figyelni, hogy az autofocus rendszere jó legyen az adott milcnek, főleg mivel sportban gyors mozgások vannak, de ahhoz ezt a topikot tudom ajánlani már.
Amúgy meg lehetne spékelni a mostani felvételeidet edzéseken, bemelegítéseken pl néhány fejpántos, csuklópántos felvétellel
Ha anyagilag teheted akkor a GoProt ne cseréld MILCre, hanem tartsd meg a MILC mellé, és akkor lehet variálni vágásnál több fajta és szögű felvételt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha anyagilag teheted akkor a GoProt ne cseréld MILCre, hanem tartsd meg a MILC mellé, és akkor lehet variálni vágásnál több fajta és szögű felvételt.