- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Száguldás és homoktenger az új GeForce driverben
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Szakmailag teljesen ismeretlen területre tévedtem.
Az egyik családtagom részére szeretnék vásárolni egy GoPro-t, de elég elveszettnek érzem magam a témához, igazándiból ott tartok, hogy átböngésztem a gyártó oldalát, kínálat ezerrel, még több egyéb haszontalan oldalt is megnéztem, majd éreztem, hogy jönnöm kell és kérdeznem kell.
Elolvastam a az összefoglalót és őszintén mondom, bíztam kicsit abban, hogy az elején találok olyan segítséget, mint más topicoc elején, ahol ha a fogalmatlan user megválaszolja az első körös kérdéseket, akkor a hozzáértők már tudják, hogy kivel - mivel állnak szemben.
No, ilyet nem találtam, ezért kérdezem, miként tudnátok segíteni nekem? Nyilván, ha összefoglalom azt, hogy mire kellene, milyen igényt kellene kielégítenie a megajándékozott felé, az biztosan előbbre vinne?
Van Magyarországon olyan disztribútor aki kizárólagosan ezzel a termékkel foglalkozik, megvásárolható nála, vagy csak kinti rendelés jöhet szóba, azt célszerű alkalmazni? Esetleg honlapja ahol lehet tájékozódni?
Elsőre csak ennyi, de nagyon köszönöm, ha el tudunk indulni ezen az úton.
Köszönöm, üdv:
A
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest