Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
K53TA
tag
Movavit probáltam ki. Nem fagyott ki és gyorsabban renderelt, mint a Davinci Resolve.
Filmora9 még nem probáltam, de ahogy elnézem a Movavi-val egy árban van és kb ugyanugy három árkategoria.
Egyenlőre nem tudom, melyik szerkesztő lenne a jó választás, még át kell gondolnom. -
Darko
senior tag
Én is használtam a Davinci R-t és lemondtam róla mikor csak gyűltgyűlt a videóanyag és már nem bírtam feldolgozni, mert nekem is nehézkes volt használni, meg fagyogatott. Azóta a Filmora9-et használom, gyors, még sosem fagyott ki, van trial belőle, de ha megtetszik és megvennéd sem vág földhöz az ára (olcsó) és rengeteg effect van hozzá. Próbáld ki.
-
K53TA
tag
Két hete, hogy használom a Davinci Resolve 16 videó szerkesztőt és nem vagyok vele elégedett.
Egyrészt kicsit bonyolult egy átlag juzernak, de tanulni soha nem késő, bár nem szándékoztam órákat vacakolni egy, egyszerű home movi elkészitésével.
A legnagyon bajom az vele, hogy amikor több (mihez képest) felirat, vagy effektet probálok ki, hogy megtalájam a megfelelöt, fogja magát és lefagy.
Amikor összerakok egy 20perce videót pár felirattal, akkor meg a renderelélből lép ki dekodolási hibával. Ebben az az érdekes, hogy ezt összevissza teszi, van, hogy a videó első percében, vagy épp a közepén, vagy a végén. Persze probáltam megannyi beállitással, de nem segitett.
Még adok neki egy esélyt, aztán uninstalálom. -
K53TA
tag
válasz
stemplar07 #2168 üzenetére
Örülök, hogy bevált.
-
stemplar07
őstag
[link]
GoPro 8 motor kormányra rögzítve Hypersmooth on, ma kipróbáltam, igen tetszetős lett, a hangot felejtettem átállítani wind-re.. ( illetve láttam pár videóban, hogy műszörmét ragasztottak a mikrofon elé..) 2,7K60 frps.
Teljesen kisimítja az úthibákat, nagyon jó -
togvau
senior tag
válasz
stemplar07 #2147 üzenetére
nem lehet állítani. Csak ne legyen túl sötét, mert akkor rosszabb a stabilizátor, mintha kikapcsolnád...
-
K53TA
tag
válasz
noiq_nolife #2162 üzenetére
Ha találsz árban elfogadhatót, akkor a használtan a Gopro 6.
Amugy a gopro hivatalos oldalán van Hero 5 Black felújitott, garanciával és az alap tartozékokkal.
https://gopro.com/en/hu/shop/accessories/refurbished-hero5-black/CHDNH-B15.html -
zgospel
őstag
válasz
noiq_nolife #2162 üzenetére
Ha 50 ezer a keret akkor a Hero 4 black vagy esetleg az 5 black fog beleférni használtan. Fotózni nem olyan jó vele, legalábbis az én ízlésemnek nem jön be.
-
noiq_nolife
csendes tag
Hasznaltan melyik GoPro-t erdemes venni szerintetek? Vagy inkabb egy uj kinai akciokamera?
Inkabb fotozasra szeretnem hasznalni zordabb korulmenyek kozott (vizalatt, maszas kozben, olyan helyeken ahova fenykepezot nem szivesen tennek), neha videora. A 4k-s felvetel nem erdekel, mert amugy sem birna a PC-m a szerkeszteset.
A sok tartozek valoszinuleg elonyosebb lenne szamomra, mint egy ujabb GoPro. A budzset szeretnem 50k alatt tartani, tartozekokkal egyutt. -
K53TA
tag
válasz
stemplar07 #2160 üzenetére
annak csak örülni kell, de ahogy irtuk, zsákbamacska a win10-el való kapcsolódás.
Ahogy korábban írtam, nálam az Asus notebook win10pro látja, a Lenovo win10pro meg nem :-) -
stemplar07
őstag
Az LG G8x/ gopro saját kábelével is működik a file átvitel a Win10-el ..
-
K53TA
tag
Az Oracle VirtualBox telepitése után nekem is látja a Gopro 8 tartalmát. Kicsit lassan tölti be mappa tartalmát, de ha már betöltötte, akkor a másolás már gyors.
Hogy USB szinten mit modósit az Oracle VirtualBox? Jó kérdés, de ezek szerint lenne rá megoldás mint Gopro, mind Microsoft oldalról. -
K53TA
tag
Kisérlet:
Fogtam kivettem a gopro-ból az SD kártyát és azt átraktam a Nikon digitális kamerámba.
Ezután a digitális kamerát csatlakoztattam a Notebook-hoz.
A Notebook látja az SD kártyát, látja az azon lévő Gopro mappát is, de a mappában lévő videó fájlokat már nem.
(kártyaolvasom épp nincs, de ezekeután felmerül a kérdés, mi van, ha kártyaolvasón keresztül sem látja a gopro videó fájlokat?) -
K53TA
tag
van, hogy telefonon írva elvétem.
-
K53TA
tag
válasz
stemplar07 #2151 üzenetére
A vásárlás után valószínű, hogy le kell frissíteni a fremvare-t. Csak azután lesz elérhető a Hypersmooth 2.0 és a Boost.
-
K53TA
tag
Ha valaki wifin kersztül szeretné átmásolni a videokat a Gopro-ról a win10-re, arra is van lehetőség, 1.99EU pénzért.
Videó:
https://www.youtube.com/watch?v=x_FttY5BxTYAlkalmazás:
https://www.tequnique.com/purchase.php?product=10470 -
Komcsi
tag
válasz
McJoker #2132 üzenetére
Olvasgattam és köszönöm! (K53TA)
Jó hogy így foglalkoztok a témával. Vettem egy Acer Predator Notebookot és nekem sem akarta felismerni a GoPro 7 Black kamerám! Másik számítógépen nem volt ilyen gondom.Nekem a Oracle VirtualBox szoftver rendbe rakta a dolgokat. Nem tudom mit csinált, de most minden rendben működik!
-
K53TA
tag
Kis összegzés az eddigi tapasztalatok alapján.
Tényleg megdöbentő, hogy 2019-2020ban még mindig nincs olyan akciókamera, (na nem milliokért), amire ne lenne panasz. Pegig ez nem egy telefon, hogy sok funkciót lásson el és mégis, elemi dolgokat nerm oldanak meg.
Ilyen a win10 csatlakozási probléma és fájl átvitel. (egyik gépemen látja a windows 10pro a Gopro 8 mappát a másikon meg nem).
Lencse védelem üvegfóliával megoldható, de nem lehet kapni és amiket az aliexpress-röl rendeltem, azok mind méret pontatlanok voltak.
Felvétel közbeni zoom funkció hiánya, vajon miért megoldhatatlan feladt? (Osmo actionban semilyen nincs, Goproban legalább a felvétel elött lehet zommolni).
Viszont nálam nem volt semmi fagyás, rendben rögzit.
A hangfelvételi képességével is elégedet vagyok, akár vloggolni is lehet vele.
A többihez képest a 8asnak is átlagos az akku üzemideje.
Szépen üzemel powerbankról is. (de melyik nem)
A képstabilizátora fantasztikus.
A képfelvétel minősége erössen idöjárás, fényviszony, vagy szakértelem függö, de néha gyengébben teljesit, mint egy jó telefon kamera. (és sokan nem utomunkáznak, mert csak átlag videósok)Összeségében mégsem tudok ebben az árkategoriában jobb akció kamerát.
-
K53TA
tag
Gopro8-hoz nem kell semmi. Nagyon jó a képstabilizátora, a Hypersmooth Boost-ra állitva már már tul tökéletes. Ha ez nem elég, akkor kel hozzá egy jó gimbal.
-
stemplar07
őstag
sziasztok! Gopro 8 . Motoros felhasználás esetén, nem sisakra, hanem kormányra/vázra/bukócsőre szerelve milyen stabilizátor beállítás ami kiszűri a rezgéseket ? Jó pár YT felvételt néztem végig, ahol tükörsima a felvétel még a lexarabb úton/terepen is, csak azt nem írták milyen beállításokkal .. illetve akinek műxik a win 10 kapcsolat az milyen usb kábellel tudta megoldani ? köszi
-
varga zoltan
újonc
válasz
McJoker #2145 üzenetére
Joker
közben kipróbáltam a belinkelt goprotelemetryextractort,
és láss csodát, kivette a telemetriát, azaz a gopro7black vette,
csak tényleg lehet hogy win10 alatt a Quick nem adja ki
valamiért, kipróbálom másik op rendszerrel is,
de jó volt az ötlet köszönöm!!!!
a quick nekem nem tetszik, adobe -bal játszok, úgy láttam oda is be lehet tenni a telemetria fájl-t amit az extractor-ral kimentén csak a sebességet akarom a csúszás alá tenni
ha rájövök még valamire szólok
kösziés
szia -
McJoker
tag
válasz
varga zoltan #2144 üzenetére
Megmondom őszintén a tavalyi szezon sikertelenségei (Quik desktop nem indul win10 alatt, akku behalás, amikor végre sikerült felvételt csinálni akkor a kamera szög nem lett jó) után, ebben a szezonban még egyszer sem vittem magammal a goprot. Pedig Tirolban dolgozom, gyakorlatilag november végétől április közepéig van lehetőségem csúszni...
Egyébként ez egy Hero 5 Black, mielőtt összezavarok mindenkit. -
varga zoltan
újonc
válasz
McJoker #2141 üzenetére
Joker
Neked sí alatt veszi a GPS-t? -hogy csinálod???
vagy veszi nekem is csak a win10 alatt nem nyeri ki ahogy írtad???
erről nem hallottam mégSíelni 3 aksival megyek, kettőt próbálok melegen tartani a zsebemben
telemetriára:
https://www.youtube.com/watch?v=uIct-tDy2cw
https://goprotelemetryextractor.com/free/szia
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok, SD kártyát mire kell formázni WIN 10 alatt hogy jó legyen a Gopronak?
Érdekes dologba futottam be. Ha a gopro8-at a gépre kötöm akkor látom és tudom másolni a felvételeket, de ha kártya olvasóba rakom a memória kártyát akkor nem látja a Win 10.Tudtok erre megoldást ?
-
Darko
senior tag
Sziasztok,
a mai naptól tulajdonosa vagyok egy 8-as gopronak, hirtelen vétel volt remélem nem bánom meg (osmo pocket-em volt eddig, de elegem lett a DJI-ból, a németországi szervizéből, meg a hozzáálásukból), bevallom eddig nem volt és nem is gondolkodtam hogy vegyek egy gopro-t.
Ebből fakad hogy nem sokat olvastam még vissza a topicból, viszont az imént szó volt a win10 alatti kapcsolatról, ha jól értettem gondok vannak ezen a téren, kipróbáltam 3 kábellel és nekem megvan a kapcsolat a PC (win10pro, i4770K) és a gopro között.
Úgy gondolom hogy a 7-es ha nem is, de a 8-as verzió már lehagyja videó stabilizációban az osmo pocket-et és az action-t, viszont vannak hátrányai a 7-eshez képest. Pl. a lencse nem cserélhető, ti hogy óvjátok hogy ne karcolódjon, mennyire kell védeni, mit lehet tenni ha megkarcolódik? A lencse mérete megegyezik a régebbi verziók méretével, azokhoz gyártott üvegfóliát rá tudok tenni a 8-asra? -
McJoker
tag
Ez lenne a legkisebb probléma egyébként vele, ettől függetlenül igazán dolgozhatnának a megoldáson.
Csak egy pár kellemetlenség:
-hangvezérlést a süvítő szél bezavarja, tök fasza amikor csúszol és a remélt felvétel helyett random időközönként pittyog a fejeden. Ide oda vált a módok között, random képeket, felvételeket készít stb.
-volt olyan, hogy 100%-os akksival indultam el, kb. fél óra múlva már a sípályán bekapcsolom és az fogad, hogy low battery...hagy ne kelljen már egy ilyen árazású kamerát power bankkel használni kábelekkel a fejemen...
-igaz nem jártam még utána, hogy a Quiken kívül a telemetria adatokat mivel lehetne még kinyerni, de azzal Win10 alatt ugyebár sehogy.Hirtelen most nem jut eszembe mivel sikerült még felidegesítenie. Ezeket leszámítva egyébként fasza lenne.
-
varga zoltan
újonc
válasz
goldnarmz #2127 üzenetére
Köszi, a "próbáknál" nekem is így alakult a dolog,
gps bekapcs, még láttam is hogy fehér, utána nem kapcsoltam ki,
csak a felvételt indítottam el lefelé.
próbálgatom még,
aztán síszeon végén visszaviszem.
amúgy is sűrűn fagyott,
ha sorozatosan lefagy és nincs gps akkor csak szemét a goproköszi
szia
-
K53TA
tag
Videó arról, hogy miként lehet csatlakoztatni a win 10-hez a Gopro-t az Oracle VirtualBox szoftvert segitségével.
https://www.youtube.com/watch?v=xD9ut5cpHoQ -
K53TA
tag
Macerásabb minig kivenni az akkut és az SD kártyát, de én is maradok a kártya plvasó használata mellet.
Semmi kedven pénzt költeni különböző kábelekre, hogy azzal talán látja a windows 10, vagy nem.
Bár valóban furcsa, hogy 2020ban ez szoftveressen megoldhatatlan. Vagy csak le sz...ák. -
K53TA
tag
válasz
McJoker #2132 üzenetére
A külföldi fórumokon olvasottak alapján a megállapitás az, hogy a Gopro-hoz gyárilag adott kábel csak töltő kábel USB 2.0 szabvánnyal.
A fent is emlitett SB-IF tanúsítvánnyal rendelkező USB 3.2 Gen 2x1 kábel, vagy a Thunderbolt 3 USBC-USBC kábelt ajánlják, mert akik ezek használja azoknak létrejött a kapcsolodás a Gopro és a win 10 között.
De, ahogy elnéztem ezek nem egy olcsó kábelek.
https://www.amazon.it/dp/B07SH2B2B8/ref=twister_B01GUBH89S?_encoding=UTF8&psc=1Nálam még annyi a külömbség, hogy a mostani Notebook az új, tiszta win 10 van rajta és nem látja aGopro-t.
A régin win 7 volt ami látta a Goprot, aztán a win 7 -re lett frissitve a win-10 és most a win 10 alatt is látja a Goprot.
Persze hardverileg is külömböznek, (Új Intel proci és USB 3.1 a régi AMD proci és USB 3.0)
De az olvasottak alapján azt gondolom, hogy itt a 3.1 USB okozza a problémát. -
Márton
nagyúr
Egy kártyaolvasóval úgyis gyorsabban be lehet húzni az anyagot, nem?
És még a csatit is kíméled. -
K53TA
tag
Van aki szerint SB-IF tanúsítvánnyal rendelkező USB 3.2 Gen 2x1 kábel kell venni, azzal müködik.
Van aki szerint érdemes feltelepiteni a Oracle VirtualBox szoftvert, ami feltelepit valami USB kezelöt és utánna már látja a windows. -
K53TA
tag
válasz
McJoker #2129 üzenetére
Jah, minedhol azt írják, hogy az a baj, hogy MTP eszköznek látja a windows.
Bluetooth kapcsolat viszont megvan, de azon keresztül sem látja a win 10 a Gopro tartalmát.
Igen, roppant érdekes, hogy a másik gépen látja, akkor azon miért?
A quick desktop nálam el sem indul, rá klikelek és nem történik semmi.Én sem értem, hogy ez miért megoldhatatlan, mikor megannyi telefon és egyébb digitális fényképező gond nélkül tud csatlakozni.
-
McJoker
tag
Az 5-ös szériától kb. biztosan használhatatlan Win10-zel a kamera. Már megjártam én is a support által adott tanácsok, illetve a support fórumon lévő már-már hekker trükkök hadát mégsem kommunikál egymással a két eszköz... De még csak a Quik sem képes futni Win10-en. Érdekes viszont, hogy van olyan ember-pc-gopro kombináció akinek sikerült, de az is lehet csak azért írják be, hogy másokat idegesítsenek vele.
Számomra felfoghatatlan, hogy ennyi idő és széria alatt sem a GoPro, sem a Microsoft nem talált megoldást ezekre a problémákra. Nekem nagy csalódás ez a brand... -
K53TA
tag
- Nálam is elöjött az a hiba, hogy a windows 10nem jeleniti meg a Gopro 8 mappát és annak atartalmát.
Ezen a notebook-on 2db USB 3.1 csatlakozó van és windows 10pro.- Van egy másik notebook 1 db USB 3.0 és 2 db USB 2.0 csatlakozóval és szintén windoes 10 pro. Ezen bármelyik USB-re csatlakoztatva látja a Gopro-t és annak a tartalmát.
Kersetem konkrét megoldást a Gopro Angol fórumán, de vagy én nem találtam meg azt ami megoldja, vagy amiket kiprobáltam, azok egyike sem oldotta meg ezt a problémát.
Valakinek van ötlete?
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
varga zoltan #2126 üzenetére
Szia!
Hátha segít:
Nekem volt ugyanilyen, amikor azt csináltam, hogy csak akkor kapcsoltam be a GoPro, ha felvételt készít, utána ki is kapcsoltam. Jellemzően síelésnél csak a lefeléket veszi az ember...
Nem volt ideje megtalálni a GPS jelet, akármilyen színű volt az ikonja.
Próbálkoztam, és az jött be, ha nap elején bekapcsoltam, és úgy is hagytam (felvételeket csak lefelé készíttem). Nyilván akku cserére kikapcsoltam.
Bringázásnál pedig 10-15 perccel indulás előtt bekapcsolom, és kültérre teszem. Azóta rajta vannak a GPS adatok a felvételeken. -
varga zoltan
újonc
Sziasztok Uraim!
gopro7 ben úgy állítom be a GPS-t ahogy a leírás, gopro webodal, youtube tutorialok mutatják,
az ikonja szürkére vált, megtalálja a "jelet" látom is hogy fehérre vált az ikon.
Sisak fel, csapó1, felvétel indul.
Otthon a Quick azt írja nincs gps jel, nem tudom a videóra tenni a telemtriát.valakinek volt/van ezzel problémája?
mi lehet a baj ?köszönöm
-
anytime
őstag
Mind a kettőtöknek köszönöm a választ!!
Nagyon hasznos lesz. A visszaolvasáson napközben túltettem magam (előbb írtam, mint olvastam - bocsánat). Meggyőzött a 8-as.
Pont az Általad linkelt Budle ajánlatot néztem és ízlelgettem én is, kezdésnek azt hiszem minden igényt kielégít(het), első körben talán nem kell rohangálnia semmiért.
Köszönöm! -
K53TA
tag
válasz
anytime #2122 üzenetére
Ha beírod a google keresőbe, vagy az árukereső-be, hogy " Gopro Hero 8" akkor láthatód, hogy magyarországon is sok helyen forgalmaznak Gopro 7 és Gopro 8 kamerát.
https://sportkamera.arukereso.hu/gopro/hero-8-black-chdhx-801-p502366972/?gclid=CjwKCAiAvonyBRB7EiwAadauqYyaYOphgczlDnbU7MGgyeqvmDXYw2zw1lxs5o6OqYgg0G9ZipVA2RoCJu4QAvD_BwEA gopro oldalárol is nyugodtan rendelhetsz, ingyenes a házhozszállitás és ha probléma lenne vele, akkor íngyenes a vissza szállitás is.
https://gopro.com/en/hu/shop/cameras/hero8-black/CHDHX-801-master.htmlHa árban belefér, akkor én a Gopro Hero 8 ajánlom, persze erössen függ attól, hogy mire lesz használva.
Rengeteg hasznos videó van a youtube oldalán is, ott is beiród a keresőbe, hogy gopro 7, vagy Gopro 8 és sok tesztet, felvételt lehet róluk megtekinteni.És végül, de nem utolsó sorban itt a fórumon is érdemes vissza olvani 8-10oldalt.
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Szakmailag teljesen ismeretlen területre tévedtem.
Az egyik családtagom részére szeretnék vásárolni egy GoPro-t, de elég elveszettnek érzem magam a témához, igazándiból ott tartok, hogy átböngésztem a gyártó oldalát, kínálat ezerrel, még több egyéb haszontalan oldalt is megnéztem, majd éreztem, hogy jönnöm kell és kérdeznem kell.
Elolvastam a az összefoglalót és őszintén mondom, bíztam kicsit abban, hogy az elején találok olyan segítséget, mint más topicoc elején, ahol ha a fogalmatlan user megválaszolja az első körös kérdéseket, akkor a hozzáértők már tudják, hogy kivel - mivel állnak szemben.
No, ilyet nem találtam, ezért kérdezem, miként tudnátok segíteni nekem? Nyilván, ha összefoglalom azt, hogy mire kellene, milyen igényt kellene kielégítenie a megajándékozott felé, az biztosan előbbre vinne?
Van Magyarországon olyan disztribútor aki kizárólagosan ezzel a termékkel foglalkozik, megvásárolható nála, vagy csak kinti rendelés jöhet szóba, azt célszerű alkalmazni? Esetleg honlapja ahol lehet tájékozódni?
Elsőre csak ennyi, de nagyon köszönöm, ha el tudunk indulni ezen az úton.
Köszönöm, üdv:
A -
togvau
senior tag
Egy tipp: a kínaiak a firmware frissítést sem tudták értelmesen megcsinálni (pedig csak egy hash ellenőrzés kéne, ami alap, és gyerekjáték), így ha valakinél furcsa dolgokat csinál a gopro (nekem ez a kikapcsolt állapotban véletlenszerű gyors lemerülés volt), akkor sd kártyára másolva a firmwaret kell frissíteni egyet, ezt ajánlották a gopro fórumon, és ezen a hibán tényleg segített.
-
Tuninger
addikt
Segítségeteket szeretném kérni.
Szükségem lenne egy szelfi botra amit összecsukható, de akár van tripod megoldása is.
Valószínűleg a gyári lesz a legjobb megoldás, de hátha van valakinek jobb ötlete.Gondolkodtam gorilla podban is, illetve volt már masszívam botom ami úsztatja a cuccot a vízen.
A probléma: sajnos a setupom igen súlyos, így sorra törnek el a mountok.
Mivel a framemen van klasszikus 1/4"-os csavarmenet is, ezért nem gopro megoldások is játszanak.
Ezt kéne tartania:
Fém keret, Hero 7, mikrofon adapter, step-up ring, ND szűrő, Rode miki.
-
togvau
senior tag
válasz
hardline #2108 üzenetére
de értem a feszültségvesztést, nem tűnt fel, hogy leírtam hogy menny is az annyi?
Az meg, hogy lefagy, újraindulgat, az pedig a gopro gagyiságából adódik. Mint írtam, ha nem lenne gagyi, akkor egyszerűen lemerülne, és kikapcsolna, mint minden értelmes eszköz, telefon, BT fülhallgató, AUTÓ, stb...
Bár ezeket tölteni is lehet használat közben, kivétel a kínai kamerák, mint pl a gopro (attól hogy az USA-ban van a marketingcsapat, és az igazgatóság, még kínaiak gyártják, tervezik, fejlesztenek rá). -
Márton
nagyúr
Tehát 4k felvétel közben növekszik az akku százalék kijelzése?
-
atees
őstag
Persze tölt! Bocs rosszul írtam 5V 3A.
[Ilyen van bekötve] -
Márton
nagyúr
Most már a végére jártam:
Hero6B, utolsó fw, gyári usb kábel, 2A-es Samsung konnektoros töltő, 1%-os akku:Töltés, kam kikapcsolva: 1.06A
Bekapcs+töltés: 1.44A
4k felvétel közben: 0.75A
Ekkor az akku nem merül de nem is töltődik hosszabb idő után sem, tehát úgy néz ki, szimplán usb-ről dolgozik.Nálad tuti tölt??
-
atees
őstag
Nekem a kocsiba tölt felvétel közbe is folyamatosan a gyari kabelével, annyi, hogy az usb aljzat az akksira van kötve és tud 5Ampert!
-
K53TA
tag
Nekem is tökéletessen megfelel az, hogy önmagában, csak power bankról lehet használni és felvételt késziteni.
Ha lemerült az akku, csak rádugom a power bankot és használom tovább és marhára nem számit, hogy nem tölti azt fel.
Eddig hibátlanul teszi a dolgát a 8as és amióta megvan, semmi hibát nem tapasztaltam. -
togvau
senior tag
válasz
xXx--89 #2100 üzenetére
de az. Ha kicsi a feszültség, akkor max nem kéne töltenie, és leállnia lemerülve. Ha újraindulgat, lefagy, akkor "csak" gagyi a töltött eszköz. Egyébként 2 méteren 0,28 volt a feszültség esés, 3 méteren is csak 0,41 az ~5,2 voltból, az nem olyan nagy. Valahogy egy bármilyen telefon simán töltődik ekkora kábelhosszon is. A foglalat mindegy, gopro nem tud semmilyen gyorstöltési szabványt, ahol számít, USB-PD-t főleg nem tud, amihez usb-c kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest