Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K53TA
tag
Két hete, hogy használom a Davinci Resolve 16 videó szerkesztőt és nem vagyok vele elégedett.
Egyrészt kicsit bonyolult egy átlag juzernak, de tanulni soha nem késő, bár nem szándékoztam órákat vacakolni egy, egyszerű home movi elkészitésével.
A legnagyon bajom az vele, hogy amikor több (mihez képest) felirat, vagy effektet probálok ki, hogy megtalájam a megfelelöt, fogja magát és lefagy.
Amikor összerakok egy 20perce videót pár felirattal, akkor meg a renderelélből lép ki dekodolási hibával. Ebben az az érdekes, hogy ezt összevissza teszi, van, hogy a videó első percében, vagy épp a közepén, vagy a végén. Persze probáltam megannyi beállitással, de nem segitett.
Még adok neki egy esélyt, aztán uninstalálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fujifilm X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Macska topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest