Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga zoltan
újonc
Sziasztok Uraim!
gopro7 ben úgy állítom be a GPS-t ahogy a leírás, gopro webodal, youtube tutorialok mutatják,
az ikonja szürkére vált, megtalálja a "jelet" látom is hogy fehérre vált az ikon.
Sisak fel, csapó1, felvétel indul.
Otthon a Quick azt írja nincs gps jel, nem tudom a videóra tenni a telemtriát.valakinek volt/van ezzel problémája?
mi lehet a baj ?köszönöm
-
anytime
őstag
Mind a kettőtöknek köszönöm a választ!!
Nagyon hasznos lesz. A visszaolvasáson napközben túltettem magam (előbb írtam, mint olvastam - bocsánat). Meggyőzött a 8-as.
Pont az Általad linkelt Budle ajánlatot néztem és ízlelgettem én is, kezdésnek azt hiszem minden igényt kielégít(het), első körben talán nem kell rohangálnia semmiért.
Köszönöm! -
K53TA
tag
válasz
anytime #2122 üzenetére
Ha beírod a google keresőbe, vagy az árukereső-be, hogy " Gopro Hero 8" akkor láthatód, hogy magyarországon is sok helyen forgalmaznak Gopro 7 és Gopro 8 kamerát.
https://sportkamera.arukereso.hu/gopro/hero-8-black-chdhx-801-p502366972/?gclid=CjwKCAiAvonyBRB7EiwAadauqYyaYOphgczlDnbU7MGgyeqvmDXYw2zw1lxs5o6OqYgg0G9ZipVA2RoCJu4QAvD_BwEA gopro oldalárol is nyugodtan rendelhetsz, ingyenes a házhozszállitás és ha probléma lenne vele, akkor íngyenes a vissza szállitás is.
https://gopro.com/en/hu/shop/cameras/hero8-black/CHDHX-801-master.htmlHa árban belefér, akkor én a Gopro Hero 8 ajánlom, persze erössen függ attól, hogy mire lesz használva.
Rengeteg hasznos videó van a youtube oldalán is, ott is beiród a keresőbe, hogy gopro 7, vagy Gopro 8 és sok tesztet, felvételt lehet róluk megtekinteni.És végül, de nem utolsó sorban itt a fórumon is érdemes vissza olvani 8-10oldalt.
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Szakmailag teljesen ismeretlen területre tévedtem.
Az egyik családtagom részére szeretnék vásárolni egy GoPro-t, de elég elveszettnek érzem magam a témához, igazándiból ott tartok, hogy átböngésztem a gyártó oldalát, kínálat ezerrel, még több egyéb haszontalan oldalt is megnéztem, majd éreztem, hogy jönnöm kell és kérdeznem kell.
Elolvastam a az összefoglalót és őszintén mondom, bíztam kicsit abban, hogy az elején találok olyan segítséget, mint más topicoc elején, ahol ha a fogalmatlan user megválaszolja az első körös kérdéseket, akkor a hozzáértők már tudják, hogy kivel - mivel állnak szemben.
No, ilyet nem találtam, ezért kérdezem, miként tudnátok segíteni nekem? Nyilván, ha összefoglalom azt, hogy mire kellene, milyen igényt kellene kielégítenie a megajándékozott felé, az biztosan előbbre vinne?
Van Magyarországon olyan disztribútor aki kizárólagosan ezzel a termékkel foglalkozik, megvásárolható nála, vagy csak kinti rendelés jöhet szóba, azt célszerű alkalmazni? Esetleg honlapja ahol lehet tájékozódni?
Elsőre csak ennyi, de nagyon köszönöm, ha el tudunk indulni ezen az úton.
Köszönöm, üdv:
A -
togvau
senior tag
Egy tipp: a kínaiak a firmware frissítést sem tudták értelmesen megcsinálni (pedig csak egy hash ellenőrzés kéne, ami alap, és gyerekjáték), így ha valakinél furcsa dolgokat csinál a gopro (nekem ez a kikapcsolt állapotban véletlenszerű gyors lemerülés volt), akkor sd kártyára másolva a firmwaret kell frissíteni egyet, ezt ajánlották a gopro fórumon, és ezen a hibán tényleg segített.
-
Tuninger
addikt
Segítségeteket szeretném kérni.
Szükségem lenne egy szelfi botra amit összecsukható, de akár van tripod megoldása is.
Valószínűleg a gyári lesz a legjobb megoldás, de hátha van valakinek jobb ötlete.Gondolkodtam gorilla podban is, illetve volt már masszívam botom ami úsztatja a cuccot a vízen.
A probléma: sajnos a setupom igen súlyos, így sorra törnek el a mountok.
Mivel a framemen van klasszikus 1/4"-os csavarmenet is, ezért nem gopro megoldások is játszanak.
Ezt kéne tartania:
Fém keret, Hero 7, mikrofon adapter, step-up ring, ND szűrő, Rode miki.
-
togvau
senior tag
válasz
hardline #2108 üzenetére
de értem a feszültségvesztést, nem tűnt fel, hogy leírtam hogy menny is az annyi?
Az meg, hogy lefagy, újraindulgat, az pedig a gopro gagyiságából adódik. Mint írtam, ha nem lenne gagyi, akkor egyszerűen lemerülne, és kikapcsolna, mint minden értelmes eszköz, telefon, BT fülhallgató, AUTÓ, stb...
Bár ezeket tölteni is lehet használat közben, kivétel a kínai kamerák, mint pl a gopro (attól hogy az USA-ban van a marketingcsapat, és az igazgatóság, még kínaiak gyártják, tervezik, fejlesztenek rá). -
Márton
nagyúr
Tehát 4k felvétel közben növekszik az akku százalék kijelzése?
-
atees
őstag
Persze tölt! Bocs rosszul írtam 5V 3A.
[Ilyen van bekötve] -
Márton
nagyúr
Most már a végére jártam:
Hero6B, utolsó fw, gyári usb kábel, 2A-es Samsung konnektoros töltő, 1%-os akku:Töltés, kam kikapcsolva: 1.06A
Bekapcs+töltés: 1.44A
4k felvétel közben: 0.75A
Ekkor az akku nem merül de nem is töltődik hosszabb idő után sem, tehát úgy néz ki, szimplán usb-ről dolgozik.Nálad tuti tölt??
-
atees
őstag
Nekem a kocsiba tölt felvétel közbe is folyamatosan a gyari kabelével, annyi, hogy az usb aljzat az akksira van kötve és tud 5Ampert!
-
K53TA
tag
Nekem is tökéletessen megfelel az, hogy önmagában, csak power bankról lehet használni és felvételt késziteni.
Ha lemerült az akku, csak rádugom a power bankot és használom tovább és marhára nem számit, hogy nem tölti azt fel.
Eddig hibátlanul teszi a dolgát a 8as és amióta megvan, semmi hibát nem tapasztaltam. -
togvau
senior tag
válasz
xXx--89 #2100 üzenetére
de az. Ha kicsi a feszültség, akkor max nem kéne töltenie, és leállnia lemerülve. Ha újraindulgat, lefagy, akkor "csak" gagyi a töltött eszköz. Egyébként 2 méteren 0,28 volt a feszültség esés, 3 méteren is csak 0,41 az ~5,2 voltból, az nem olyan nagy. Valahogy egy bármilyen telefon simán töltődik ekkora kábelhosszon is. A foglalat mindegy, gopro nem tud semmilyen gyorstöltési szabványt, ahol számít, USB-PD-t főleg nem tud, amihez usb-c kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest