- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
goldnarmz
üzenetére
Szia,
én csak előszezonba megyek hosszabb időre síelni mert olcsóbb, alig vannak a pályán, nem kell várni a felvonóra. A szállás mellé ingyen jár a bérlet.
főszezonba kizárt hogy elmennék. Utószezont meg nem szeretem mert akkor lottyadt a hó.Az aliexpresszen vettem gopro tartot ami nem műanyag hanem fémből van. Én a sima kétoldalas ragasztásban nem bízom mert szerintem simán elveszted a lesiklás alatt a kamerát. Egyszerűen a sok hó ami rámegy a kamerára letépi a ragasztót. Szóval a fém talplakat kétoldalas ragasztóval + 3 lemezcsavarral rögzítettem. A kötés elején nem gond mert vastag a léc. Kb 5-6mm-t fúrtam be a léc anyagába. A léc végén már óvatosnak kell lenni. A léc 5mm vastag tehát én 2,5-3mm-t fúrtam be az anyagába. A csavarokat megfelelő hosszúságra csiszoltam és becsavartam.
Így most ATOM biztos. 70-80km/h-nál is.Privátba elküldöm a videót linkjét. YT sokat ront a minőségen eredetiben lényegesen jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro FX570
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest