Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangstagergo
senior tag
válasz
El Diabl0
üzenetére
500-as Upc net mellett nem kéne, hogy baj legyen. És pont az Odyssey amire nagyon haragszom, hogy néha laggol de elfogadtam ezt a bakit. Bár már beletoltam 44 órát már kezdem kicsit unni
Torrentet nem használok. Viszont lehet tényleg az a baj, hogy nincs normális videokártyám ami tudja a VP9-et. Egy saját régi Dell laptopon, céges Lenovo laptopon ( kábelen és Wifin is) és telefonon ( Wifi 5ghz) is elfőrdulnak szaggatások. Ám azt is észrevettem, hogy játékok válogatják mert pl egy Grid vajsimán megy vagy legutóbb a Little Nightmares 2-nél egyszer vagy kétszer találkoztam framedroppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Router gondok
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Torrentet nem használok. Viszont lehet tényleg az a baj, hogy nincs normális videokártyám ami tudja a VP9-et. Egy saját régi Dell laptopon, céges Lenovo laptopon ( kábelen és Wifin is) és telefonon ( Wifi 5ghz) is elfőrdulnak szaggatások. Ám azt is észrevettem, hogy játékok válogatják mert pl egy Grid vajsimán megy vagy legutóbb a Little Nightmares 2-nél egyszer vagy kétszer találkoztam framedroppal.