-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Bazsi1987 #599 üzenetére
Mindenképp jobb választás lenne főképp amiatt, hogy egy teljes értékű Android TV rendszert kapsz.
Én is mérlegeltem, hogy a Google TV vagy Mi Box S legyen a választás de nálam a külső háttértár kezelés miatt maradt a Mi Box S (nem kell extra Usb Hub) . Google TV mellett szól a friss hardver de egy reddites postban szépen levezetik miért is jó választás [link]
-
Bazsi1987
őstag
válasz
gangstagergo #598 üzenetére
Akkor ő lenne az emberem? [link]
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Bazsi1987 #597 üzenetére
Kompatibilis kontrollerek
Ha a Chromecast Ultrával szeretnéd használni a Stadiát, Stadia-kontrollerre lesz szükséged. Google TV vagy Android TV esetén használhatsz Stadia-kontrollert vagy kompatibilis Bluetooth-kontrollert is. Ha nincs kontrollered, akkor játszhatsz a számítógépeden egér és billentyűzet, illetve kompatibilis mobileszközön érintőkontroller segítségével. [link]Mióta megjelent a Google TV azóta szerintem már nem éri meg CC Ultrát választani. Egy kezdetleges hardver volt amivel promozták a szolgáltatást.
-
Bazsi1987
őstag
CC ultra-val megy xbox controller-el a stadia vagy kell hozzá a Stadia controller?
-
Mat86
tag
Stadia kontrollert honnan lehet most rendelni? Vagy várható, hogy pár hónapon/évben Magyarországon is lehessen?
-
Rage47
veterán
válasz
gangstagergo #587 üzenetére
Amúgy tök jó, hogy van felhő meg streaming meg már lassan a Föld körül is internet lesz, de ilyen korlátozásokat hoznak. Semmi nem indokolja technikailag sztem.
-
Rage47
veterán
Most a Ubisoft+ elérhető nálunk valami trükközéssel? Rákerestem, valaki úgy ír róla, mintha már elérhető lenne nálunk is.
-
Bazsi1987
őstag
Hogy tudtuk ti ágyból játszani?
-
Rage47
veterán
Fú milyen vegyes
Ez a szép a streamelős gamingben.
-
Mr Bond 007
őstag
Mac
-
Polllen
nagyúr
Pc és Chromecast with android TV
-
Mat86
tag
Laptop + switch pro controller
-
Bazsi1987
őstag
Csak kíváncsiságbol kérdezem ki milyen eszközön szokta tolni a stadiát? Telo tablet pc-n?
-
catroot
veterán
válasz
gangstagergo #569 üzenetére
Ja értem, így már világos a dolog.
-
catroot
veterán
válasz
gangstagergo #567 üzenetére
De ha Pro-val anno begyűjtöttem valamit az már ott is marad a begyűjtöttek között, nem? Függetlenül attól, hogy kikerül-e a játék a Pro ingyenes kínálatból (pl majd most a RE7)?
Ja és ha időközben felfüggesztem az előfizetésem, majd megújítom. -
Crvsh3R
senior tag
Egy korábban Pro-val begyűjtött játék hogyan vásárolható meg?
-
alite
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #557 üzenetére
-
alite
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #562 üzenetére
Szinten zenesz, felre is tettem volna Stadia-t egy idore, mert a GPU-ban jo par cim van ami erdekel, de a lag miatt nagyon nem jott be.
Remelem idovel javitani tudjak Stadia szintjere.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
gangstagergo #560 üzenetére
Ugyanezt tapasztaltam. Xcloudon brutális az input lag. Pedig a Doom Eternal iszonyat szép rajta.
-
Polllen
nagyúr
válasz
gangstagergo #560 üzenetére
Destiny 2-t teszteltem mindhárom platformon az előbb. A Stadia-n a legkisebb az input lag még mindig. Az xcloud valahol a GFN szintjén van. Hol jobb, hol rosszabb.
-
Polllen
nagyúr
válasz
gangstagergo #556 üzenetére
A hiba ott volt nálam, hogy a linkeden hirdetik a mega sales-t 30-tól és azt hittem, amit látok, az már ez. Amúgy egész jó árak voltak benne. Ha csak ezután jön a mega sales, megnézem.
Bár most, hogy van xcloud pc-re is, úgysem veszek semmit.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #557 üzenetére
Metacritic szerint jó játékok de egy Doom Eternalnak jobban örültem volna
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
gangstagergo #556 üzenetére
A hiba nem nálad van, jelenleg nincs semmi akciózva. (a régi is kifutott) Gondolom most vagyunk a kettő közt. Az ehavi (izé júliusi) pro gamek elég langyik, remélem a giga mega sale miatt.
-
Polllen
nagyúr
válasz
gangstagergo #554 üzenetére
Meg mától akciók vannak. Egész jók...
-
gangstagergo
senior tag
válasz
gangstagergo #553 üzenetére
- SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated szintén kikerül Június 30-án a Stadia Pro kínálatából
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Júliusi címek:
- Moonlighter
- Street Power Football
- Terraria
- The Darkside Detective
Június 30.-tól kikerülő Stadia Pro címek:
- Steamworld Dig
- Ary & Secret of Seasons
- PIKUNIKU
- Resident Evil 7: biohazard
[link]További érdekesség, hogy holnaptól elérhető lesz a Rainbow Six Siege ami ráadásul crossplay lesz PC-s és Amazon Luna játékosokkal.
-
alite
senior tag
válasz
Bazsi1987 #548 üzenetére
Szia, regisztrálj egy account-ot és utána másold be a fórumba az alábbi szöveget, igazából mindegy a szöveg, nem veszik komolyan. Privátban fogod kapni a kódot.
"Hello, I would like to request a Stadia Pro code, because I want to play Hotline Miami and Hitman!
Many thanks for your help in advance!"
-
alite
senior tag
Tegnap Borderlands 3 kódokat osztogattak stream közben, állítólag elég nagy mennyiségben és sokaknak jutott. Legközelebb érdemes lesz figyelni erre..
-
Bazsi1987
őstag
válasz
gangstagergo #547 üzenetére
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni kódot kérni? Melózok és még az angolom is gyenge sajnos, nagyon nagyon hálás lennék!
-
gangstagergo
senior tag
Azóta rendszeresen nyúzom a Mi Box S-t és alkalmanként előfordult kisebb szaggatás de nagyon elégedett vagyok a működésével. Barátnőm értetlenül is állt az egészhez, hogy az egész a felhőben fut
Örülök, hogy a Microsoft nyomást gyakorol rájuk egy jobb rendszer megalkotására.
-
Polllen
nagyúr
válasz
gangstagergo #541 üzenetére
Kipróbáltam Chromecast with Google TV-n Destiny 2-vel és nagyon jó.
Lényegében a TV-n, kontrollerrel nem igazán veszem észre a stadia késését. Simán eljátszogatok így vele. PC-n bill+egérrel egyértelműen érzem a stadia input lagját, de a TV + kontroller szépen elfedi. Chromecast-ra van Nvidia Geforce Now is, de ott érezhetően nagyobb az input lag. -
alite
senior tag
válasz
gangstagergo #543 üzenetére
Semmi gond, a fórumos dolog nagyon jól működik. Pár órája kértem és most kaptam meg privátban a kódot.
Ahogy látom naponta egyszer válaszolgatnak azoknak akik kérték, délután 5-6 körül.
-
alite
senior tag
Elvileg még mindig lehet igényelni a 3 hónapos Pro-hoz kódokat, most olvastam reddit-en.
Az egyik Lenovo fórumban kell igényelni.
-
gangstagergo
senior tag
Elindult a Google TV / Android TV OS Stadia támogatása az alábbi eszközökön:
- Chromecast with Google TV
- Hisense® Android Smart TVs (U7G, U8G, U9G)
- Nvidia® Shield TV
- Nvidia® Shield TV Pro
- Onn™ FHD Streaming Stick and UHD Streaming Device
- Philips® 8215, 8505, and OLED 935/805 Series Android TVs
- Xiaomi® MIBOX3 and MIBOX4 (Mi Box S EU) [link]Én már kipróbáltam Xiaomi Mi Box S-en és egy-két játéknál még nem az igazi de pl. F1 2020 meglepően jól megy. Tervezek egy USB-s Ethernet adapter beszerzését, hogy leteszteljem mennyivel lesz jobb a képminőség de úgy érzem jó az irány
-
Sify
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #539 üzenetére
[link] Valóban, már müködik.
-
Sify
senior tag
válasz
leikomessi #536 üzenetére
De ha Ubisoft+ előfizetsz akkor minden játékhoz hozzáférsz Stadián (ami persze fent van), de a GeForce Now-n nem férsz hozzá ha van Ubisoft+ előfizetésed. Csak ha minden játékot külön-külön is megveszel. Legalábbis pár hónapja még biztosan igy volt, ha azóta változott valamit akkor elnézést a téves infóért.
-
Sify
senior tag
válasz
gangstagergo #535 üzenetére
Sajnos Magyarországon még nem elérhető.
-
leikomessi
aktív tag
válasz
gangstagergo #535 üzenetére
Ez elég jól hangzik, bár a legtöbb Ubisoft játék elérhető Geforce Now-on is.
-
m4tyik4
csendes tag
Még mindig működik a kód
A kérdésem az lenne, hogy a máshol megvett játék kódomat (pl.: g2a) fel tudom használni a stadian belül?
-
gangstagergo
senior tag
válasz
leikomessi #531 üzenetére
Örülök neki
-
leikomessi
aktív tag
válasz
gangstagergo #530 üzenetére
Működik még minden, simán be lehetett húzni és el is fogadta
-
gangstagergo
senior tag
válasz
leikomessi #529 üzenetére
Korábbiakban arról olvastam,hogy június 8-ig lehet felhasználni az igényelt kódokat
-
leikomessi
aktív tag
válasz
gangstagergo #528 üzenetére
Egy próbát teszek majd később, hátha
A MotoGP-re kiváncsi lennék.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
leikomessi #527 üzenetére
Még működnek a korábbi linkek. Szerintem egy próbát megér hátha sikerül behúzni
[link] [link] Amire figyelni kell, hogy ha majd betudod gyűjteni a kódot akkor egyből átirányít a stadia honlapjára viszont a beváltható kód csak a hivatkozásból derül ki. "&invite_code=" utáni részt kell beaktiválni és kész.
-
leikomessi
aktív tag
Gondolom már kódokat nem lehet bespajzolni?
(Beregisztráltam az enyémet, de mire lenne időm játszani is kb. lejár.) -
MikeWazowski
veterán
válasz
gangstagergo #525 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
gangstagergo
senior tag
Akinek van aktív előfizetése és még nem aktiválta a korábbi Lenovos 3 havi ingyenes előfizetést vagy épp most tervez egy új accountot aktiválni annak itt az alábbi kód
2Z65JHHJLZZGXA0E
-
leikomessi
aktív tag
válasz
gangstagergo #523 üzenetére
Azt én is szeretném még végigtolni amíg él a három hónapos PRO-m.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
leikomessi #522 üzenetére
Én is bizakodó vagyok, bár engem most csak a Fallen Order beszipantott
-
leikomessi
aktív tag
válasz
gangstagergo #521 üzenetére
MotoGP jól hangzik
Remélem még júliusban is lesz valami nagyobb cím a PRO-ba így később ha minden felhőban elérhető játékom végigtoltam legyen értelme előfizetni egy kis Stadia-ra.
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Júniusi címek
- The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III
- MotoGP20
- Blue Fire
- Chronos: Before the Ashes
Május 31-től kikerülő Stadia Pro címek:
- Reigns
[link] -
Leho_89
csendes tag
válasz
TrueGooner #518 üzenetére
Jófogás, hardverapró. Mondjuk a legtöbb helyen csak Premiere Editionben árulják.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
TrueGooner #518 üzenetére
Hivatalosan még nem, csak másodkézből hardverapron vagy egyéb oldalakon.
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Itthon vásárolható valahonnan Stadia Kontroller? -
Mr Bond 007
őstag
válasz
gangstagergo #516 üzenetére
Ideje volt már hogy virítsanak valamit!
-
gangstagergo
senior tag
Nocsak nocsak mégis csak jó hónapnak nézünk elébe
[link]
STAR WARS: Jedi Fallen Order mai naptól a Stadia Pro kínálatában
-
válasz
gangstagergo #509 üzenetére
Véletlenszerűen rákerestem erre: "Hotline Miami 2: Wrong Number"
Megnéztem a videót róla, hirtelen azt hittem, hogy 30 évet visszamentünk az időben, és 1991 van, majdnem lementem egy CoV-ért az újságárushoz.
Azt hiszem akörül jelent meg az Alien Breed, ami 1991-ben egy jó és izgalmas játék volt.Ilyenekre tök kár pénzt, erőforrást pazarolni a google-nek, tényleg hagyjanak el 10-20 ilyet és legyen 1 olyan, amire azt mondja az ember, hogy na ez igen.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Egy valamit nem olvastam el a linken: "And stay tuned to next week's This Week on Stadia blog for another game coming to Pro."
Egy pletyka szerint az Ark: Survival Evolved lesz a befutó. -
válasz
MikeWazowski #510 üzenetére
Hát igen. Ilyen 8-10 nulla játék helyett jól jönne egy rendes. A Lara Croft kivételével a nevét se hallottam egyiknek se.
-
leikomessi
aktív tag
Hát igen, egy jó ideje nem jött normális játék...
-
gangstagergo
senior tag
válasz
MikeWazowski #510 üzenetére
Bárcsak lenne CoD... Egy évre előfizetnék!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Nevetséges... kéne egy cod vagy nfs, esetleg BF.
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Májusi címek:
- Trine 4
- Hotline Miami 2: Wrong Number
- Floor Kids
Április 30.-tól kikerülő Stadia Pro címek:
- SteamWorld Heist
- El Hijo
- Lara Croft and the Guardian of Light
- Enter the Gungeon
[link]Elég gyenge felhozatal de a Trine-t mindig is ki akartam próbálni
-
Aba86
csendes tag
Sziasztok,
Gondolkodom egy Chromecast beszerzésén, elsősorban Stadia miatt.
Valaki használja Chromecast with Google TV-vel, működik vele?
Vagy csak a Chromecast Ultra + Stadia controller a megoldás?Köszi
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #505 üzenetére
Ezt a listát már megtaláltam és tudok legalább tíz olyan emberről, akinek másmilyen telefonja van, többségüknek még régebbi és gyengébb is, mint a Poco X3, mégis működik náluk.
-
törölt tag
válasz
gangstagergo #503 üzenetére
-
törölt tag
Hali.
Poco X3 NFC-n miért nem indulnak a játékok? TV re vagy laptopra vetítést hoz csak fel. -
nortsen
aktív tag
Ja a kód hozzáadásával működik a cucc, ki tudja meddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest