-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
A költségcsökkentés miatt ajánlottam az S-t, de persze az X a legjobb. Szabad használtan is. Benne vagyok az topikjában, és nem rémlik, hogy bárki is írta volna, hogy tönkrement az övé, úgyhogy egyelőre elég jó konstrukciónak tűnik. Használtan is bőven találsz garis példányokat, még a legelső eladott daraboknak is most járt le a 2 év garanciájuk nemrég.
-
AssAssynn
őstag
Így hogy már megszűnt a Stadia, talán nem off, ha beírom ide:
hardveraprón tudtok venni Xbox Game Pass Ultimatet (röviden: GPU) ami jó konzolra és PC*-re is, és ami havi 1100 Ft-ra jön ki.
TV-d van otthon? Ha igen, akkor veszel szintén hardveraprón Xbox Series S-t hozzá kb. 80 ezerért, és mehet a "korlátlan" játék. A GPU-t max 3 évre lehet megvenni, úgy kb. 36e forintra jön ki, szóval a konzol+előfizetés megvan ~116 ezerből 3 évre, ez összesen havi 3222 Ft. Segítségképp írom, szerintem ez nagyon kedvező ajánlat. Én is ezt választottam.* Gamer pc kell a jó címekhez, de van felhőszolgáltatásuk is, azonban azzal nincs igazán tapasztalatom.
-
Twopac
kezdő
válasz
MikeWazowski #979 üzenetére
Ma hívott a régi bankom hogy menjek be mert utalt a google 50ezret.
inkább maradt volna a platform.
Hiányozni fog. Havi 8ezret tuti nem fogok fizetni gforcenow-ra. -
Rage47
veterán
Nálam visszautalták Paypalra és Revolutra is, attól függ, mit hogyan vettem.
-
J.C.G.
aktív tag
Nekem múlt hét elején vissza utalták az összes pénzt amit költöttem.
-
Twopac
kezdő
válasz
MikeWazowski #975 üzenetére
Szia. Történt változás? Nálam még semmi.
-
Nekem is jött e-mail, hogy vissza küldtek 2 tételt, de nekem él a hk így csak meg kell várni, hogy könyveljék
-
A korábban kiküldött e-mailben ezt írták:
”Hogyan fogjuk feldolgozni a Stadia Áruház-beli visszatérítéseket?
Megpróbálunk minden tranzakciót automatikusan visszatéríteni a vásárláskor használt fizetési módra. Abban az esetben, ha nem jár sikerrel a visszatérítés, e-mailben elküldünk egy linket, és azzal választanod kell egy másik fizetési módot, amelyre visszatéríthetjük a pénzt.” -
Twopac
kezdő
Igen azt tudom. Csak nekem az a furi hogy már az első tranzakciónál azonnali választ kellet hogy kapjanak hogy fail. A play nél meg már ugye minden úgy szerepel hogy visszafizetve. Na mindegy, várunk. Én egyébként nagyon sajnálom hogy megszünt. Pláne ilyen energia árak mellett tökéletes volt.
-
Ha most veszek egy kiegészítők azt is visszadják januárban, mert akkor tuti megveszem a BL3-hoz az összes kieget?
-
thesound
addikt
Sajnálom, nekem pont bejött amire kell. Sokat nem költöttem, de így is azt mondom megérte (pláne, hogy vissza is adják a lóvét). Kár érte.
Pedig a ha a meglévőeket kijátszottam (2-3 hét és végzek, 1 doom eternal dlc van még), terveztem volna újat is venni. -
MikeWazowski
veterán
Ahh közben én is olvastam. Mindenkinek januárban fogják, nem lehet előbb kérni, valamint pár játékot a régi kártyámmal vettem meg, akkor oda utálják vissza? Egyébként komoly, vettem vagy 8 játékot, mind vegigvittem, meg is untam, most meg visszaadjak a full pénzt? Érdekes.
-
streng
csendes tag
Nem a megvett játék a gond,.hisz élveztük, jo volt, de a játék állások. Párnál megy a cloud save, de ahol nem...??!
Kezdhetem elölről másik cloud platformon. Vasat nem vennék, mert ezé a jövő, de így nehéz... -
válasz
MikeWazowski #952 üzenetére
Mint ahogyan a cikkben (és a topikban…) is írják, refund.
-
Zsoxx
senior tag
Ha még valaki nem hallotta volna:
https://telex.hu/tech/2022/09/29/2023-januar-18-an-leall-a-google-stadia
-
Polllen
nagyúr
Mi a fő szempont?
Saját játékkal az input lag a legkisebb a geforce now-val, van bill+egér támogatás.
Gamepass nagy kínálat az előfizetésben, de csak xbox játékok, kontrollerrel, nagyobb az input lag és néhány játéknál a stream ronda.
A Sony is belehuzott, oda a ps only játékoknál kell a ps controller.
-
zozyk
addikt
Akkor már csak egy gyors kérdés...
Melyik a legjobb cloud gaming szolgáltató?
-
Sonja
nagyúr
Viszont már nem sokáig!
-
Szia
Szerintem megéri kipróbálni én már csak stadián játszok. Nem kell venni hozzá komoly gépet, elég ha van egy jó interneted. Én wifi-n használom és minden ok vele. Borderlands 3 amit most nyomok, imádom.
És a prémium miatt kapsz egy 3000 ft-os kedvezményt is, ha vennél vmi játékot. Én a Farcry 5-t így akcióba valami 350 ft-ért vettem. Miután lemondod a prémiumot csak az ingyenes és a megvett játékok maradnak meg.
-
zozyk
addikt
Üdv Topik!
Van még ebben a Stadiában, vagy már kár belefeccölni időt?
Google One tagság miatt van 3 hó Pro előfizum, azt kihasználom, kíváncsi leszek.
-
streng
csendes tag
Stadián keresztül fut egy csomó pro előfizetés nélkül. UBISOFT+ előfizetéssel, ami most okt 10-ig free, csak aztán fizetős. Ezek lesznek amikkel játszhatsz: https://stadia.google.com/store/list/2002
-
streng
csendes tag
Nem: Ott a link, meg itt: https://stadia.google.com/ubisoftplus?accounts_redirect
Az Ubisoft+ egy Ubisoft-os havi előfizetős szolgáltatás, amivel havi díjért játszhatsz Ubi játékokkal PC-n, ha meg az UBISOFT+ MULTI ACCESS-t veszed, akkor azokkal a játékokkal is Stadián ingyen amik elérhetőek, mintha megvetted volna őket a Stadián. Ezek azok Ezt az UB+-t megveheted Stadián keresztül is (ez eddig is volt. Nem Stadia Pro, hanem összes Stadiás UBISOFT játék havi 6090 Ft-ért havonta, amíg fizetsz), mint eddig, de most október10-ig ingyen van. (le kell előtte mondani, különben előfizet megint 1 hónapra.) -
streng
csendes tag
Október 10-ig ingyenes az UBISOFT+
https://stadia.google.com/ubisoftplus?accounts_redirect
Van benne pár jó játék itt a Stadián is.
De megy vele a PC-s Ubisoft+ és a GeForce NOW is, ahol előbb hozzá kell adnod a game library-hez ubi connectben a PC-n a kívánt játékot, ahogy néztem. -
jerry311
nagyúr
Journey to the Savage Planet ingyen hétvége van. (július 11, 18:00-ig)
-
válasz
gangstagergo #924 üzenetére
És mik azok a seasson passok?
-
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy lassan lejár a stadia pro előfizetésem próba időszaka. Úgy döntöttem nem fizetek érte, havi 3000-et... Gondolom ha lemondom akkor az eddig megvett játékaim megmaradnak?
Más kérdés nem pont stadiás, de hátha tudja valaki.
A Borderlands sorozatot nagyon imádtam, de a 3. része már nem fút el a lapimon. Most akcióban van a stadián lehet megveszem. Valaki képben van azzal, hogy mi a különbség a sok fent levő kiegészítő, seasson pass és többi között? A kiegészítőket csak egyesével lehet megvenni, vagy a seasson pass-ba bent van mind? -
Rage47
veterán
Division 2 free weekend. Nem tudom mikortól, mert azt írja, hogy már reggel 9-től mennie kéne.
[link] -
gangstagergo
senior tag
válasz
Criminal017 #920 üzenetére
Azt hittem olcsóbb lesz
Ingyen behúztam volna
-
Criminal017
őstag
válasz
gangstagergo #917 üzenetére
-
Most sikerült a prémium 3000-el 357 Ft-ért megvenni a Farcry 5-t.
-
gangstagergo
senior tag
Várható majd egy brutális leárazás a Fifa 22-re [link]
-
Polllen
nagyúr
válasz
gangstagergo #912 üzenetére
Szerintem én azt már "csak" uplay+-szal fogom játszani.
-
Balázs Z.
tag
Szia, én végigjátszottam, teljesen jó volt, a grafika szép, akadásmentes, kicsit lassan indul (mondjuk másfél perc indítás után a játszhatóság), de nekem tökéletes volt.
Szoktak akciók lenni, én a B3-at a magyar Stadia indulásakor húztam be egy elég jó akcióban:
"Akcióban a Borderlands 3 Ultimate Edition 29990 helyett 3298 HUF, a Stadia Pro free trial mellé pedig egy 3000 HUF kupon jár, így csak 298 Ft. Ebben benne van az alap játék, a Season pass 1 és a Season pass 2 is, Steamen 100 euro lenne"
Ekkora sale persze azóta sem volt, de ünnepek környékén vannak nagy leárazások. -
Sziasztok
Ma regisztráltam a stadiára és meglepően jó a grafika és a játékélmény is. (World War Z-t próbáltam)
Mivel van yt prémiumom ezért 3 hónap az ingyenes pro időszak amit kaptam. Addig tesztelgetem és eldől majd.
Kérdésem az lenne, hogy szoktak-e a megvásárolható játékok akcióba lenni?
Konkrétan imádom a Borderlands játékokat és nagy szívfájdalmam, hogy a 3 már nem fut el az üzleti Xiaomi pro laptopomon, viszont itt meg lehetne venni, de elég durva az ára. 18.000+. A pro miatt kapnék belőle 3000 kedvezményt, de úgyse olcsó. Valaki megvette már? Milyen a grafikája? Ugyan olyan a játék/játék élmény mintha a laptopra letöltve játszanék vele? -
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro április címek:
- World War Z: Aftermath
- Deliver Us the Moon
- City Legends: The Curse of the Crimson Shadow Collector’s Edition.
- Ys IX: Monstrum Nox
- Chicken Police - Paint it RED!
+ Far Cry 6 ingyenes időszak van 03.24-03.28-ig [link] -
thesound
addikt
válasz
gangstagergo #901 üzenetére
Kiccsaládom részére vettem három játékot így.
Pár száz forintokért ajándék volt.
Pont nekem való a stadia, amennyi lehetőségem van játszani. Tetszik a szolgáltatás. Egy koca játékosnak, mint amilyen én vagyok, pont jó. -
Polllen
nagyúr
válasz
gangstagergo #901 üzenetére
Hülye fejjel a múltkori akciós Red Dead Redemption 2-t nem húztam be, most meg izgulhatok, hogy legyen még akciós.
De az ingyenes R6 most jókor jött.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
thesound #899 üzenetére
Ez a fazon tesztelt pár kontrollert
[link]
Ám itt a hardverapro-n könnyen ki lehet fogni stadia kontrollert 10ezer körül (én is annyiért vettem) De ha biztosra akarsz menni akkor veszel egy jó állapotú PS4 vagy Xbox One kontrollert. Ha mégse tetszik akkor meg egy kisebb bukóval vagy ugyanannyiért eladod. De ha PC-n próbálod ki akkor az egér és a billentyűzet "ingyen" van
Plusz infó, hogy március 29-ig él az első felhasználónak járó 3000Ft-os kedvezmény egy játék vásárlásából és a mostani akciókat figyelembe véve igen jó ajánlatokat lehet ingyen vagy pár száz forintért behúzni és ehhez csak egy gmail-es fiók kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mesterséges intelligencia topik
- Tesla topik
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest