Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Nem a gép vezetékes Gigás LAN-on van, az egér meg pont vezetékes (már írtam a típust). A bill.-zetem viszont vezeték nélküli. De azzal látszólag nincs is baj, amint írtam. Se Gamepad-el, ami szintén Wireless. Itt amúgy sokan panaszkodnak erre a a problémára. És Logitech egerek is meg vannak említve. Az egyik javaslat, hogy vegyük le az egér polling rate-jét, én ezt 125-ig is levettem, úgy valamivel már kevesebb volt a Lag, de azért még mindig nem normális. Ez vagy a Logitech szoftver miatt lehet, vagy az USB-kbe dugott eszközök közül kavar be valamelyik. (De attól még a Stadia is ludas lehet, mert semmilyen más esetben nem jelentkezik ilyen probléma a gépen).
#799 Polllen: Et most iróniából írod, vagy komolyan? "Nem indul a gépem..." Azért én ettől messze vagyok. De ha tényleg ez a lejobb Topic-rá, akkor írok oda is.
-
Polllen
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Itt érdemes próbálkozni.
-
Pool_
tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Wifit használsz és vezetéknélküli egeret?
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Szerintem vegyél új PC-t.
-
SunMount3r
nagyúr
No meglett a hiba forrása (az oka még egyelőre nem) Windows-os böngésző alatt: Az egér. Írtam korábban, hogy ha csak simán a bill.-zettel mozgok az iránygombokkal, akkor nincs Lag, de amint az egeret elkezdem mozgatni egyből belaggol az egész. Most kipróbáltam a Destiny 2-t egy Gamepad-el és semmi Lag sem volt tapasztalható. Ez jó hír. No és akkor a kérdés, hogy ezt mi okozhatja. A PC-re telepített játékoknál soha nem jött elő hasonló se az egérrel. Egy Logitech G400s a Logitech Gaming Software-el feltelepítve. A Rámutatás pontosságának javítása és az Acceleration elvileg mind ki van kapcsolva. ???
-
SunMount3r
nagyúr
Felrakatm az Android-os Box-omra a Stadia app-ot, de a Controller-em (Speedlink Torid Wireless) sehogy se akar működni vele. A stadia menüben az iránygombokkal tudok lépkedni, de más gombok nem működnek, így persze a játékot sem tudom elindítani (Destiny 2). Pedig a Stadia azt írja, hogy felismerte a kompatibilis controller-t. Tud valaki esetleg erre megoldást?
-
hramon94
tag
Sziasztok!
PS5 kontrollerel lehet használni a Stadiat? A neten csak a Ps4 kontrollert írja a támogatott kontrollerek listájában.
-
Leho_89
csendes tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Köszi! Ez megoldotta.
-
SunMount3r
nagyúr
No, tegnap volt szerencsém kipróbálni a Microsoft féle Cloud Gaming-et a Windows-os XBOX app-al. Vaj sima mozgás, jó képminőség (pedig valósíznűleg ez is H.264-ben stream-el nálam). Tehát ismét van bizonyíték, hogy a Stadia-nal egy különb Windows-os app-al ezt is rendbe tudnák tenni, hogy ilyen régi gépeken is jól fusson. A következő lépes, hogy írok a Support-juknak, ha van eszük nem vesznek kutyába...
-
gangstagergo
senior tag
Próbáld meg esetleg azt, hogy inkognító módban próbálod igazolni. Nálam is volt hasonló amikor egy új accountot hoztam létre és emiatt törölhettem is a fiókot mert beragadt ebbe a hibába. De miútán inkognító módban az új gmail accountot létrehoztam majd stadiában regisztráltam már nem volt ilyen gondom.
-
Leho_89
csendes tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Most csinálnám a harmadik családi accomat hogy behúzzam a Far Cry 5-öt pár száz Ft-ért, viszont amikor az
új accal meg akarom venni, kéri az életkor megerősítését. Meg is adom a bankkártya adatokat, kiírja, hogy ok, újra klikk a megvételre, erre megint kiírja. Viszont onnantól ha megint meg akarom erősíteni kiírja, hogy ez már megtörtént, viszont a csoport tulaj e-mail címet írja alá. Erre tud valaki megoldást? -
gyurasz
tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Köszönöm a beszámolót, mindenképp Ethernetre teszem majd én is.
-
gangstagergo
senior tag
-
gyurasz
tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Köszönöm a választ.
Ki fogom próbálni mindkét módon, aztán remélem a legjobbakat. -
gyurasz
tag
Sziasztok,
MI Box S-en használja valaki? Kipróbáltam 2,4 Ghz Wi-fi-vel (router 1,5 m-re) - nálam iszonyatosan szaggatnak a játékok. Érdemes USB-s ethernetet rátenni vagy a MI Box gyenge hozzá?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
gangstagergo
üzenetére
Nem is az app, hanem inkább a Box-om firware-je lehet oka pl. egy fagyásnak.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Wifi 5ghz tökéletesen megy rajta.Az app stabil egyszerre több fiókot is lazán tud kezelni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
gangstagergo
üzenetére
Akkor a Mi Box-on játszottál a Stadia-val? Mert akkor kraftban biztos elég az én Box-om is hozzá. Kérdés inkább az app stabilitásával lesz.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Egy próbát mindenképp megér

Tegnap sikeresen beszereztem egy Stadia kontrollert. Egész kellemes meglepetés használni. Nagyon jó a fogása és a gombok lenyomási érzése is jobb mint a DS4-es kontrollernek. A wifihez történő csatlakozással megszenvedtem de utána már könnyedén tudtam csatlakoztatni a MI Box S-hez és a telefonhoz is. Teszteltem tegnap a Far cry 5-öt és érezhetően gyorsabban tölt be a játék mint Ps4 Pro-n.
-
SunMount3r
nagyúr
Van egy Q10 Pro Android 7.1-es média Box-om, ezen szerinettek érdemes próbálkozni a Stadia app-jával? A SOC elvileg tud VP9-es dekódolást is. (Az érdekesebb inkább a Controller használat lesz, hogy a Box felismeri és hogyan kezeli majd egyáltalán (Logitech F710).)
-
prisz
senior tag
Sekiro steam ár 30euro. Kb. 11000ft. Stadia 10494ft. No comment...
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Januári címek:
- Darksiders III
- The Darkside Detective: A Fumble in the Dark
- Bloodstained: Ritual of the Night
- Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut
- DreamWorks Dragons: Dawn of the New Riders -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Fura amúgy, mert amikor csak simán az előre, vagy a hátra gombot nyomom és úgy mozgok, akkor folyamatos a kép, akkor kezd el szaggatni, de nagyon, amikor körbe forgok az egérrel. ???
-
Még mindig sok a károgó és lenéző, pedig ki sem próbálták. Én mindig azt mondom, nézzék meg és kész. Ennél jobb, egyszerűbb cloud gaming nincs most sztem.
Én az Onlive-ot szerettem anno, de jól bezárták, még jó, hogy csak 2 gamem volt ott
Pedig jó szolgáltatás volt lassan 10 éve már az is.
Szerinem a Google is bezárhatja majd a Stadiát, de persze ne legyen így. -
prisz
senior tag
Na volt egy kb. 8,5 órás próba, far cry 5 (Lg tv app). Egyszer sem laggolt, 4k,hdr, dolby 5 1. gyönyörű. Tökéletesen, hiba mentesen ment. Mondjuk kell hozzá mindenképpen lan, (wifi kukázva) és lehetőség szerint usb kontroller (nálam xbox360). Asszony kipróbálta a just dance 2021-et, telefon vezérléssel, az is hibátlan. Nem tudom, hogy francba csinálják, hogy nincs, vagy ennyire minimális a késleltetés...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Néztem a kiegészítőket és a könyvjelzőket is, tök üres volt mindegyik a Vendég fiókkal.
Kíváncsi vagyok amúgy, hogy akkor milyen minimum gép kellene hozzá. Vagy elég lenne esetleg egy régebbi, használt, de jobb videókártyát vennem a gépbe... Amúgy a Stadia-s H.264 / FHD stream-nek némileg jobb a képminősége, mint GeforceNow-on. Ha működne nálam is rendesen tuti ezt választanám.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
"Viszont kipróbáltam úgy is, hogy Vendég profillal indítottam a Chrome-ot (ha jól tudom, akkor így ez egy "pőre" Chrome lesz, bármi előzmény nélkül) "
Ez tuti? Nekem nem úgy rémlik, bár nem használok több profilt. Feleségemnek viszont több is van és mintha ott lenne az ikonja, csak nincs belépve vele. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Egy alap History törlést csinálhatok, de egyéb, mélyebb törlést nem akarok, eléggé be van lakva a Chrome-om, úgy ahogy az nekem tetszik.
Viszont kipróbáltam úgy is, hogy Vendég profillal indítottam a Chrome-ot (ha jól tudom, akkor így ez egy "pőre" Chrome lesz, bármi előzmény nélkül) és úgy is ugyan úgy szaggat. Szóval nem az én Chrome-om hízlaltsága tehet róla.Még azt nem próbáltam, hogy másik windows-os felhasználóként telepítek egy másik tiszta Chrome-ot, de szerintem ugyan ez lesz. Egyszerűen túl sok erőforrást zabál a Chrome önmagában is egy ilyen gépen.
-
prisz
senior tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Már rég kipróbáltam azt is, rá vagyok kattanva erre a streames cuccokra, ráadásul a steam fiókomban is van pár game. Nem láttam olyan egetverő különbséget a geforce now javára...
-
válasz
gangstagergo
üzenetére
Max megveszed, 2 óra játékidő alatt szó nélkül refundolják. Ha úgy látod, hogy zavaróak a beszaggatások... PC-s verzió is ilyen állítólag, onnan jön a hiba.
-
-
prisz
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Azt jelenti, hogy megvettem a store-ban. Az előfizetéssel, ami kb. 3k, annyi előnyöd van, hogy nem kell vas, nincs áramfogyasztás, nem idegeskedsz, hogy nem működik mivel csak egy stream, és max grafikán pörög minden. Magyarul, havi díj fejében, kapsz egy brutál pc-t játékra.
-
-
prisz
senior tag
Doom,rdr2,farcry5 bezsákolva:) . Lg nano 2021-es tv, webos6. Tökéletesen működik, xbox360 usb kontrollerrel, de kellett a lan. Wifin szaggatott. Beraktam a tv mögé egy switch-et.
-
törölt tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Hát ezek nálam rohadtul nem ennyibe kerülnek
Szerk: ja értem, te már az összesbe beleszámoltad az egyszeri 3000Ft-os kedvezményt
-
gangstagergo
senior tag
Karácsonyi akció során egész jó Ubisoft játékok lehet behúzni főleg ha igénybe vesszük az első vásárlásért felhasználható 3000 Ft kedvezményt
- Assassin's Creed Unity 2.846 Ft -> ingyen
- Assassin's Creed Rogue Remastered 2.846 Ft -> ingyen
- Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Deluxe Edition 2.846 Ft -> ingyen
- Far Cry® New Dawn 3.042 Ft -> 42 Ft
- Monopoly 3.122 Ft -> 122 Ft
- WATCH_DOGS STANDARD EDITION 3.131 Ft -> 131 Ft
- Assassin's Creed Black Flag Gold Edition 3.176 Ft -> 176 Ft
- Watch_Dogs® 2 3.197 Ft ->197 Ftés még jó pár játék [link]
-
Annyira leragadtunk itt azon, hogy nem megy valaki PC-jén a Stadia, holott az év legbénább marketingjét láthatjuk a Google Stadia csapatnál, hacsak nem trollkodni akarnak
Pedig vicces, még 10 napig röhöghetünk minden nap. Ugye 12 napig minden nap kiírnak valami akciót. Első napra sikerült kirakniuk Twitteren, hogy a Destiny 2 ingyenes (mindig az volt), ma meg hogy akciós az AC3 (már régóta akciós).
És a kezdés is jó volt, beleírták a legelső tweetbe, hogy ajándékozni lehet barátoknak, holott nincs ilyen feature még Stadián. Meg hogy napi dealek lesznek.
[link] Stadia ☁️🎮 (@GoogleStadia) / Twitter -
Mr Bond 007
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Akkor nálad valami nagyon nagy gond van. Ki kéne üríteni mindent cache, cookie stb meg az összes plugint is (stadiasat főleg)
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Nem írtam már elégszer, hogy H.264-es stream-el is akad? Azt pedig tuti hardverből dekódolja a videókártyám.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Akkor elmondanád micsoda? Kipróbáltam Edge-el is, ugyan úgy szaggat, még mobilra optimalizált 720p-s stream-re állítva is. És már írtam vagy 3x, hogy a GerorceNow-on meg a saját app-jával a 1080p/60fps stream szépen fut nálam.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
"Mondom, hogy ez a böngészősdi tesz be neki."
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Nem is az a baj, tegnap kiderült. A Destiny 2-vel, Chrome + Stadia Enhanced-el 720p-s H.264 stream-et kaptam és így is rettentően akadt. 20ms latency-t és "álló helyzetben" 40-60fps-t írt ki. Mondom, hogy ez a böngészősdi tesz be neki.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ők a vp9-et választották. Törődj bele...
-
gangstagergo
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Hát sajnos abból kell gazdálkodni ami van

-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Írtam már: a GeforceNow-ban meg van oldva és FHD / 60fps / H.264 stream-et kapok, fut is mint a "vaj". De igen, ezt a Stadia meg tudná oldani, ha akarná.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Most az hogy nem támogatja a vp9-et a gpu-d, ne a stadia problémája legyen már!
Arra nem lesz megoldás a beépített app sem.. -
Balázs Z.
aktív tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Tökéletesen fut egy tizenkét éves laptopon, egy nyolc éves, akkor középkategóriás pécén, és ipadon is, mindegyiken böngészőben... Teljesen felesleges lenne appot készíteniük.
-
Polllen
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ettől még nem lesz app.
-
Polllen
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Oda van böngésző.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
gangstagergo
üzenetére
Csak PC-re nincs még, persze...
-
gangstagergo
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Szerencsére már sokat fejlődtek ( Chromecast Ultra, Google TV or Android TV, LG® webOS Smart TVs (2020 and later models) ) [link]
-
Polllen
félisten
válasz
SunMount3r
üzenetére
Android TV-re elméletileg van Stadia app.
A chromecastomon is van, de a Mi box s olcsóbb.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
gangstagergo
üzenetére
Android TV OS-re ha jól tudom nem lehet böngészőt telepíteni (legalábbis nem egyszerűen).
Az LG saját OS-én meg hogy? -
nepszter1
addikt
Sziasztok mi a legolcsóbb megoldás hogy tv-n tudjak a stadia-n játszani egy xbox one gamepaddal ?
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nekem az Ezio éra volt az igazi, utána gyatra
-
SunMount3r
nagyúr
Nekem az első két rész sima, szokásos UBI Soft-os ugri-bugri ügyességi játéknak tűnt (kb. mint a POP). Ami elég fárasztó (sőt néha idegesítő) tud lenni egy idő után. A grafikától sem voltam elájulva, főleg az átvezetők néztek ki nagyon elmaradottnak. A mostani részekben sincs sok bizodalmam, lehet nem az én stílusom...
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Miért utáltad a szériát?
-
MikeWazowski
veterán
Megvettem ezt a Valhalla-t pedig mindig is utáltam a szeriat, de ez most baromira bejön. Olyan szépen fut mint eddig semmi. Egy lagg nem volt 3 óra alatt és olyan tűéles a grafika. Gyönyörű. Jó game.
-
Hoffer
őstag
válasz
gangstagergo
üzenetére
-
Hoffer
őstag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Ezekszerint akkor már nincs ezen az áron?
-
catroot
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Elvileg, ha feltelepíted a Stadia Enhanced kiegészítőt Chrome-re, akkor azzal be tudod állítani, hogy pl. 1080-as felbontáson fusson (ergo ne váltson át 720-ra). Ott talán megtudod nézni, hogy hogyan fut.
-
MikeWazowski
veterán
Hát ez a bajom, hogy kábellel nem tudom kipróbálni... nincs ott végpont.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nemrég játszottam a Hitman 3-mal és néha homályosabb lett, szintén wifi. Megnézem majd kábellel, úgy emlékszem, hogy régen is kábellel sokkal jobb volt az egész. De valamit javítottak az egészen, vagy normalizáltak, mert nálam korábban wifivel rendszeres röccenések voltak, most semmi ilyesmi, folyamatos volt végig, csak nem tűéles.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Próbáld ki vezetékkel! Nekem is hiába van wifi6 centikre a laptoptól, kell a kábel.
Geforce now is játszhatatlanul pixeles tud lenni néha wifin. Kábelen tűéles. -
MikeWazowski
veterán
Nem tudom, nekem néha olyan fos a grafika, és nem tudom az okát. Igaz, wifiről megy, de 200-akat mérek... olyan mintha nem lenne éle semminek, csak olyan elkenődött lenne. legutóbb a Fry cry 5-nél volt ez. Másnak minden tűéles?
-
Balázs Z.
aktív tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nekem tavaly baszakodott, amikor regisztráltam, desktopon próbáltam és nem akart működni, aztán telefonon simán ment.
-
streng
csendes tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Oh, kösz! Jó h szóltál. Meg is vettem. Volt valami szavazás, h ez vagy far cry 5 legyen olcsón.
-
gangstagergo
senior tag
AC Valhalla alap kiadás most 6.247 Ft az áruházban december 11. 18:59-ig. Nincs rá szükségem de nagyon remeg a kezem a vásárlás gombon

-
gangstagergo
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Kollégámnak volt ilyen problémája. Revolut kártyával próbálkozz.
-
SunMount3r
nagyúr
Próbálnám aktiválni a Trial-t PayPal-on keresztül de a Stadia oldal folyton csak ezt írja a végén:
Valami nincs rendben a címmel. A frissítéshez nyissa meg a következő oldalt: paypal.com. [OR-CPRT-07]Én ilyet még nem láttam, a címmel minden stimmel szerintem, akkor mi lehet abaj? Másnak volt már ilyen?
-
catroot
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
mez kb. úgy működik, mint egy külön app. Én így használom.
-
Balázs Z.
aktív tag
Én is Edge-dzsel használom, Stadia Enhanced kiegészítővel.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen amúgy jelenleg Windows-on az Edge a legjobb erőforrást tekintve.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Próbáld meg edge böngészővel. Szerintem jobban fut onnan.
-
válasz
SunMount3r
üzenetére
A Google imádja a Chrome böngészőt, sztem sosem lesz dedikált app. Milyen böngészőben próbáltad? Edge? Chrome?
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A Stadia-nak vajon lesz rendes telepíthető Windows-os app-ja, mint a GeforeNow-nak és az PC (YBOX) My Pass-nak?
A Stadia nekem böngészőből iszonyat szaggat, de a GeforceNow saját app-jával a sima 1080p/60Hz-es stream-je (H.264 a videókártyám miatt) szépen megy, akadás nélkül. De szűkösebb a kínálat, meg más ez egész előfizetéses modellje. A Stadia eddig a legkraftosabb játékok szempontjából, de a böngészőhöz meg túl kevés a kraft a gépemben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- További aktív témák...
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Érdemes beruházni rá 
Pedig jó szolgáltatás volt lassan 10 éve már az is.
De helyette most a Monopolyra kattantam rá. Annyira jó buli még gép ellen is játszani 
Egy Geforce Now sokkal de sokkal jobb minőségben streamelhető.
Arra nem lesz megoldás a beépített app sem..