-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gangstagergo
senior tag
válasz
gangstagergo #1022 üzenetére
Bluetooth firmware [link]
Rage47
Tényleg minőségi a kidolgozottsága -
gangstagergo
senior tag
válasz
Criminal017 #920 üzenetére
Azt hittem olcsóbb lesz
Ingyen behúztam volna
-
gangstagergo
senior tag
Várható majd egy brutális leárazás a Fifa 22-re [link]
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro április címek:
- World War Z: Aftermath
- Deliver Us the Moon
- City Legends: The Curse of the Crimson Shadow Collector’s Edition.
- Ys IX: Monstrum Nox
- Chicken Police - Paint it RED!
+ Far Cry 6 ingyenes időszak van 03.24-03.28-ig [link] -
gangstagergo
senior tag
válasz
thesound #899 üzenetére
Ez a fazon tesztelt pár kontrollert
[link]
Ám itt a hardverapro-n könnyen ki lehet fogni stadia kontrollert 10ezer körül (én is annyiért vettem) De ha biztosra akarsz menni akkor veszel egy jó állapotú PS4 vagy Xbox One kontrollert. Ha mégse tetszik akkor meg egy kisebb bukóval vagy ugyanannyiért eladod. De ha PC-n próbálod ki akkor az egér és a billentyűzet "ingyen" van
Plusz infó, hogy március 29-ig él az első felhasználónak járó 3000Ft-os kedvezmény egy játék vásárlásából és a mostani akciókat figyelembe véve igen jó ajánlatokat lehet ingyen vagy pár száz forintért behúzni és ehhez csak egy gmail-es fiók kell
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro márciusi címek:
-Dawn of the Monsters
-Adam Wolfe
-Race with Ryan Road Trip Deluxe Edition
-Darksiders Genesis
-Darkwood
[link]
Illetve lesz AC Valhalla ingyenes hétvége 02.24-28-ig -
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro februári címek:
- Cosmic Star Heroine
- Nanotale
- Merek's Market
- Phogs
- One Hand Clapping
- Life is Strange
- Life is Strange: Before The Storm [link] -
gangstagergo
senior tag
Akit estleg érdekel Stadia kontrollerhez gumi burkolat annak kifejezetten tudom ajánlani ezt [link] Meglepően jó minőségű és a fogása is nagyon kellemes. A kontrollerhez való Kontrol Freek thumbstick ( nem tudom, hogy eredeti-e de a doboza alapján valósnak tűnik vagy csak egy piszok jó minőségű hamisítvány
) [link] Rengeteg variációban kapható.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
SunMount3r #800 üzenetére
Szerintem a te eseted és Stadia fórumon jelzett panaszok azok a tipikus egyedi esetek amikre nem készültek fel a készítők. Részükről az ajánlott perifériák a saját kontrollerük, a DS4 és Xbox kontroller. Sajnos ehhez a szolgáltatáshoz be kell szerezni olyan eszközöket amiket ők preferálnak.
-
gangstagergo
senior tag
Próbáld meg esetleg azt, hogy inkognító módban próbálod igazolni. Nálam is volt hasonló amikor egy új accountot hoztam létre és emiatt törölhettem is a fiókot mert beragadt ebbe a hibába. De miútán inkognító módban az új gmail accountot létrehoztam majd stadiában regisztráltam már nem volt ilyen gondom.
-
gangstagergo
senior tag
-
gangstagergo
senior tag
válasz
SunMount3r #779 üzenetére
Wifi 5ghz tökéletesen megy rajta.Az app stabil egyszerre több fiókot is lazán tud kezelni.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
SunMount3r #777 üzenetére
Egy próbát mindenképp megér
Tegnap sikeresen beszereztem egy Stadia kontrollert. Egész kellemes meglepetés használni. Nagyon jó a fogása és a gombok lenyomási érzése is jobb mint a DS4-es kontrollernek. A wifihez történő csatlakozással megszenvedtem de utána már könnyedén tudtam csatlakoztatni a MI Box S-hez és a telefonhoz is. Teszteltem tegnap a Far cry 5-öt és érezhetően gyorsabban tölt be a játék mint Ps4 Pro-n.
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Januári címek:
- Darksiders III
- The Darkside Detective: A Fumble in the Dark
- Bloodstained: Ritual of the Night
- Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut
- DreamWorks Dragons: Dawn of the New Riders -
-
gangstagergo
senior tag
Karácsonyi akció során egész jó Ubisoft játékok lehet behúzni főleg ha igénybe vesszük az első vásárlásért felhasználható 3000 Ft kedvezményt
- Assassin's Creed Unity 2.846 Ft -> ingyen
- Assassin's Creed Rogue Remastered 2.846 Ft -> ingyen
- Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Deluxe Edition 2.846 Ft -> ingyen
- Far Cry® New Dawn 3.042 Ft -> 42 Ft
- Monopoly 3.122 Ft -> 122 Ft
- WATCH_DOGS STANDARD EDITION 3.131 Ft -> 131 Ft
- Assassin's Creed Black Flag Gold Edition 3.176 Ft -> 176 Ft
- Watch_Dogs® 2 3.197 Ft ->197 Ftés még jó pár játék [link]
-
gangstagergo
senior tag
válasz
SunMount3r #740 üzenetére
Hát sajnos abból kell gazdálkodni ami van
-
gangstagergo
senior tag
válasz
SunMount3r #730 üzenetére
Szerencsére már sokat fejlődtek ( Chromecast Ultra, Google TV or Android TV, LG® webOS Smart TVs (2020 and later models) ) [link]
-
gangstagergo
senior tag
AC Valhalla alap kiadás most 6.247 Ft az áruházban december 11. 18:59-ig. Nincs rá szükségem de nagyon remeg a kezem a vásárlás gombon
-
gangstagergo
senior tag
válasz
SunMount3r #709 üzenetére
Kollégámnak volt ilyen problémája. Revolut kártyával próbálkozz.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
AssAssynn #698 üzenetére
Akárhány ismerős kérdezte milyen konzolt érdemest venni csak "játékra" ugyanezt a kombinációt ajánlottam
A mai piacot nézve ez éri meg a legjobban a többi már úri huncutság
Stadia jópofa de hála az égnek túl sokat még nem költöttem rá. Szerencsére eddig meg tudtam azt oldani, hogy soha nem fizettem a Pro szolgáltatásért. Ingyen megéri a havi játékokba belenézni de eddig egy Pro játékot játszottam végig ami a Resident Evil 7 volt.
-
gangstagergo
senior tag
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Decemberi címek:
- Transformers: Battlegrounds
- Wreckfest
- Destroy All Humans
- Falconeer Warrior Edition
- Foreclosed [link]Erős hónap
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Novemberi címek:
- Saint Row IV
- Hundred Days - Winemaking Simulator
- DIRT 5
- Kemono Heroes [link] -
gangstagergo
senior tag
válasz
MikeWazowski #646 üzenetére
Igen
[link]
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Októberi címek:
- DreamWorks Spirit Lucky’s Big Adventure
- Hello Engineer - Early Access
- Cake Bash
-Unto The Endelhalasztották a megjelenést decemberre ezért a Maffia III Definitive Editiont kaptuk meg
- Control Ultimate Edition -
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Októberi címek:
- DreamWorks Spirit Lucky’s Big Adventure
- Hello Engineer - Early Access
- Cake Bash
- Unto The End
- Control Ultimate EditionSzeptember 30-tól kikerül a Human Fall Flat [link]
-
gangstagergo
senior tag
Ismét kibővült egy játékkal a Stadia Pro:
- PGA TOUR 2K21 [link] -
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Szeptemberi címek:
- Darksiders 2
- Little Big Workshop
- Wave Break
Kibővült extra játékok
- ARK: Survival Evolved
- Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager [link]Watch Dogs: Legion ingyenesen játszható 09.03-tól 09.06-ig Stadia Pro előfizetőknek.
Továbbá már itthon is elérhető az Ubisoft+ szolgáltatása Stadián. Nem szükséges Stadia Pro előfizetés. Havi 5.090 Ft Bővebb info itt-> [link]
Játékok listája [link]És ismét visszahozták ha Stadia Pro előfizető vagy akkor az első játék árából 3000 Ft kedvezményt kapsz. Fontos ha már korábban éltél ezzel a lehetőséggel akkor nem tudod igénybe venni a kedvezményt
Az akció 03.31-ig tart. [link]
-
gangstagergo
senior tag
Nekem is a youtube segített
Ám nemrég vittem végig és nagyon meglepett mennyire izgalmas játék. Előtte sose játszottam Tomb Raider játékokkal és kellemesen csalódtam. Viszont a Rise of the Tomb Raidert egyből kezdtem utána és az már kicsit sok volt. Kellett volna egy kis szünetet tartani.
-
gangstagergo
senior tag
Szintén ugyanez a hiba volt nálam is mint Crvsh3R és nálad is.
A főmenüben fölülről az ötödik sor az Options-> majd az első sor a Gameplay-> ezután az első fül harmadik sora lesz a Text language-> itt addig nyomd balra a lehetőségeket amig meg nem áll (ez lesz az angol nyelv ) Egy vissza gombbal megkérdezi, hogy szeretnéd-e megváltoztatni a nyelvet és a bal oldali opció lesz a Yes gomb
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Augusztusi címei kibővültek a PAW Patrol Mighty Pups: Save Adventure Bay ( már augusztus 12-e óta behúzható
)
Stadia Pro Szeptemberi címek:
- Darksiders 2
- Little Big Workshop
- Wave BreakAugusztus 31-től távozó címek Gunsport, Blue Fire és a Chronos [link]
-
gangstagergo
senior tag
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Bazsi1987 #599 üzenetére
Mindenképp jobb választás lenne főképp amiatt, hogy egy teljes értékű Android TV rendszert kapsz.
Én is mérlegeltem, hogy a Google TV vagy Mi Box S legyen a választás de nálam a külső háttértár kezelés miatt maradt a Mi Box S (nem kell extra Usb Hub) . Google TV mellett szól a friss hardver de egy reddites postban szépen levezetik miért is jó választás [link]
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Bazsi1987 #597 üzenetére
Kompatibilis kontrollerek
Ha a Chromecast Ultrával szeretnéd használni a Stadiát, Stadia-kontrollerre lesz szükséged. Google TV vagy Android TV esetén használhatsz Stadia-kontrollert vagy kompatibilis Bluetooth-kontrollert is. Ha nincs kontrollered, akkor játszhatsz a számítógépeden egér és billentyűzet, illetve kompatibilis mobileszközön érintőkontroller segítségével. [link]Mióta megjelent a Google TV azóta szerintem már nem éri meg CC Ultrát választani. Egy kezdetleges hardver volt amivel promozták a szolgáltatást.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #557 üzenetére
Metacritic szerint jó játékok de egy Doom Eternalnak jobban örültem volna
-
gangstagergo
senior tag
válasz
gangstagergo #553 üzenetére
- SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated szintén kikerül Június 30-án a Stadia Pro kínálatából
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Júliusi címek:
- Moonlighter
- Street Power Football
- Terraria
- The Darkside Detective
Június 30.-tól kikerülő Stadia Pro címek:
- Steamworld Dig
- Ary & Secret of Seasons
- PIKUNIKU
- Resident Evil 7: biohazard
[link]További érdekesség, hogy holnaptól elérhető lesz a Rainbow Six Siege ami ráadásul crossplay lesz PC-s és Amazon Luna játékosokkal.
-
gangstagergo
senior tag
Azóta rendszeresen nyúzom a Mi Box S-t és alkalmanként előfordult kisebb szaggatás de nagyon elégedett vagyok a működésével. Barátnőm értetlenül is állt az egészhez, hogy az egész a felhőben fut
Örülök, hogy a Microsoft nyomást gyakorol rájuk egy jobb rendszer megalkotására.
-
gangstagergo
senior tag
Elindult a Google TV / Android TV OS Stadia támogatása az alábbi eszközökön:
- Chromecast with Google TV
- Hisense® Android Smart TVs (U7G, U8G, U9G)
- Nvidia® Shield TV
- Nvidia® Shield TV Pro
- Onn™ FHD Streaming Stick and UHD Streaming Device
- Philips® 8215, 8505, and OLED 935/805 Series Android TVs
- Xiaomi® MIBOX3 and MIBOX4 (Mi Box S EU) [link]Én már kipróbáltam Xiaomi Mi Box S-en és egy-két játéknál még nem az igazi de pl. F1 2020 meglepően jól megy. Tervezek egy USB-s Ethernet adapter beszerzését, hogy leteszteljem mennyivel lesz jobb a képminőség de úgy érzem jó az irány
-
gangstagergo
senior tag
válasz
leikomessi #531 üzenetére
Örülök neki
-
gangstagergo
senior tag
válasz
leikomessi #529 üzenetére
Korábbiakban arról olvastam,hogy június 8-ig lehet felhasználni az igényelt kódokat
-
gangstagergo
senior tag
válasz
leikomessi #527 üzenetére
Még működnek a korábbi linkek. Szerintem egy próbát megér hátha sikerül behúzni
[link] [link] Amire figyelni kell, hogy ha majd betudod gyűjteni a kódot akkor egyből átirányít a stadia honlapjára viszont a beváltható kód csak a hivatkozásból derül ki. "&invite_code=" utáni részt kell beaktiválni és kész.
-
gangstagergo
senior tag
Akinek van aktív előfizetése és még nem aktiválta a korábbi Lenovos 3 havi ingyenes előfizetést vagy épp most tervez egy új accountot aktiválni annak itt az alábbi kód
2Z65JHHJLZZGXA0E
-
gangstagergo
senior tag
válasz
leikomessi #522 üzenetére
Én is bizakodó vagyok, bár engem most csak a Fallen Order beszipantott
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Júniusi címek
- The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III
- MotoGP20
- Blue Fire
- Chronos: Before the Ashes
Május 31-től kikerülő Stadia Pro címek:
- Reigns
[link] -
gangstagergo
senior tag
válasz
TrueGooner #518 üzenetére
Hivatalosan még nem, csak másodkézből hardverapron vagy egyéb oldalakon.
-
gangstagergo
senior tag
Nocsak nocsak mégis csak jó hónapnak nézünk elébe
[link]
STAR WARS: Jedi Fallen Order mai naptól a Stadia Pro kínálatában
-
gangstagergo
senior tag
válasz
gangstagergo #509 üzenetére
Egy valamit nem olvastam el a linken: "And stay tuned to next week's This Week on Stadia blog for another game coming to Pro."
Egy pletyka szerint az Ark: Survival Evolved lesz a befutó. -
gangstagergo
senior tag
válasz
MikeWazowski #510 üzenetére
Bárcsak lenne CoD... Egy évre előfizetnék!
-
gangstagergo
senior tag
Stadia Pro Májusi címek:
- Trine 4
- Hotline Miami 2: Wrong Number
- Floor Kids
Április 30.-tól kikerülő Stadia Pro címek:
- SteamWorld Heist
- El Hijo
- Lara Croft and the Guardian of Light
- Enter the Gungeon
[link]Elég gyenge felhozatal de a Trine-t mindig is ki akartam próbálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest