Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos nem, vagy persze nehézkesen igen, ha átcuccolom a gépet a másik helyiségbe, de ez nem lenne megoldás nyilván.
Oké, akkor ha ez most ilyen lesz akkor bebuktam egy havi díjat, próbálgatom még persze de akkor ez van.Azóta próbáltam kétszer, a játszhatóság és játszhatatlanság határán mozog. Például, sniper elite, volt hogy nem tudtam bemenni egy ajtón, mert állandóan túlment, mire fordultam volna. Máskor ez a része ment, de az ellenfelekkel már nem tudtam mit kezdeni, még a korábban könnyű dolgokat se tudtam teljesíteni. Nyilván nem dől össze a világ ha nem fog működni, de azért sajnálom, néha jól jött volna, és decemberben elég sokat játszottam vele, akkor teljesen jól működött.
-
Változott az internetelőfizetésem, most újra beaktiváltam a pro-t és sajnos játszhatatlan. Fél-egy másodperces input lagom van. A speedtestre a pingem 16 msec, szerintetek ez pillanatnyi leterheltség lehet, vagy rossz a pingem? Jelenleg ti tapasztaltok valamilyen túlterheltséget?
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudom felfüggeszteni a pro tagságom?
Lassan letelik a próbaidő de nem szeretnék fizetni a szolgáltatásért mivel nem jön be, nem is használom. -
Zsoxx
őstag
https://www.origo.hu/techbazis/20210211-google-stadia-streaming-videojatek-jovo.html
És ezek ezért a zagyva fostengerért még pénzt is kapnak a NER-től.
-
leikomessi
aktív tag
Annyit nem játszok, hogy megérje :) Jól elvagyok a Stadiával és a Geforce Now-val. :)
-
saelin
veterán
válasz
leikomessi
üzenetére
Konzol.
A két platform nagyon szépen megfér egymás mellett. -
válasz
leikomessi
üzenetére
A gamer pc árak már régen elmentek nálam is amellett az összeg mellett, amit még elképzelhetőnek tartottam volna.
-
leikomessi
aktív tag
Március 17-én érkezik a FIFA 21 Stadiára.
Én továbbra is látom benn a jövőt és a potenciált. (Ilyen VGA árak mellett már csak elvből sem veszek videókártyát. A játékot pedig így is úgy is meg kell vásárolni, ha valaki játszani szeretne.) -
saelin
veterán
Valószínűleg az internet szolgáltatód lesz a ludas, de az is lehet hogy amivel játszol azok szerverei leterheltek. Én a Cyberpunk esetében tapasztaltam hogy az a játék tiszta szar minőségben futott, még a stadia is írta hogy rossz a jel minősége, de ha átmentem más játékra ott semmi baja nem volt. Néha tud ilyeneket produkálni.
-
leikomessi
aktív tag
Köszi, mindig csak az újakat néztem, azt nem, hogy mi kerül eltávolításra

-
Mr Bond 007
őstag
válasz
leikomessi
üzenetére
Mindig bejelentik ha valami kifut a következő pár napban. Ha rendszeresen nézed a community blogot, nem maradsz le semmiről. [link]
-
Zsoxx
őstag
válasz
leikomessi
üzenetére
Sehonnan, esetleg figyeld a hivatalos fórumot 1-2 naponta, ott talán bejelentik.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Nem biztos hogy a szolgáltatással van a baj. Nekem újabban csúcs időszakban a stadia és a geforce now is ugyanazt csinálja: Kb 2-5 percenként 1-2 másodpercre beesik a bitráta. Szerencsére az irányítás ugyanúgy megy, csak a kép és a hang döccen kicsit.
-
leikomessi
aktív tag
Azt honnan tudni, hogy egy játékot meddig lehet begyűjteni PRO előfizetéssel?
Erre nem találok semmit a FAQ-ban. -
válasz
gangstagergo
üzenetére
Nálam mikor legutóbb próbáltam akkor 100/100-as net volt, wifin próbáltam, ez általában valós 80/80-at jelentett és teljesen rendben volt. Azóta fejlesztés volt optikai netre így valószínűleg ugyanúgy rendben lesz (remélhetőleg).
-
válasz
gangstagergo
üzenetére
De jó, ha jönnek még ilyenek hó közben is, akkor maradva az eredeti tervnél mindjárt csinálok egy fizetős hónapot jövő hó közepéig és akkor így meglesz pár játék... Meg úgy látom per pillanat a munkaterhelés se olyan nagy mint volt így nap közben is lehet egy kicsit játszani (ha már homeoffice-ban az ember úgyis estig dolgozik).
-
catroot
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
Nem, kilőttem/kiszoktam lőni mindent.
Egyébként miután megírtam a bejegyzésem még tettem egy próbát és láss csodát ment normálisan. Legalábbis kb. egy óráig nem jött az instabil netről figyelmeztetés és nem is laggolt a játék.
Érdekesség, hogy most nem VP9-es kodekkel ment.
Engem egyébként ez zavar a legjobban most, hogy teljesen hektikus a dolog. Illetve az sem világos, hogyha a sebességteszteknél ( [link] ) klappol a dolog, akkor játék alatt miért szívok a Stadiával. -
gangstagergo
senior tag
Little Nightmares II február 11-től begyűjthető Pro tagsággal [link]
-
catroot
veterán
Hát ez nálam csak nem akar javulni, holott megfelelő a sebességem (kábelen és wifin) a saját Stadia tesztje szerint is.
Hétvégén vajsimán tudtam játszani (úgy kellett erőt venni magamon, hogy hagyjam abba
)Pl a RDR2 alatt most 1-2 Mbps-el megy a letöltés
Tegnap 4-5 környékén, 10 fölé sosem ment.
Sajnálom egyébként a dolgot, de így nem látom értelmét előfizetni erre. Remélem azért idővel gatyába rázza ezt a Google, mert ez így nekem nagyon nem jön be. -
válasz
gangstagergo
üzenetére
Nem engedi nekem megnézni a stadián, összesen akkor ez a 3 volt ebben a hónapban mint új pro?
-
Arwald
csendes tag
Szia,
Ebay-en érdemes szétnézni. Amerikában és Angliában anno ingyen adták a YouTube prémium előfizetéshez, így ott nagyobb választék van, sok a bontatlan is. Sajnos most már Anglia is vámköteles, így ezzel kalkulálj a szállítási költségen felül. Németeknél is akad eladó példány, de én 3 hét alatt sem láttam olyat, ami nemzetközi szállítással hirdettek volna, így nekem is USA-ból érkezik (egy US-EU adapter még kelleni fog). Nagyságrendileg olyan 30 eFt mindennel együtt (licit, szállítás, vámkezelés). Itthon, jofogason 40-45 eFt-ért láttam.
A legjobban akkor jársz, ha van ismerős Németországban, akihez lehet rendelni és mostanában haza is jönne. 🙂 -
koma106
senior tag
Sziasztok! Stadia kontrollert és ultra CC-t szeretnék beszerezni. Ha jól látom létezik "Premium Edition". Ezt Magyarországon nem forgalmazza senki? Hol és milyen reális áron lehetne beszerezni?
Kipróbáltam a Stadiat PC-n, a gyerekek Switch joy kontrollerével játszottam a RDR2-vel. Annyira sikerült belemerülnöm, hogy szívesen végigjátszanám a játékot a google dedikált rendszerén és kontrollerével. A használtpiacon gari nélküli, használtakat látok 40 körül, ... azt kicsit sokallom érte.
-
csuzso72
tag
-
Mr Bond 007
őstag
4k-ban 36-38mbit a max amit láttam átvitelben, szóval elviekben lényegtelen hogy mire rakod a felbontást. (persze 4k-nál lehet hogy a cpu már izzad a vp9-el ha nem hardveresen gyorsított a gépeden)
A net folytonossága a lényeg az adatközpont felé.
Mivel a laptopomon nincs hdr és 5.1, ezért csak tippelek hogy kb 50mbit a max amit a stadia elkérhet ebben az esetben. Ezt meg már azért itthon a falusi net szolgáltatók is tudják. (bár sajnos ismerek olyat aki még dsl-en kapja a 4-5 mbitet) -
catroot
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
Most én is átraktam 720p-be, de így sem az igazi.
A napokban akarok egyébként internetcsomagot váltani, kíváncsi leszek mennyire fog javulni.
Sok esélyt nem látok egyébként, tegnap is 60mbps volt a sebességem a Stadia saját sebességmérőjében.
-
catroot
veterán
Sziasztok!
Más nem tapasztal az utóbbi pár napban problémát a Stadia-val?Nekem már lassan a 3. napja csinálja azt, hogy annyira hulladék a kapcsolat, hogy szinte játszhatatlan az egész.
Ha rámegyek a sebességtesztre, ott viszont írja, hogy rendben van a netem, még a 4k is jól fut(na) - ha nem csak 1080p-t tudna a gépem. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Nem tudtam, köszönöm!
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Be kell húzni az accountodra, csak akkor marad meg. Begyűjtés-re kell nyomni. Ez mindenhol így megy (ps, xbox, epic store)
-
J.C.G.
aktív tag
Számomra az akciós játékok érik meg igazán, nem pedig a pro. Borderlands, Ghost Recoon. Majd halászgatok néha az akciós játékok között és elleszek velük. Pro játékok közül egyedül a S.E4-et végeztem ki, ezért pénzt nem is ér számomra.
-
Mr Bond 007
őstag
Itt a közlemény: [link]
-
Zsoxx
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ha korábban megszerezted, akkor megmarad. Én lemaradtam róla.
-
AssAssynn
addikt
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Na kb. ilyen gyorsan lekerül itt valami a polcról. Ezért írtam korábban, hogy nagy bátorságra vall itt megvenni egy játékot teljes áron. Kitudja meddig marad fent ez az egész. Persze én bizakodó vagyok a jövőjét illetőleg, de nem így. Egyelőre ezt úgy éri meg tolni, hogy Pro-val játszod az ingyeneseket. És pontosan ezért kellene azt bővíteni atom módjára, hogy legyen vonzereje újakat idecsábítani.
-
saelin
veterán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Még egy játékot sem adtak ki és már le is lőtték. Mondjuk nem csoda. Az alapjaitól elkezdeni a videojáték fejlesztést nem egyszerű. Nézzük meg csak az amazon-t hogy mit össze szerencsétlenkedik, aztán az sem mindegy hogy mekkora bázisnak készülnek a játékok. A Stadia játékosbázisa elenyésző a pc-konzol mellett és ki tudja ennek hány százaléka vesz ténylegesen játékokat is. Lehet többen úgy vannak vele mint én, hogy fizetik a pro-t és a benne lévő játékokat jatszák csak ki.
-
Zsoxx
őstag
Kivették a Hitman 2-t a Pro kínálatból.
-
Mr Bond 007
őstag
Google is shutting down its in-house Stadia game development studios [link]
That's all folks! -
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki Stadia kontroller+Chromecast Ultra kombóval rendelkezik? Sikerült szert tennem ilyenre és az a gondom, hogy a Chromecast Ultra-t vezetékes hálón használom és feltételezem h emiatt minden indításnál elsőre nem találja a kontrollert, utána a Chromecastot újraindítva már jó lesz. Gondolom az lehet a baja, h az Ultra vezetéken van, a kontroller meg wifin és ezt elsőre sose sikerül felfognia. Másnak is van ilyen gondja, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? -
válasz
gangstagergo
üzenetére
Hát ezekért nem hiszem hogy beindítok egy februári hónapot, de azért köszi.
-
gangstagergo
senior tag
Február havi Stadia Pro játékok:
- Journey to the Savage Planet: Employee of the Month Edition
- Lara Croft and the Guardian of Light
- Enter the Gungeon
[link] -
hepol
csendes tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Tévedtem, csak szeretnék [link]
-
saelin
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
Király lenne. Valamelyik hétvégi akcióban akartam megvenni ps-re, de mostmár akkor biztos várok vele.
-
hepol
csendes tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Jön az NFS és a GTA öt is.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Úristen de komoly lenne egy GTA V
Január 28-án jön majd a Madden NFL 21 ami nagy húzó cím az amcsiknál így a Super Bowl előtt. Lesz majd trial verzió belőle január 28-31-ig. [link]
-
KD6-3.7
őstag
GTA V biztos oda csapna, hamar bővülne a felhasználók tábora.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
Komolyan viccek ezek a címek... jöjjön már egy cod, vagy nfs, vagy GTAV, vagy valami nagyobb cím.
-
gangstagergo
senior tag
Lehetséges, hogy az egyik februári Stadia Pro cím a "Journey to the Savage Planet" lesz [link]
-
hepol
csendes tag
Én négy havonta szoktam elő fizetni. Gondolom volt olyan játék amiről lemaradtam de ez nekem még nem tűnt fel. Háromszor fizettem eddig elő. De van 64 játékom belőle, ebben benne van néhány standard meg néhány különböző editionos verzió ugyanabból a játékból. Az egyik előfizetés egy akció miatt volt, mert úgy jóval olcsóbban megkaptam a játékot.
Szóval simán lehet rajta spórolni, ha nem zavar hogy pár hónapig nem elérhetőek az ingyenesek.
Nekem így kb 35kból lett kb 70 játékom meg premier edition. -
Szerintetek ha azt a taktikát követem, hogy mondjuk hó 15-én előfizetek következő hó 15-ig, akkor mind a két hó pro játékait besöpröm, majd egy hónap szünet, és ismét következő hóban így előfizetek hogy átnyúljon, akkor meglesznek a pro játékok? Játszani szerintem most per pillanat nem fogok vele tudni annyit hogy állandó legyen de kéthavonta elleszek vele, aztán meglenne későbbre az összes pro.
-
saelin
veterán
4k + tömörítés, hogy a stream röccenés nélkül menjen. Írtam is ide a topicba pár hete, hogy a natív pc-s vagy checkerboard-ing konzol 4k-t meg sem közelíti a képminőség. Inkább hat valami upscale AA-ra a végeredmény. Meg elvileg a bitrátát is dinamikusan szabályozza az user letöltési sebességéhez mérten. Szóval 4k gamingre nem a Stadia a legjobb megoldás, de egy pc-t már simán ki tud váltani alkalmi játékokra. Én pl szívesen veszem elő a pro játékai miatt. Mindig olyat sikerül berakni amit valamilyen okból nem vettem meg, de azért jó lett volna kipróbálni.
-
Mr Bond 007
őstag
Sniper Elite nem túl szép. Ghost Recon Breakpoint is gyalázat (az még szaggat is néhol 2k-n). Destiny 2 jobb tesztelni. Sajnos van jobb és rosszabb stadia port is.
Szerencsére ha kevesebb mint 1 (vagy 2 most nem tudom fejből) órát játszottál, még szó nélkül vissza adják a játék árát, ha ki töltötted a formot. -
Digital
addikt
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Felraktam a plugint, a stream monitor írja is a 2160-at de a játék iszonyat csúnya.

-
lumpy95
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Innen is köszi. Hasonló cipőben járok mint a kérdező kolléga.
CCwGT-re sideload segítségével feltettem a stadia-t, olyan mélyen még nem volt lehetőségem kipróbálni. Oda is kell valami hogy 4k-ra húzza fel a képet, vagy 4k-s tv-n automatikusan olyan lesz a kép (abban az esetben ha megvan a megfelelő internet sebesség)? -
El Diabl0
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Felraktam ezt az addont. Ettől lett kereső a Store-ban, vagy a Google végre hozzáadta?

-
Digital
addikt
Sziasztok!
Regisztráltam a Stadia-ra, pro fiókom próbaidejét töltöm (még pénzt nem vont le).
A játékokat hogyan tudom 4k-ban futtatni? Egy 5k-s iMac-em van 1000-es T nettel.
A Sniper Elite és a többi játék is iszonyat csúnyán néz ki.
Hogyan tudnám aktiválni a 4k felbontást?
-
Balázs Z.
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Még sose volt konzolom, szóval nem tudom hogy "működnek" a kontrollerek
Eddig mindig gép előtt egér/bill kombóval játszottam, de most a Stadiához jó lenne "kanapés" lehetőség is, úgyis rá van kötve a gép a TV-re, és így az asszony is tudna vele szórakozni, a bill/egér szokatlan neki, bár már fejlődik

Asztali gépről van szó, amiben nincs bluetooth. A kontrollerek általában hogy csatlakoznak? A kábeles megoldás nehézkes lenne, mert kb. 4 méterre van a gép a kanapétól.
Szóval légyszi adjatok tanácsot, mit lenne érdemes venni, és milyen kiegészítőt igényel? Bluetooth stick? És az is fontos lenne, hogy ahogy saelin kolléga írja, mutassa a Stadia rendesen a kontroller ikonrendszerét.
Köszi előre is!
-
saelin
veterán
válasz
Balázs Z.
üzenetére
DualShock-ot kábelesen. Teljesen hibamentes vele a Stadia és még a gomb kiosztást is szépen a Playstation ikonrendszerével mutatja. Mondjuk én erősen gondolkodom hogy egy külön kontroller kellene a Google platformjának, mert mindig párosítgatni vissza Playstation-höz a kontrollert amikor szükség van rá nagyon nem fun! Venném a Stadia sajátját, csak az nem kapható, így valszeg egy Xbox kontroller lesz a szerencsés. Már csak az a kérdés hogy az One vagy a Series kontrollere kell e nekem.
-
Balázs Z.
aktív tag
Sziasztok! Használ valamelyikőtök PS4/XBox kontrollert PC-s Stadiával?
-
lumpy95
tag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Otthon vettem észre, másik tv-n ez annyira nem tűnt fel (ott szabadon van egy asztal közepén és van mögötte hely bőven, otthon pedig a falon lóg a tv és úgy kell benyúlni a csatlakozókhoz), de amint lesz lehetőségem, futok vele egy kört.
Azóta redditen találtam egy hasonló problémát. Inkább ilyesmi a gond [link] -
Mr Bond 007
őstag
Nem lehet hogy neked is ez a gondod van? [link]
Mert akkor csak ki kel venni az elemeket majd vissza, vagy újra kell párosítani a távirányítót az okos telefonos appjában. (ugyanúgy a többi eszközt is újra párosítani)
Esetleg a chromecast-ot is megérheti kihúzni pár másodpercre. (ha folyton áram alatt van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A két platform nagyon szépen megfér egymás mellett.

)
Tegnap 4-5 környékén, 10 fölé sosem ment.