Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Kezdő vagyok Chrome-ban, azt szeretném megtudni, hogyha csak egy fül van nyitva, majd azt bezárom, a böngésző is bezárul. Miként lehet ezt kikapcsolni?
-
Steelmanus
addikt
válasz
general
üzenetére
Itt egy leiras hogy miket kell eltavolitani mielott a bongeszoket visszaallitanad. How to Remove Omiga plus homepage (Omiga-plus.com)
Azutan manualisan beallitod a bongeszoket. A Fixit-ot nem kell hasznalni. -
Steelmanus
addikt
En Firefoxot hasznalok, de beteszem ide is esetleg jol johet masoknak ebben a topikban.
Feltettem az ABP legfrissebb valtozatat es telepites utan ez fogadott, persze mar engedelyeztem az opciokat:ABP Chrome-ra: es a Feature list amit csako forumozonk osztott meg a Firefox topikban, persze amit en linkeltem az a Chrome-ra ervenyes.
-
Steelmanus
addikt
A Catalyst topikbol: (#18739) K_mester
Valasz: (#18744) K_mester
Beállítások-Játék-3D- Catalyst A.I. kellett speciálisra állítani.
Probaljatok ki, lehet megjavul. -
Steelmanus
addikt
válasz
laszlohu
üzenetére
Regebben irtad a GreaseMonkey kromos valtozatat + a Yousabletubefix kromos valtozatat tedd be megegyszer a linket probaljak ki masok is, foxon vagyok ott nincs ez a problema termeszetesen a foxos GM + foxos Yousabletubefix-el.
Aki nem a Chrome beepitett flash-et hasznalja az pedig kapcsolja ki a protected modot. -
Steelmanus
addikt
en bar nem hasznalom a Chrome-ot, de elolvastam, csak tudnam miert csinaltak az egeszet ha ki lehet kerulni.
Más webhelyekről származó bővítmények hozzáadásának lépései
Javasoljuk, hogy csak olyan egyéb webhelyekről adjon hozzá bővítményeket, amelyekben megbízik. A Chrome-ban a következő lépések végrehajtásával adhatja hozzá a bővítményt:
Töltse le a bővítményfájlt a webhelyről, és mentse el a számítógépén.
Kattintson a csavarkulcs ikonra a böngésző eszköztárán.
Válassza az Eszközök > Bővítmények menüpontot.
Keresse meg a bővítményfájlt a számítógépén, majd húzza be a Bővítmények oldalra.
A megjelenő párbeszédpanelen tekintse át az engedélyek listáját. Ha folytatni szeretné, kattintson a Telepítés gombra. -
Steelmanus
addikt
Nem tudom hogy jobb lesz-e a flash Chrome alatt, most olvastam:
Biztonságosabb Flash plugint kapott a Google Chrome -
Steelmanus
addikt
Ah kicsit rosszul fogalmaztam. Azert nem bizok bennuk mert eleg sokan biznak benne, de nem mindig tudjak hogy milyen adatokat szinkronizal - mert fejlesztes alatt all, es ha nem tajekozodnak kelloen akkor azt hiszik hogy mindent. Ebben a topikban is mindig eleokerul a tema persze itt segitenek is, es megmondjak hogy eppen hol tart a fejlesztes ha az illeto kepben van akkor tudja hogy mi van meg az adataibol, es mi nincs.
Nem paranoiabol nem bizok a sync-ben hanem csak - lehet megszokasbol - szeretem tudni hogy van egy masolatom itthon is.
Ha meg elszall a particio / 2. vincseszter az mar regen rossz, azert volt elet a sync nelkul is.
De nem offolok ebben a topikban, csak mondjuk ugy tippnek szantam. -
Steelmanus
addikt
válasz
Namelesske
üzenetére
Koszonom a valaszt, es a kepet is, igy mar ismeros, rég nem jartam Nalatok, megyek szetnezek a lapotokon.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Namelesske
üzenetére
Sziasztok!
Index nélküli keresés: BE Ezt hol lehet beallitani, nalam maga az indexeles van letiltva a szervizeknel.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Jimbow
üzenetére
Azt amit linkeltem Java Downloads for All Operating Systems Windows Offline (32-bit).
-
Steelmanus
addikt
válasz
Jimbow
üzenetére
Nem a Registry-re irtam hanem a vincsin levo mappakra, amit hasznaltal fejlesztoi verziot az telepit egy kulon mappat, mar nem emlekszem a nevere amiben meg kulon vannak + fajlok amik mar nem kellene hogy ott legyen. A Java-t nemigen tudod egy CCleanerrel eltavolitani a registry-bol mert nagyjabol ha jol emlekszem tobb mint 1000 de lehet 10 000 regbejegyzest keszit, igy a fejlesztoi verzios regbejegyzesek is maradnak, es ha a vincsin latja a mappat akkor hiaba teszed fel a stabilt, hibat ir. FireFox alatt is hibat irt nekem. Rengeteg CLSID-et general a Java azt kezzel nem szeded le.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Jimbow
üzenetére
Szeretnek annyit hozza tenni hogy amit Te irtal verzioszamot, az a fejlesztoi Alfa? verzio.
Amikor eltavolitod ezt a fejlesztoi verziot, el kell tavolitani a maradvanyait is eppen ugy mint amikor tiszta telepitessel rakod fel a bongeszot.
Ird be a keresobe hogy Java, majd Sun - en 64 bites TC-t hasznalok mar - es amit talal mappakat azt torold le a vincsirol.
En is belefutottam abba hogy a legfrissebnek hitt Java-t manualisan telepitettem kozben az nem volt jo.
Ami a mostani legfrissebb 32 bites, ezt irja ki:
Java Deployment Toolkit 7.0.40.22 10.4.0.22
Java(TM) Platform SE 7 U4 10.4.0.22
Java Downloads for All Operating Systems -
Steelmanus
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Szerintem biztos hogy engedelyezve lehet, megmondom oszinten en nem hasznalok Chromot, 1 x 2 nekifutottam, de sehogy nem tudtam megszokni. Nincs is fent e gepemen, ezert nem tudom osszehasonlitani az oldalak betoltesi sebesseget, de mindket bongeszot csiszolgatjak rendesen. Napiszinten olvasom ezt a topikot, hogy lassam hol tart a Chrome.
Annak orulok hogy beszallt a Goggle is a bongeszovetelkedobe, mert legalabb rendesen felkavarta az allovizet, es versenyre kenyszeritette a tobbi versenyzot. -
Steelmanus
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Sziasztok!
Masok is irtak, es en is tapasztalom hogy a FireFox 13.0 magahozkepest a weblapok megjeleniteseben gyorsult, es szerintem ez annak is koszonheto, hogy ebben a verzioban engedelyeztek az SPDY protokolt, ami a Google jelenleg meg nem szabvanyos es kiserleti fejlesztese. Itt olvashatsz rola bovebben: SPDY
-
Steelmanus
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ertem. Igaz en sosem telepitek bongeszo alol kiveve egyes keegeszitoket, ezert elobb mindent letoltok az altalam megadott Letoltesi mappaba, ezert nem nagyon figyeltem hogy bongeszo alol honnan telepit.
(#6839) adise Na ez nekem is uj volt, koszonom eddig nem is figyeltem erre.
-
Steelmanus
addikt
Szervusztok!
Nem akarom szet offolni a Chrome topikot, csupan annyit meg hogy szinte minden program ezt a mappat hasznalja ideiglenes tarolonak tehat nemcsak az FF, pl ha egy Realtek drivert telepitek ott hagy kicsomagolva 100 Mb-ot. Ezert kell idonkent pl a CCleaner-el kitakaritani.
(#6830) G^zC^mp€r Nekem a Downloads mappa is at van iranyitva a D: particiora de nem ez a lenyeg, hanem az hogy a utorrenten belul lehet (kell) beallitani azokat a mappakat ahova letolteskor ideiglenes letolt, majd ha kesz athelyezi a megadott mappaba. A Temp mappaban csak addig van a torrent fajl amig elnem inditod a letoltest, vagyis ha meggondolod magad es nem kell akkor torlodik, ha megis elinditod a letoltest akkor az Altalad megadott mappaba kerul at, es addig ott marad amig toltesz, vagy seekelsz.
Elnezest kerek azoktol akiket zavar ez a kis off.
Ebben a topikban tobbet meglehet tudni, vagy itt.
-
Steelmanus
addikt
válasz
laszlohu
üzenetére
Igen, de nemreg atvaltottal 64 bites verziora, gondolom azert mert a kiakartad probalni egy ilyen rendszeren is. Elotte 32 bites volt Neked ha jol emlekszem es mivel minden, a bongeszok amiket kiprobaltal es a Flash is 32 bites miert gondoltad hogy 64 biten jobb lesz a helyzet, hiszen az meg tobb eroforrast kivan es a szereny 1 Gb memoria mellet a rendszernek eleg sok fajlt ki kell lapozni hogy egyaltalan tudjal bongeszni, es filmet nezni.
Az alaplapod nem latszik az adataidnal csak azert irom hogy lehetoseged lenne-e memoriat boviteni mert azt meghalalna az OS akar 32, akar 64 bites. -
Steelmanus
addikt
-
Steelmanus
addikt
válasz
koshmar
üzenetére
Van YousableTubeFix script a userscripts.org-on a Chrome-hoz is ami engedelyezi hogy a VGA/GPU jatsza le a flash videokat, igaz en FF 4.x alatt hasznalom. ott remekul megy, pl YuoTube-on 4-8 % a prociterheles.
-
Steelmanus
addikt
Szia!
Nem is Read lettem merges meg amugy sem meregbol irtam amit irtam, hanem azert ragtam be amit (#4590) Sk8erPeter valaszolt. Amugy en is ironianak vettem, csak ezek a szavak zavartak.
Hát bocs, ha csak ennyi jött át amúgy abból, amit üzenni kívántam Elotte egy kacaj, mogotte meg egy
Ha nem egy linket adtam volna meg akkor megertettem volna, de fentebb mar irtam hogy ha linket adunk meg akkor a Tisztelt forumozo vegye mar a faradsagot es nezze meg a Feature listat azert hogy erdemes-e valtani.
Igy most jobb hogy beirtam a listat? Lett egy bazi hosszu hsz.
Na mindegy béke van, legyen jo napod. -
Steelmanus
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Figyelj Sk8erPeter kar mosolyogni, mert linket adtam es ott le van irva hogy milyen uj funkciok vannak benne, es a hibajavitasok is olvashatoak. En nem csak azt irtam hogy van ujabb verzio, hanem adtam a linket hogy akit erdekel az olvassa el ami a linken belul szerepel es dontse el hogy kell-e Neki.
Nem arrol vagy hires hogy finoman fogalmazol bar azt mondtak masok hogy amugy jofej vagy, csak nem szeretem ha rajtam viccelodnek.
Ja,
v3.05.1408 (24 Mar 2011)- Added support for Internet Explorer 9.
- Added support for Firefox 4.0.
- Added Internet Explorer Cached Feeds cleaning.
- Added Internet Explorer Add-ons Statistics cleaning.
- Added iTunes cookie management.
- Added Opera cleaning for saved/opened directories paths.
- Improved Firefox/Mozilla Saved Password cleaning.
- Improved Intelligent cookie keeping functionality.
- Improved Registry cleaning for Obsolete Software.
- Improved Registry cleaning for Unused File Extensions.
- Added Registry cleaner for Windows Services.
- Added cleaning for obsolete Firewall Rules.
- Added detection of invalid Browser Helper Objects.
- Added new environment variables for user documents. (i.e. %CommonDocuments%, %CommonMusic%, %CommonPictures%, %CommonVideo%, %MyDocuments%, %Documents%, %MyMusic%, %Music%, %MyPictures%, %Pictures%, %MyVideo%, %Video%).
- Added cleaning for Adobe Air, Advanced Searchbar, Steam, Xfire, Skype, AOL Instant Messenger, Camfrog Video Chat, Miranda Instant Messenger, Pidgin, Yahoo Messenger, ooVoo, TeamSpeak, Ventrilo Client, Ventrilo Server, FrostWire, uTorrent, Shareaza, iMesh, BearShare, DC++ and Ares. -
Steelmanus
addikt
válasz
.morrowind.
üzenetére
Es azt tudod hogy milyen verzioszamu bongeszoket tortek fel? Mert nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Semmilyen szinkronizaloban nem bizok, szigoruan maganvelemeny.
Ha nem egy linket adtam volna meg akkor megertettem volna, de fentebb mar irtam hogy ha linket adunk meg akkor a Tisztelt forumozo vegye mar a faradsagot es nezze meg a Feature listat azert hogy erdemes-e valtani.