Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- LG LCD és LED TV-k
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Szia!
Nem is Read lettem merges meg amugy sem meregbol irtam amit irtam, hanem azert ragtam be amit (#4590) Sk8erPeter valaszolt. Amugy en is ironianak vettem, csak ezek a szavak zavartak.
Hát bocs, ha csak ennyi jött át amúgy abból, amit üzenni kívántam Elotte egy kacaj, mogotte meg egy
Ha nem egy linket adtam volna meg akkor megertettem volna, de fentebb mar irtam hogy ha linket adunk meg akkor a Tisztelt forumozo vegye mar a faradsagot es nezze meg a Feature listat azert hogy erdemes-e valtani.
Igy most jobb hogy beirtam a listat? Lett egy bazi hosszu hsz.
Na mindegy béke van, legyen jo napod.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nem egy linket adtam volna meg akkor megertettem volna, de fentebb mar irtam hogy ha linket adunk meg akkor a Tisztelt forumozo vegye mar a faradsagot es nezze meg a Feature listat azert hogy erdemes-e valtani.