Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#11701) No.01

No.01
(senior tag)

Sziasztok,

kicsit talan OFF de azertannyira megsem :U

Megvettem a Cfossped nevu progit de miota megvan a feltoltesi ill a letoltesi sebessegem egyarant csokkent. A konfiguralast megcsinaltam de v.mi megsem kerek.
A masik dolog, h neha a kis ikon bal felso sarkaban egz dupla felfele mutato nyilacska villog. Ra is tudok kattintani es akkor eltunik. Olyankor a sebessegek teljesen visszaesnek majd par perc elteltevel minden renben megy ismet...

Otlet/tipp?

(#11702) rt06 válasza No.01 (#11701) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

miota hasznalod, illetve mit ertesz azalatt, hogy a konfiguralast megcsinaltad?
tovabba a villogo cuccok skin-tol fuggenek, nezd meg milyen tooltip-et dob (esetleg hasznal;d az alap skin-t, az reszletezve van a sugoban)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#11703) ArchElf válasza No.01 (#11701) üzenetére

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Milyen neted van?
cFos nekem is megvan, de már több, mint másfél éve nincs is telepítve.

AE

[ Szerkesztve ]

Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

(#11704) No.01 válasza ArchElf (#11703) üzenetére

No.01
(senior tag)

A netem szar... hivatalosan 20 le 1 fol de ujkoraban sem tudott 8nal tobbet :( most Cfos-sal 6 esetleg 6,5...

lehet letorlom egy probat meger.

(#11705) korcsi válasza No.01 (#11704) üzenetére

korcsi
(őstag)

Próbaképp elég ha forgalom szabályozást kapcsolod ki.

42

(#11706) No.01 válasza korcsi (#11705) üzenetére

No.01
(senior tag)

Megtortent... letoltes kicsit jobb lett viszont a feltoltes vissza esett.

Na ilyenkormit csinaljak? :U

(#11707) korcsi válasza No.01 (#11706) üzenetére

korcsi
(őstag)

Az én beállításaim:
10/0.5-ös adsl net
cfos: feltöltés 68k-ra korlátozva, ö 72-t állapított meg maximumnak
letöltési korlátozás kikapcsolva, nem csak sebességre nézve hanem funkcióra (tcp ablak méret módosítás)
torrent kliens (utorrent): feltöltés 40k-ra korlátozva
így a maximális 1,2M letöltésböl 1M összejön
Ha nincs letöltés alatt cucc akkor simán tudok cod2 mp-t nyomni, pingemben nncs differencia, a dsl interleaving miatti késleltetés többet számít.

[ Szerkesztve ]

42

(#11708) No.01 válasza korcsi (#11707) üzenetére

No.01
(senior tag)

Koszi :R

majdnem minden vilagos...

letöltési korlátozás kikapcsolva, nem csag sebességre nézve hanem funkcióra (tcp ablak méret módosítás) <-- ezt hol talalom? :U

(#11709) korcsi válasza No.01 (#11708) üzenetére

korcsi
(őstag)

Mobilról vagyok, hazaérek megnézem.

42

(#11710) korcsi válasza No.01 (#11708) üzenetére

korcsi
(őstag)

Bocsi, halászlé volt a vacsi :DD

Csomagvesztés elkerülése menüpont.
Ha nem fontos a ping annyira, kapcsold ki efelett a Ping javítását.

42

(#11711) No.01 válasza korcsi (#11710) üzenetére

No.01
(senior tag)

Koszi igy most OK!!! :R

[ Szerkesztve ]

(#11712) fradi81 válasza pohár (#11674) üzenetére

fradi81
(őstag)

Mégsem az ingyen bejutási lehetőség miatt kellettek az emailcímek, hanem az sms reghez :W Szép. Szerintem nem lesz már sokáig ncore.

sportfogadás blog: http://balazstippek.blogspot.com/

(#11713) pohár válasza fradi81 (#11712) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezt honnan veszed? :Y

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#11714) jozsi252 válasza fradi81 (#11712) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Nincs az a bolond aki egy ilyen oldalnak véget vetne. Lehet mondani hogy "aranybánya" :)

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 8GB white

(#11715) laca000 válasza jozsi252 (#11714) üzenetére

laca000
(fanatikus tag)

A kutya nem seedel már, süllyednek lefele.

FTP lesz belőle előbb-utóbb, én is azt mondom.

lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére

(#11716) Weaver válasza laca000 (#11715) üzenetére

Weaver
(senior tag)

én nem vettem volna észre hogy nincs seed, pedig régebbieket is szedek elég gyakran. sőt, ami a többi oldalon is fent va régebbi, ott már régen nincs seed, de a magról meg lejön. messze messze a legjobb oldal minden tekintetben.

amúgy van pár igényes, feljövő oldal, ahol sok a napi feltöltés, de éppen a kevés felhasználó, és alig van seed. (pl: új majom, bitzón)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt

(#11717) laca000 válasza Weaver (#11716) üzenetére

laca000
(fanatikus tag)

Hát én meg észrevettem, rajtam kívül sokan mások.

Mióta megváltoztatták az oldal szabályait erre a bugyuta rendszerre, haldoklik, értelme nincs.

Még seedelni sem kell, csak benntartani a trackerben a torrentet.

Mekkora marhaság ez?

More over: "Nincs arány"..

Ennél nagyobb marhaságot nem hallottam.

Ott a Bithumen, ott seed is van és ZÁRT KÖZÖSSÉG, ami nagyon fontos, az a lényeg, nem kerül be minden "kelj fel jancsi" az oldalra.

[ Szerkesztve ]

lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére

(#11718) Weaver válasza laca000 (#11717) üzenetére

Weaver
(senior tag)

na majd megsasolom én is, lehet nem figyeltem eléggé.

de amit mondasz, az meg ne is realizálódott bennem, pedig így tényleg hülyeség. nincs minimális visszatöltési arány, csak időhöz van kötve. magamból indultam ki, amíg nekem bent van "időben' addig seedelem is.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt

(#11719) laca000 válasza Weaver (#11718) üzenetére

laca000
(fanatikus tag)

Igen, de rengetegen nem seedelnek, csak kihasználják az oldalt, ezért mondom, hogy ostoba volt aki kitalálta az új "rendszert".

Ez egy KAOS!

Lelkes fosztogatók ingyenes tárhelye..

Sajnálom, hogy ide degradálódott az Ncore..

[ Szerkesztve ]

(#11720) qamu74

qamu74
(senior tag)

Sziasztok!

utorentes kérdéssel fordulok hozzátok, mégpedig azzal, hogy nem müszi a kliens!
Helyette ezt a hibaüzenetet írja ki!
Mi lehet a probléma,eddig minden tökéletesen működött, most sz@rt be a rendszer!

Nem postázok,nem utalok előre!

(#11721) korcsi válasza qamu74 (#11720) üzenetére

korcsi
(őstag)

Próbaképp másold el a beállító állományokat , és szüzen indítsd, ha így megy újra be kell állítani és a torrenteket hozzáadni, ha nem akkor visszamásolhatod mert nem abban van a hiba.
Amúgy milyen oprendszer alatt van ez?
Lehet, hogy valamelyik torrent okozza.

[ Szerkesztve ]

42

(#11722) qamu74 válasza korcsi (#11721) üzenetére

qamu74
(senior tag)

win 7 ultimate/64/
Vuze meg rendesen megy,csak az utorrent baszakodik.
Amúgy kösz!

Nem postázok,nem utalok előre!

(#11723) fradi81 válasza jozsi252 (#11714) üzenetére

fradi81
(őstag)

Bolond nincs, de hatóság van :) Ugye a fizetős oldalakat nem szeretik.

(#11724) No.01

No.01
(senior tag)

Sajna en is eszrevettem a tendenciat... es elegge rosszul esik ez az iranyu "fejlodes" remelem lesz ott olyan aki eszbekap es rendet tesz mert kulonben tenyleg gondok lesznek.

Nem mellesleg melyek jelenleg az Ncore mellett a megbizhato es nagyon oldalak? Csak Bithumenrol tudok de azert hozzatartozik, h ott is volt gond a seeddel amikor meg aktiv voltam...

(#11725) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fríreg van ma a förszttorrenten.

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#11726) McClane válasza No.01 (#11724) üzenetére

McClane
(fanatikus tag)

Tracker lista [link].

A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.

(#11727) No.01 válasza McClane (#11726) üzenetére

No.01
(senior tag)

koszi de szerintem ezek a szamok koszono viszonyban sincsenek a valosaggal...

Mindenesetre en meg bizakodok de sajna tenyleg vannak mar jelek :(((

(#11728) fradi81 válasza No.01 (#11727) üzenetére

fradi81
(őstag)

Egy frissebb lista a lényeg látszik.

(#11729) Iscariah válasza fradi81 (#11728) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Továbbra is sokkal kényelmesebbnek találom a free keresős trackereket. A DHT miatt seedelni is könnyebb, sőt az Öbölben már nem is lehet enélkül meglenni.

Oké, hogy zárt közösség és kizárják a csalókat (több-kevesebb sikerrel), de azokat is kizárják akik ha beléphetnének, tisztességesen seedelnének.

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#11730) fradi81 válasza Iscariah (#11729) üzenetére

fradi81
(őstag)

Egyetértek, de magyar filmekre/műsorokra mindenképpen kell egy magyar tracker is.(annak aki ilyeneket néz.)

(#11731) ll-kobe

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv Kollégák!

Egy nagyon érdekes kérdésem lenne. Valaki segítsen nekem megmagyarázni ezt a képet:

A poén: 5/1 Megabites ADSL-em van. 2-3 napja csinálja ezt a torrent, és jön is ennyivel.
Ugyanakkor a speedtest hajszálra 5 megabitet mutat. Ez most mi? :F :F

Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!

(#11732) rt06 válasza ll-kobe (#11731) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1: nem lehet, hogy lan-rol is toltesz valakitol?
2: nem lehet, hogy valaki "mergezi" a swarm-ot (nezd meg egy-egy peer-e aki ilyen sebesseggel tolt fel hozzad, illetve az eldobott adatmennyiseget is nezd meg)

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#11733) attiati

attiati
(őstag)

MTT nálatok is áll 1-2 napja?

(#11734) Krisz86

Krisz86
(újonc)

Sziasztok

Mi lehet ennek a hibának az oka? 2.2.1 utorit használóm és nem ritkán ez van:
[link]
Természetesen meg van az adott dolog mindig.

[ Szerkesztve ]

(#11735) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Az utorrent 2.2.1 automatikusan kitörli az elkészült torrentfile-okat, szóval nem seedeli. Hogy lehetne beállítani hogy ne törölje automatikusan? :F

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#11736) ArchElf válasza Killing (#11735) üzenetére

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem törli automatikusan, csak valószínűleg neked vagy a "letöltések" nézet van bent, vagy beállítottad, hogy ne seedeljen...

AE

Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

(#11737) Killing válasza ArchElf (#11736) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg, ha átváltom másik nézetre akkor kiadja a befejezetteket, jó hülye vagyok. :DDD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#11738) tknof1871

tknof1871
(fanatikus tag)

Üdv! Az OP rendszert újra telepítettem. Ez a C partíción van. Az utorrent és minden mappája a D partíción volt. Utorrentet telepítettem a régi helyére, de nem találja a letöltött torrenteket és fájlokat. Mit kell csinálni, hogy lássa őket?

Abit NF7, AMD Athlon XP 2500 Barton, 1GB RAM, ATI Radeon 9600 XT AGP 128 DDR DRAM, Windows XP, avast Antivirus, SUPERAntiSpyware, COMODO Firewall

(#11739) ArchElf válasza tknof1871 (#11738) üzenetére

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nincsen meg a régi installból a local settings\application data\utorrent könyvtárad, akkor semmit.

AE

[ Szerkesztve ]

(#11740) eszgé100 válasza tknof1871 (#11738) üzenetére

eszgé100
(senior tag)

töltsd le újra amiket seedelni akarsz, a fájlokat mentsd oda ahol vannak, végigfut egy gyors ellenőrzés és megy is szépen felfelé

(#11741) tknof1871 válasza eszgé100 (#11740) üzenetére

tknof1871
(fanatikus tag)

Ezt részletesebben.
töltsd le újra amiket seedelni akarsz
Ezt nem akarom, mert a fájlok megvannak. A D partíción voltak, onnan adat nem veszett el.

a fájlokat mentsd oda ahol vannak
D:\Program Files\uTorrent\Kesz Letoltesek mappában gigabyteokban állnak a letöltött fájlok. Most hova mentsem őket?

végigfut egy gyors ellenőrzés és megy is szépen felfelé
Na, valami ilyen dolgot várok az uTorrenttől. A Kesz Letoltesek mappában ott vannak a letöltött fájlok. A D:\Program Files\uTorrent\Befelyezett Torrentek mappában a torrent fájlok. Tehát az OP rendszer újratelepítésével nem veszett el semmi. Seedelnék most rögtön, de a fájlokat újra nem akarom letölteni, ha a gépen vannak.

Abit NF7, AMD Athlon XP 2500 Barton, 1GB RAM, ATI Radeon 9600 XT AGP 128 DDR DRAM, Windows XP, avast Antivirus, SUPERAntiSpyware, COMODO Firewall

(#11742) tknof1871 válasza ArchElf (#11739) üzenetére

tknof1871
(fanatikus tag)

Ha ez a C partíción volt, akkor lehet, hogy megmentettem. Ebben a könyvtárban Application Data\uTorrent ezek a mappák vannak: apps; Cache; dlimagecache; ie.
Ezek a dat fájlok: resume; rss; dht; dht_feed; settings. Hasonló nevű old kiterjesztésű fájlok és még néhány egyéb fájl.

Mit kell velük tenni? Tehát minden mappám a D partíción van. A torrent fájlok és a letöltött fájlok most is megvannak, azok nem vesztek el az OP rendszer telepítése miatt. MAga az op rendszer is ugyanaz lett, mint volt.

(#11743) korcsi válasza tknof1871 (#11742) üzenetére

korcsi
(őstag)

A torrent fájlokat töltsd le, ne magát az anyagot, pl beállítod utorrentbe letöltésinek azt a könyvtárat ahol a cuccaid vannak, utána ha a kliensbe hozzáadod a torrenteket akkor leellenörzi, és seedeli tovább.

42

(#11744) rétisün

rétisün
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kicsivel feljebb már volt erről szó (bár válasz nélkül maradt) , nálam is előfordul, újabban naponta többször.
megáll a letöltés, és "a rendszer nem találja a megadott fájlt" hibaüzenetet kapom. aztán ha indítom, tölti tovább, mintha mi sem történt volna.

3.1.3-as utorrent kliens.

[ Szerkesztve ]

bazinga!

(#11745) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Index - Támadás alatt a Bittorrent protokoll

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#11746) ArchElf válasza sonar (#11745) üzenetére

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ITCafe - Titokzatos nemzetközi támadássorozat a BitTorrent ellen :P

AE

(#11747) dobostorta

dobostorta
(újonc)

Háj!

Előfordult már vkivel, hogy a utorrent összeomlott(egy nagy mérteű, sok fileból álló torrentnél), majd azóta egyáltalán nem lehet elindítani (indításkor nem csinál semmit)? Még a telepítő file se csinál semmit :(

Plz help!

(#11748) pethYeti válasza dobostorta (#11747) üzenetére

pethYeti
(őstag)

Nekem pont tegnap fagyott be a 2.0.4-es, újraindítás segítette rajtam csak.

"When I eat it is the food that is scared."

(#11749) Füge007

Füge007
(senior tag)

BH-ról van valakinek infója?

Füge

(#11750) rt06 válasza Füge007 (#11749) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen

(#11751) Krissz5435

Krissz5435
(fanatikus tag)

Hello!

Tudna valaki segíteni? Pár napja észrevettem, hogy az utorrent(3.1.3 build 27220) nem, vagy csak nagyon lassan seedel. A net (25/5) elivleg rendben van, lévén pl egy ubuntu cd-t böngészőben töltve simán jön 3 megával is. A feltöltést a minus.com-on teszteltem és ott is ment maxxal. Az érdekes az, hogy az utorrentben megy a letöltés maxxal, de a feltöltés 0-50 között ingadozik. Ma már nem is nagyon megy. Vagy ha be is indul, akkor csak fél percig. Letöltő lenne a torrentekhez. A kapcsolat aktív, port nyitva van, szóval minden jó. És ez egyik napról a másikra történt, minden előzmény nélkül. Mi lehet a gond?

"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."

(#11752) sonar válasza Krissz5435 (#11751) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Nem állitottál be sávszél limitet arra a torrentre?

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#11753) Krissz5435 válasza sonar (#11752) üzenetére

Krissz5435
(fanatikus tag)

Semelyikre nem állította be. De ma is nagyon szar. Egyszer tölt rendesen, a következő pillanatban meg már net sincs, szóval lehet mégsem az utorrent lesz a hibás.

(#11754) Kekmen válasza Krissz5435 (#11753) üzenetére

Kekmen
(tag)
LOGOUT blog

Routered van?

"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."

(#11755) Krissz5435 válasza Kekmen (#11754) üzenetére

Krissz5435
(fanatikus tag)

Igen, egy tp-link 841nd, de ez már vagy 2 hónapja van a bajok meg kb 2 hete kezdődtek.

(#11756) Kekmen válasza Krissz5435 (#11755) üzenetére

Kekmen
(tag)
LOGOUT blog

Attól még meghibásodhat a router, úgy értve hogy nem bír pl bizonyos kapcsolatszám fölött kiszolgálni. Én tennék egy próbát a helyedben. Ha közvetlen a gépre kötve is fennáll a dolog, majd ötletelek mást.

[ Szerkesztve ]

"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."

(#11757) Krissz5435 válasza Kekmen (#11756) üzenetére

Krissz5435
(fanatikus tag)

Akkor holnap sokadjára is megpróbálom beüzemelni a zte-t modem+routerként. Csak furcsa, mert akárhányszor próbálom Mindig valami gebasz lesz.

(#11758) Krissz5435 válasza Krissz5435 (#11757) üzenetére

Krissz5435
(fanatikus tag)

Na tegnap megint megpróbáltam beüzemelni a zte-t modem+routerként. Ment kb 2-3 percet és addig volt is net, aztán folyamat újraindult és onnantól csak a hard reset mentette meg. Lehet vajon a t-home-nál ilyen miatt reklamálni, hogy önmagában nem funkcionál úgy ahogy kéne, hanem csak úgy ha mögé van kötve egy router és modemként szolgál?

(#11759) Kekmen válasza Krissz5435 (#11758) üzenetére

Kekmen
(tag)
LOGOUT blog

Hogyne lehetne. Azt nem várhatják el tőled, hogy még vegyél egy routert is. (tegyük föl 1 géped van)

(#11760) adyz.

adyz.
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy egy bizonyos idő után a kliens (utorrent) nem tudja frissíteni a trackert, csak updating...-et ír, így se a le, se a feltöltés nem megy. Ez pár óra futás után jön elő, ilyenkor csak az segít, ha bezárom és újra elindítom. Plusz ha szabályosan zárom be, akkor ~2 percig elmegy a net (de csak az én gépemem, másikon tökéletesen működik), illetve ha a futó torrenteket megállítom, ugyan ez a helyzet jön elő.

Legfrissebb kliens, régebbi változatokat is próbáltam, mindegyikkel ugyan ez a helyzet.

Na ezek mitől lehetnek?

[ Szerkesztve ]

trololololololololololo__kikurtnagydio__

(#11761) rt06 válasza adyz. (#11760) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hany torrent fut abban a µTorrent-ben?

(#11762) adyz. válasza rt06 (#11761) üzenetére

adyz.
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jelenleg 15. de a futó torrentek számától független a hiba, ha csak 1db fut, akkor is baj van.

(#11763) Tele von Zsinór válasza adyz. (#11762) üzenetére

Tele von Zsinór
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyire van állítva a kapcsolatok maximális száma?

http://maerlyn.eu/ | http://tibia.hu/

(#11764) adyz. válasza Tele von Zsinór (#11763) üzenetére

adyz.
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

200, ha jól rémlik ez a default.

(#11765) rt06 válasza adyz. (#11764) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

esemenynaploban nem talalsz a #7 4. pontjaban emlitett hibauzeneteket? (meg ugy altalaban nezd at az abban a pontban leirtakat)

[ Szerkesztve ]

(#11766) adyz. válasza rt06 (#11765) üzenetére

adyz.
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nincs ilyen hibaüzenet, sőt, semmiféle hiba sincs.

már azon vagyok, hogy újrahúzom a rendszert, anno amikor friss volt minden, semmi gond nem volt.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.