Hirdetés

2012. február 23., csütörtök

(#11401) Leeroy21 válasza sfdrakex (#11400) üzenetére

Leeroy21
(újonc)

OS-en és KAV-nál is engedélyezve van az utorrent. De ha kikapcsolom őket akkor is gyenguszka. Szolgáltató: UPC, volt 29-es körzet(Monortel)
Előre is köszi ;)

(#11402) d3ck3rHUN

d3ck3rHUN
(újonc)

Szeretnék segítséget kérni az utorrenthez. 3.1.2-es verzió de kiprobáltam több régebbit is. Azt írja ki, hogy a port nincs nyitva pedig engedélyezve van a tűzfalon. Bittorentnél szintúgy. KÉP Ezt a hibát kapom. Nem tudom mi lesz az utorrenttel de minden verzióba vannak hibák 3.0nál pl nem fogadta el néhány oldal a feltöltött torrentet mivel hibásan készítette el. Most meg ez.. Az ember azt hinné, hogy javítják a hibákat és nem pedig újak lesznek. Remélem tud valaki segíteni köszönöm!

(#11403) sfdrakex válasza d3ck3rHUN (#11402) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Routered van-e? Ha van abban is engedélyezve van a port?

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#11404) d3ck3rHUN válasza sfdrakex (#11403) üzenetére

d3ck3rHUN
(újonc)

Igen van! Tp-Link-es, de hogy engedélyezhetem a portot? Belépek és beállításokban mit keressek?

(#11405) sfdrakex válasza d3ck3rHUN (#11404) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Legegyszerűbb ha a utorrentben és a routerben is engedélyezed az upnp-t.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#11406) d3ck3rHUN válasza sfdrakex (#11405) üzenetére

d3ck3rHUN
(újonc)

Az engedélyezve van :)

(#11407) HZoli87 válasza d3ck3rHUN (#11406) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Belépsz a routerbe, majd Forwarding / Virtual Servers / Add New... / Service Port (ugyanaz legyen amit a kliensben állítottál be) / IP Address (router által osztott cím) / Protocol (ALL) / Status (Enabled) / Save

(#11408) Gabás válasza d3ck3rHUN (#11406) üzenetére

Gabás
(őstag)

melyik internetszolgáltató?

[ Szerkesztve ]

(#11409) d3ck3rHUN válasza HZoli87 (#11407) üzenetére

d3ck3rHUN
(újonc)

Megcsináltam és így már tökéletes! Köszönöm :)

(#11410) d3ck3rHUN válasza Gabás (#11408) üzenetére

d3ck3rHUN
(újonc)

Kapos-net de már jó :) Köszönöm mindenkinek!

(#11411) gyurczy

gyurczy
(senior tag)

Sziasztok!

Ugyanaz a hibajelenség mint d3ck3rHUN-nál, de a routerben van nyitva port, a utorrent mégsem látja nyitva. D-Link DGL-4300 router, T-home kábeles net. Utorrent friss telepítés.

Hogyan tovább?

Nimfas Corporation

(#11412) tombar

tombar
(fanatikus tag)

Hali!
régen volt már ilyen problémám, de már megint gyilkolja a procimat a utorrent. simán megeszi 70-80%ra a 3200+os athlont úgy, hogy közben egy peerem van kb. 60-75kBos sebességgel. az előző 1.8.5ösnél is csinálta, majd most frissítettem a legújabb verzióra, de ennél is ugyanúgy. mi a rák baja van neki?
előre is köszi a segítséget :)

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#11413) McClane válasza tombar (#11412) üzenetére

McClane
(fanatikus tag)

A feladatkezelőben nézd meg melyik folyamat csinálja, esetleg próbaképpen kapcsold ki a vírusirtót és úgy is nézd meg, hogy terheli-e a processzort.

A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.

(#11414) tombar válasza McClane (#11413) üzenetére

tombar
(fanatikus tag)

utorrent eszi ennyire, pedig beállítottam már a net.low-cpu-t true-ra szóval nem vágom. több helyen is írták h érdemes visszaállni régebbi verzióra. amúgy teljesen random a cpu usage, van h 60-80%, de általában 15-50% között eszi a cput. tegnap kezdte el. volt már egy ilyen, de asszem akkor pár na múlva megoldódott. most a 3.1.2 van fent, idáig az 1.8.5 volt, lehet h visszatérek a 1.8.4re

(#11415) tombar válasza tombar (#11414) üzenetére

tombar
(fanatikus tag)

na visszaraktam az 1.8.5-öt, most egyenlőre low nagyon, volt egy kis svchost zabálás, de semmi különös. mondjuk lehet h azért, mert csak 50k-val megy fel.

(#11416) HZoli87

HZoli87
(PH! addikt)

Üdv!

Ez mit is jelent pontosan? Flushing to disk (1736)

- Mért nem azt írja ki a utorrent (3.1.2), hogy a letöltés elkészült?
-> Pár perc után már kiírta.

~ Én arra gondolok, hogy az átmeneti tárt átállítottam 1536-ra és ehhez lehet köze. Végül is működik, csak inkább megkérdezem.

(#11417) Tele von Zsinór válasza HZoli87 (#11416) üzenetére

Tele von Zsinór
(őstag)
LOGOUT blog

Először a cache-be ír, memóriába. A flushing to disk azt jelenti, hogy ezt írja éppen lemezre. Azért nem rögtön jelzi, hogy kész, mert még nincs ott a lemezen.

http://maerlyn.eu/ | http://tibia.hu/

(#11418) HZoli87 válasza Tele von Zsinór (#11417) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Köszi.

(#11419) chungee

chungee
(őstag)

Hellósztok.
Mag oldalon nálatok is 0/0 a seed/leech:F

(#11420) chungee válasza chungee (#11419) üzenetére

chungee
(őstag)

Most meg be se jön :(

(#11421) maláj válasza chungee (#11420) üzenetére

maláj
(őstag)

megy az :)

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#11422) sfdrakex válasza chungee (#11420) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Már jó, de a tracker nem ment délelőtt, az oldal elérhető volt.

(#11423) chungee

chungee
(őstag)

Yep. Most már működik :K

(#11424) chungee

chungee
(őstag)

(#11425) BeerBier

BeerBier
(fanatikus tag)

Üdv Urak.

Az utorrent 3.1.2 es változatában hol tudnám beálitani hogy mutassa az adott torrent feltöltési arányát?(Mármint hogy mennyit seedeltem vissza)
A régebbi 2.xx verzióban alapból mutatta,de most sehol se lelem a beállitásoknál.
Segitségeteket előre is köszönöm

A dohányosok korábban halnak,késöbb rájának vagy polipnak öltöznek farsangkor..."Olyan vagyok mint egy hal.Fejem is van,de a farkam irányít"

(#11426) rt06 válasza BeerBier (#11425) üzenetére

rt06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

legutobb nem jott be, de asszem ide jo lesz ez a post

──────────────── http://sc2replays.jmk.hu/ ──────────────── ───────────────────── cyla#118 ───────────────────── VladimirR voltam

(#11427) pohár válasza chungee (#11424) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a "sötét oldal" se tétlenkedik

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#11428) BeerBier válasza rt06 (#11426) üzenetére

BeerBier
(fanatikus tag)

Köszönöm szépen :R

A dohányosok korábban halnak,késöbb rájának vagy polipnak öltöznek farsangkor..."Olyan vagyok mint egy hal.Fejem is van,de a farkam irányít"

(#11429) pohár válasza chungee (#11424) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

dupla, fuck

[ Szerkesztve ]

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#11430) ubid

ubid
(fanatikus tag)

helló!

Utorrent-be ki lehet azt kapcsolni hogy a torrenteket ne ellenőrizze ?

( A HDD-n bitlocker-t használok , és amikor kikapcsolom a gépet , majd be akkor ugye a hdd először nem elérhető, csak ha a kódot benyomom ( ebből következik, hogy a torrenteket addig nem találja, nem tud feltölteni sem ) és amikor jelszót beírom, majd elindítoma torrentet, akkor minden torrentet elkezd ellenőrizgetni. ezt szeretném kiiktatni. )

LG Optimus 7 - 16 GB

(#11431) sfdrakex válasza ubid (#11430) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Nem lenne egyszerűbb, ha a utorrentet manuálisan indítanád miután beírtad a kódot?

(#11432) ubid válasza sfdrakex (#11431) üzenetére

ubid
(fanatikus tag)

Ha nincs lehetőség kikapcsolni ezt az ellenörzéses módot, vagy valahogy kiküszöbölni akkor az lesz.

LG Optimus 7 - 16 GB

(#11433) sfdrakex válasza ubid (#11432) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Esetleg külön partícióra / vinyóra töltenél le és azt nem védenéd le bitlockerrel? Vagy direkt a letöltéseket kódolod? Ellenőrizni mindig fog, mivel induláskor nem találja, később meglesz, addigra viszont már hibásnak találja.

(#11434) ubid válasza sfdrakex (#11433) üzenetére

ubid
(fanatikus tag)

Nincs annyi helyem, hogy ezt megtegyem =)

( tehát ahova töltök le, oda más is van pakolva, amit viszont védeni kell )

LG Optimus 7 - 16 GB

(#11435) sfdrakex válasza ubid (#11434) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Mi lenne ha nem titkosítanál teljes meghajtót csak mappákat?

(#11436) ubid válasza sfdrakex (#11435) üzenetére

ubid
(fanatikus tag)

Olyat is lehet a bitlockerrel ? :O

LG Optimus 7 - 16 GB

(#11437) Kekmen válasza ubid (#11432) üzenetére

Kekmen
(tag)

Ez is segíthet talán: [link]

"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."

(#11438) ubid válasza Kekmen (#11437) üzenetére

ubid
(fanatikus tag)

Köszi !

LG Optimus 7 - 16 GB

(#11439) PonPon

PonPon
(senior tag)

RSS Download-erel kapcs kérhetnék kis segítséget?
feed-bent van core-ról, de így nem tölti le amit akarok, mit csináltam rosszul? :U

[ Szerkesztve ]

(#11440) Mr. Funes

Mr. Funes
(újonc)

Sziasztok lenne pár kérdésem:

Vettem egy 830 samsung 64 gb-os SSD-t, s szeretném utorrentet beállítani rajta, de hdd-n vannak a filmjeim azokat szeretném visszatellenőrizni. ekkor számít írásnak miközben a torrentet visszaeelenőrzi a utorrent?
Utorrentet használok s érdekelne írásnak számít-e, ha hdd-ről seedelnek tőlem, de az ssd a rendszerlemezem.
Vki el tudná mondani szájbarágósan, hogy utorrent-em van, s hogyan kell beállítani az olvasási cache méretét és egyúttal kikapcsolni a windows saját cachelését, h visszaosztáskor valóban a memóriát használja a utorrent. Ezt olvastam itt fent a hardveraprón.

Segítségeteket előre is köszönöm.

(#11441) Kekmen válasza Mr. Funes (#11440) üzenetére

Kekmen
(tag)

Ha az SSD-re nem töltesz, akkor nem kell aggódnod az élettartalma miatt.
Írásnak pedig semmiképp nem számít ha tőled töltenek, az maximum olvasás. Ha te töltesz lefelé, akkor van olvasás és írás egyszerre (ha közben töltesz is vissza).
A cache pedig csak gyorsítótár, abból nem tudsz visszatölteni közvetlenül, az is a merevlemezről olvas és oda is ír. Ha nem akarod a HDD-t használni akkor RAM meghajtót kell csinálnod, csak onnan meg elveszik az adat minden leállításkor.

"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."

(#11442) Mr. Funes válasza Kekmen (#11441) üzenetére

Mr. Funes
(újonc)

szia. akkor ha seedelek hddről és letöltök hddre akkor hiába ssd-n levő torrent ikonról akkor nem ssd-t használom koszonom a válaszzodat.

(#11443) Kekmen válasza Mr. Funes (#11442) üzenetére

Kekmen
(tag)

Igen, SSD-ről csak a program fut, nem használja az állományok írására és olvasására.

(#11444) Bertiee

Bertiee
(kvázi-tag)

Sziasztok

µTorrent 3.1.2 -re frissített az előző verzió. Azóta nem mutatja a feltöltött mennyiséget és az egyes torrentek pillanatnyi arányát a főablakban. Hogyan tudnám ezt megoldani?

(A korábbi verziónál simán lehetett arány szerint sorba állítani, majd az 1.0 felettieket törölni vagy menteni... most egyesével kell megnézni a tételek infóit...)

Köszönöm!

Uh, rájöttem ... :W
A kérdésem tárgytalan :B

[ Szerkesztve ]

(#11445) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nyomsz egy jobb gombot felül és bepipálod ami kell.

Eladó cuccaim http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ToBeY&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#11446) Bertiee válasza ToBeY (#11445) üzenetére

Bertiee
(kvázi-tag)

Miután beírtam, rájöttem és még beleszerkesztettem, hogy stornó a kérdés. Ettől függetlenül köszönöm a gyors választ :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.