-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
sajnos nem találok értelmes linket a google-ben, kérlek segítsetek a falat kaparom:
hogyan tudom azt a rohadt OMIGA PLUS szarságot eltávolítani a gépről?

mind3 böngészőbe beette magát. a Chrome-ot már uninstalláltam, újratettem, meghalt, nem indult, előtte sem tudtam semmivel leszedni az omigát, leszedtem a Firefoxot is, maradt az Explorer, letöltöttem a Malwarebytes-ot, elvileg karanténba rakott mindet, közte ezt a nyavalyát is, mindenütt leszedtem az omigát a keresőmotorok közül, az Explorerben nem is tünteti fel, de ennek ellenére mindig az jön be!
mi a franc ez? tudna valaki egy rendes útmutatót írni, hogyen tüntetem el windows reinstall nélkül?

előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest