Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
IP címedet rögzítik visszamenőleg.
Amúgy ne mondd, hogy elhiszed azt, hogy azért építenek egyre nagyobb szuper-számítógépeket, mert csak atomrobbantást, meg felmelegedés-szimulációt akarnak futtatni rajtuk
Tudod van egy újabban nekem nagyon tetsző mondás.
"A hatalom korrupt. A korlátlan hatalom pedig korlátlanul korrupt" Most ebből azt veszel le, amit akarsz, de az én IPmet ne rögzítse senki, az én url-jeimet ne jegyezgesse senki, és legfőképp ezt a kettőt ne ne olvassa össze senki. Nem azért, mert holnapután atomot robbantok valahol nyugaton, vagy nem. Azt védje ki hírszerzés, de ne úgy, hogy már az OPrendszerben direkt lukakat hagynak, amiken át kukucskálnak. Meg ugye a hardverben. Aztán nézd meg az 1984-et mint filmet, vedd hozzá a Közellenséget, meg a Zeitgeist harmadik részét, kicsit gondolkozz el rajtuk.De a legszemetebb az egészben, hogy az emberek 99.9999%-a nem olvassa el a használatbavételi nyilatkozatot (én sem szoktam) mert mire végigolvassa egyrészt elfelejti az elejét, másrészt megöregszik. Na mindegy. Nekem nem tetszik ez...
ollie: itt nem azzal van a probléma, hogy fenntartja a jogot. Illetve de. A probléma azzal van, hogy milyen alapon, és mivel fog/nem fog visszaélni. Nem véletlenül van ekkora felháborodás, és nem véletlenül írták át. Még nem sikerült annyira meghülyíteni a népet, hogy szó nélkül elfogadják ezt.
Na mindegy, felejtsük el, nem szóltam
Én nem rakom fel, és még be fogok állítani egy zx-spektrumot tűzfalnak 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nem rakom fel, és még be fogok állítani egy zx-spektrumot tűzfalnak