-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Igazából magamat érzem sütinek, csak arra gondoltam, hogy amikor nyitsz egy új ablakot, akkor megjegyzi általában az előző méretet, s például firefoxnál kapok egy - nem f11-es, teljes képernyőt - maximalizált ablakot, amilyet az általad is említett jobb fenti - win95 óta létező - 3 gomb középső darabja végez el. Tényleg csak ennyi, semmi gáz, nem jól írtam le :-)
Tehát, amit szerettem volna, csak annyi, hogy egy tök puritán (about:blank ablak) nyíljon meg akár új fül/ablak (ctrl t/n) megnyomására, ami maximalizált (ne kelljen megnyomni a középső - Teljes méret - gombot). A sebessége lenyűgöz, a tabok fenti elhelyezése kevésbé (még mindig ff 3.x-et használok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Opel topik
- Crimson Desert
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Hyundai, Kia topik
- Házi hangfal építés
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest