Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"„visszakacsintok” a FF-ra, amelyik szerintem az egyik legjobban testreszabható böngésző a mai napig"
Én az Operáról gondolom ugyanezt, de sokan nem is tudják, az Opera mennyire az utolsó részletekig testreszabható. Persze elfogadom, hogy Te a Firefoxról gondolod ugyanezt.- Előzményekre gondolom az inkognitó mód kerülő megoldásként megfelelne (bár nyilván annak összes hátrányával együtt).
- A mindent letöltős problémáról épp a napokban beszéltünk a topicban, hogy már többen jelentették az igényt a Google felé, hogy ugyan, legyen már megnyitás/futtatás gomb, de kábé azt reagálták, hogy "jó, majd". Elég nagy baromságnak tartom én is, hogy nem vezették be, mivel csomóan szeretnék, ha lenne, és nem egy túl bonyolultan megoldható problémáról van szó.
- A keretes dolgot szerintem szintén jól látod, én sem tudok erre megoldást (bár egész biztosan van rá kiegészítő).
- Arra, hogy az újonnan megnyitott fül kapja azonnal a fókuszt, sajnos csak kétkezes megoldást tudok (amit Te írtál, tehát a Shift+klikk, az új ablakot nyit, nem új fület), itt nem lehet tetszőlegesen átkonfigurálni a középső gomb viselkedését úgy, mint Operánál, tehát Chrome-nál a megoldás erre: Shift+Ctrl+klikk a linkre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Router gondok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest