Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Srácok, azért amit most villantottak nem egy überfejlesztés, nem temettem el a kiegészítőmet.
Sőt, egy két dolgot megkönnyítettek számomra, illetve plusz ötletet is merítettem belőle, úgyhogy ha lesz egy kis időm neki is fekszek. 
Sőt, ez a fícsör ebben a formában, hogy nem lehet kikapcsolni engem idegesít... Sk8erPeter-rel értek egyet, nagyon zavaró módon írja ki, hogy hova hány új hozzászólás érkezett.

De hogy konstruktív legyek, gyertek át a kiegészítő témájába, ott megtárgyalhatjuk, hátha mondtok valamit amit ebből ki lehetne hozni pluszban és én nem gondoltam rá.

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sőt, egy két dolgot megkönnyítettek számomra, illetve plusz ötletet is merítettem belőle, úgyhogy ha lesz egy kis időm neki is fekszek.