Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"pl. az Ubuntu Linux topicot már jóideje nem látogattam, mégis 1 új hsz.-t ír, de mihez képest?"
Elvileg ugyanúgy működik, mint az SG-n, az utolsó látogatáshoz képest számolja. Ez a megfelelő működés, nagyon jó.

"Van valami kieged, ami "szimulálja" a smooth scrollingot?"
Smooth scroll nevű chrome kiegre. Persze csak az oldal betöltése után aktivizálódik.
Viszont ha ez a funkció marad a PH-n, akkor asszem elköszönök a Chrometól.
"hogy a kieget sokan nem is ismerik, és nem is használják"
Mostanra már az egész értelmetlen, de azt még nem is számoltad bele, hogy hányan nem használnak Chromeot.

"Ezt most speciel nem értem, hogyhogy? Új Office-csomagokban amúgy lehet a célformátumra igazítani a cuccost, tehát elvileg nem jelent problémát."
Ha pl. táblázatba szedek egy configot mondjuk, teszem azt a ramirisról, akkor csak a szöveg kell, a szín és a többi hülyeség nem. Sima CTRL+V-vel a színt is beilleszti, meg még linket is csinál belőle, ami szintén felesleges.
Ilyenkor jobb klikk -> irányított beillesztés -> szöveg.
Csak ez kényelmetlen.

"Amúgy ez már megint olyan kérdés, hogy lehetne opcionálissá tenni. Kinek ez kell, kinek az."
Ebben teljesen egyetértek.

"DE még mindig nem világos, miért nem lehet modernizálni a felületet, pl. a hozzászólások elküldésének módját, stb., amikről már kábé regényeket írtam az Opera topicban is, nem akarom ide is benyomatni.
Na de lehet, hogy jobb, ha hagyjuk is, mert nem akarom a PH!-t fikázni, még a végén megostoroznak"Szerintem fejezzük be az offolást is, mert kapunk a pofánkra megint.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Wise (ex-TransferWise)
- iPhone topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest