- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Böngészés során esik szét. A lementés csak egyfajta teszt volt, pont azt szerettem volna leszűrni belőle, hogy a két (három) böngésző mennyiben értelmezi másképp az adott honlapot.
Én nem értek hozzá, de ha valaki véletlenül igen, az ebből ki tud bogozni valamit.
Annyi pl biztos kiderült a történetből, hogy az én feltelepített böngészőm sem hibás, szóval meg tudja jeleníteni rendesen a weblapot, ha minden elem rendelkezésére áll (vagyis az IE vagy a portable által lementett verzióval próbálkozom), de mivel a netről nem jeleníti meg rendesen, arra következtetnék, hogy a neten keresztül egyes elemeket nem lát, vagy valamiért nem jól értelmez. Ebből már talán ki lehet indulni, hogy merre keressem a hibát.
szerk:Most, hogy ezt leírtam meg is van a hiba. A tűzfalam kavar be, ha azt kikapcsolom, akkor remekül megy a honlap. Nah akkor át is költözöm a comodo topicba. Viszont nagyon érdekes, hogy ha IE vagy portablen keresztül nézem a honlapot, akkor a tűzfal engedi, lehet, hogy megadtam valami egyedi szabályt chromera, ami bezavar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Parkside szerszám kibeszélő
- Trollok komolyan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest