Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tényleg, fel is lehetne vetni az ötletet a PH-javítós topicban.
Mondjuk kétlem, hogy egyhamar bevezetnék, amit eddig általában javasoltam, többnyire nem lett belőle semmi.
Mondjuk nem is várom el, hogy mindent megvalósítsanak, amit csak kiböffentenek a júzerek, de vannak sokak által használható funkciók, amit azért be lehetne építeni. Pl. egyszer javasoltam, hogy ne csak arra lehessen keresni, hogy ki írta a hsz.-t, hanem arra is, hogy kinek szól maga a hsz. (kinek írták) - ezt is nyilván tárolják adatbázisban, különben honnan lenne látható a hsz. megjelenésekor, hogy kinek szól; ráadásul ezt programozási szempontból egyáltalán nem lenne nagy cucc megvalósítani, és szerintem nem csak nekem lett volna szükségem rá, hogy visszakeressem, mit is írtak nekem, amikor nem jutott eszembe a felhasználó pontos neve, aki írt nekem egy számomra hasznosnak bizonyuló választ.
Jelenleg van ugye, hogy ki írta a hsz.-t, a topic címe mögé rakott keres.php?suser=sk8erpeter címmel, lehetne ebből mondjuk keres.php?sreply_to=sk8erpeter, vagy valami hasonló.
Bár aztán az is lehet, hogy egyedül vagyok ezzel az igénnyel, de szerintem nem lenne hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mini PC
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk kétlem, hogy egyhamar bevezetnék, amit eddig általában javasoltam, többnyire nem lett belőle semmi.