Hirdetés
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tényleg, fel is lehetne vetni az ötletet a PH-javítós topicban.
Mondjuk kétlem, hogy egyhamar bevezetnék, amit eddig általában javasoltam, többnyire nem lett belőle semmi.
Mondjuk nem is várom el, hogy mindent megvalósítsanak, amit csak kiböffentenek a júzerek, de vannak sokak által használható funkciók, amit azért be lehetne építeni. Pl. egyszer javasoltam, hogy ne csak arra lehessen keresni, hogy ki írta a hsz.-t, hanem arra is, hogy kinek szól maga a hsz. (kinek írták) - ezt is nyilván tárolják adatbázisban, különben honnan lenne látható a hsz. megjelenésekor, hogy kinek szól; ráadásul ezt programozási szempontból egyáltalán nem lenne nagy cucc megvalósítani, és szerintem nem csak nekem lett volna szükségem rá, hogy visszakeressem, mit is írtak nekem, amikor nem jutott eszembe a felhasználó pontos neve, aki írt nekem egy számomra hasznosnak bizonyuló választ.
Jelenleg van ugye, hogy ki írta a hsz.-t, a topic címe mögé rakott keres.php?suser=sk8erpeter címmel, lehetne ebből mondjuk keres.php?sreply_to=sk8erpeter, vagy valami hasonló.
Bár aztán az is lehet, hogy egyedül vagyok ezzel az igénnyel, de szerintem nem lenne hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk kétlem, hogy egyhamar bevezetnék, amit eddig általában javasoltam, többnyire nem lett belőle semmi.