Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
"Én a Chromenak igazából a méretét sem értem, meg azts em, hogy mi a francnak települ az appdataba és egyáltalán ott minek tart meg 2 buildet?"
Pedig nem olyan bonyolult. Azért települ az Appdataba, hogy az UAC-os Windows-ok ne blokkolhassák többek közt az automatikus frissítést. Azt nem tudom, hogy miért nem lehet egyéni könyvtárat megadni neki, de talán emögött is van valami tervezési elv (pl. csak egy tipp, az Appdata alapvetően rejtve van a felhasználó elől, más programok is tárolnak ott információt maguknak, így adva van, hogy ezt a könyvtárat alapvetően a userek nem piszkálják, és egy jól működő rendszernél megtalálható és valószínűleg bármiféle hibamentes, és alapvetően mindig egy felhasználóhoz tartozik, így egy megosztott gépen is kisebb az esélye, hogy a felhasználók elrontják egymásnak). A két példány is az automatikus frissítés miatt van. Ha valami hiba történne az új verzió letöltése/telepítésekor még mindig simán vissza tud állni a régi verzióra. A nagyobb méretet teljesen pontosan nem tudom, de gondolom ilyenek is belejátszanak mint sandboxolt integrált flash, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest