Hirdetés
- Hazavágná a HBM jövőjét az AI-piacon az Intel és a Saimemory új egyezménye
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
"Én a Chromenak igazából a méretét sem értem, meg azts em, hogy mi a francnak települ az appdataba és egyáltalán ott minek tart meg 2 buildet?"
Pedig nem olyan bonyolult. Azért települ az Appdataba, hogy az UAC-os Windows-ok ne blokkolhassák többek közt az automatikus frissítést. Azt nem tudom, hogy miért nem lehet egyéni könyvtárat megadni neki, de talán emögött is van valami tervezési elv (pl. csak egy tipp, az Appdata alapvetően rejtve van a felhasználó elől, más programok is tárolnak ott információt maguknak, így adva van, hogy ezt a könyvtárat alapvetően a userek nem piszkálják, és egy jól működő rendszernél megtalálható és valószínűleg bármiféle hibamentes, és alapvetően mindig egy felhasználóhoz tartozik, így egy megosztott gépen is kisebb az esélye, hogy a felhasználók elrontják egymásnak). A két példány is az automatikus frissítés miatt van. Ha valami hiba történne az új verzió letöltése/telepítésekor még mindig simán vissza tud állni a régi verzióra. A nagyobb méretet teljesen pontosan nem tudom, de gondolom ilyenek is belejátszanak mint sandboxolt integrált flash, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Windows 11
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs