Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Mondjuk tény, hogy kevesebb bugot tapasztalok bizonyos oldalak esetén, mint Operánál."
Ez azért van mert maszkolja magát mindenféle böngészőnek magától a chrome, operában ezt meg kell tenni. Ennek ellenére 1-2 oldallal így is találkoztam Chrome alatt, ami nem jól jelent meg, vagy egyes funkciók nem működtek. Ezek többnyire Operában sem, csak IE és FF.
Én a Chromenak igazából a méretét sem értem, meg azts em, hogy mi a francnak települ az appdataba és egyáltalán ott minek tart meg 2 buildet? 150 mega csak tudnám mitől, az egész Opera 20x annyit tud és fele akkor sincs. FF is kisebb pedig az alapfunkciói annak is több, kiegekkel meg brutálisan testreszabható.
Kár hogy ntomka Chromeot használ, mert így arra készült el a ph kieg ugye.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen RAM-ot vegyek?
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- OpenWRT topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bioshock 2 Special Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest