Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
De az a Chromium, ami az olyan power usereknek való akiknek a szörfdeszka a lényeg nem a szörfölés.

Kipróbáltam rövid időre, gyorsabbnak gyorsabb hiszen előbbre van a fejlesztésben, de az ilyen béta, alfa, prealfa verziókat soha nem preferáltam. Komoly instabilitás nem tűnt fel, de talán csak mert nem hagytam rá időt.
Mozarella:
Nekem is volt hasonló rejtélyes gondom, úgy emlékszem pont amikor a chromiumot próbáltam. Összekeveredett a profilja egy másik chrome változattal. Először csak újratelepítettem, ez nem jött be. Majd uninstaller progival töröltem és megint telepítettem, ez sem. Majd végül az előző opció vezetett eredményre kiegészítve egy további maradvány törlésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest