- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Chrome böngészési előzmények visszaállítására létezik működő módszer? Néhány nappal ezelőtt vettem észre, hogy csak kb 3 hónapra visszamenőleg vannak meg az előzményeim, az előtte lévő sok-sok évnyi előzmény hiányzik. (kerestem volna valamit, amit korábban már megnéztem, így derült ki) Szándékosan biztosan nem töröltem az előzményeket, hiba csúszhatott a gépezetbe, vagy benéztem valamit valamikor.
A google/gmail fiókkal való szinkronizáció már réges-régen be van kapcsolva, a jelszavak kivételével mindent oda szinkronizálok. Van rá esély, hogy a google cloud-ból ezek helyreállíthatóak, és ha igen, hogyan tudom megtenni?
Köszönöm segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest