Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz mikk2000 #32011 üzenetére

    Sajnos ezt nem lehetett rövidebben leírni, szóval nem ártott volna alaposan elolvasnod a "regényemet", mielőtt válaszolsz, újra elismételve, hogy nálad, a te routereddel, portable verzióban nem jelentkezik a probléma... Azt, hogy a jelek szerint kinél jelentkezik, ugyanabból a support-os forrásból vettem, mint ahol az ideiglenes megoldást is írták - persze akár tévedhetnek is, mert biztos infó egyelőre nincs. A lényeg, hogy nem mindenkinél jelentkezik, és nem csak a saját router belépő oldalát érinti. A leírt fájl törlése pedig eltünteti azt a bizonyos szekciót a security opciók közül, és onnan kezdve nem jelentkezik a probléma. Egészen addig, amíg a Chrome nem építi vissza automatikusan azt a bizonyos szekciót a biztonsági menüjébe...
    Ne haragudj, de nem szeretném portable verzióból is kipróbálni, mert nincs olyanom, sosem volt, és nem az a cél, hogy ott ne jelentkezzen a probléma.
    Amúgy örülök, hogy a te jópár éves routereddel semmi gond, de hidd el, az enyémmel sincs. Ahogy írtam, ez nem a router, hanem a Chrome hibája, ami nem csak az én routeremnél, sőt, eleve nem csak routereknél, és nem csak nálam jelentkezik. Hadd ne írjam le újra, olvasd el a korábbi hsz-okat, és bennük a linkeken levő forrásokat is.

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák