Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kezo0
    addikt

A probléma azokat érinti, akiknél a Chrome beállításaiban a chrome://settings/security lapon megjelenik egy olyan sor is a menüpontok között, hogy "A Chrome által kezelt tanúsítványok":

Nálam is van ilyen szekció, mégse problémázik. A portable ugyanaz.

Most reggel nincs időm végigolvasni a regényt amit írtál, de egy portable chroméból is próbáld már ki. Amúgy meg szerintem egy router beállítást annyit nem piszkál az ember hogy addig ne bírná ki másik böngésző (firefox, edge stb. használatát). Nekem a jópár éves routeremmel semmi gond.

Sajnos ezt nem lehetett rövidebben leírni, szóval nem ártott volna alaposan elolvasnod a "regényemet", mielőtt válaszolsz, újra elismételve, hogy nálad, a te routereddel, portable verzióban nem jelentkezik a probléma... Azt, hogy a jelek szerint kinél jelentkezik, ugyanabból a support-os forrásból vettem, mint ahol az ideiglenes megoldást is írták - persze akár tévedhetnek is, mert biztos infó egyelőre nincs. A lényeg, hogy nem mindenkinél jelentkezik, és nem csak a saját router belépő oldalát érinti. A leírt fájl törlése pedig eltünteti azt a bizonyos szekciót a security opciók közül, és onnan kezdve nem jelentkezik a probléma. Egészen addig, amíg a Chrome nem építi vissza automatikusan azt a bizonyos szekciót a biztonsági menüjébe...
    Ne haragudj, de nem szeretném portable verzióból is kipróbálni, mert nincs olyanom, sosem volt, és nem az a cél, hogy ott ne jelentkezzen a probléma.
    Amúgy örülök, hogy a te jópár éves routereddel semmi gond, de hidd el, az enyémmel sincs. Ahogy írtam, ez nem a router, hanem a Chrome hibája, ami nem csak az én routeremnél, sőt, eleve nem csak routereknél, és nem csak nálam jelentkezik. Hadd ne írjam le újra, olvasd el a korábbi hsz-okat, és bennük a linkeken levő forrásokat is.

Új hozzászólás Aktív témák