Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
#hpq
aktív tag
Víruskeresőböl kikapcsoltam a webvédelmet meg újra indítottam a böngészőt de, megmaradtak a jelenségek. Tűzfal meg most jelenleg nincs bekapcsolva. Esetleg tudnál írni pár plugint amit minden képen érdemes feltenni hozzá mert stabilabb lesz tőle stb? (Mióta felraktam semmilyen kiegészítőt nem tettem fel hozzá, nem tudom mennyire probléma.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Sorozatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mini PC
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OpenMediaVault
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- BMW topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest