- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
Lehet félreérthető voltam. Nem azzal van a bajom, hogy nem tudom mi fán terem a Google Chrome féle web apps (pláne nem az, hogy mi a különbség közte és az extension között), hanem az hogy hol vannak az új designos tab ikonok, miért nem tűnik el az omnibox, hol vannak a web app beállítási lehetőségek, hogy akkor a jobb OS integrációt most meg se említsem (gondolom azért ahhoz valamennyire a szolgáltatást is fel kell készíteni, bár ebben nem vagyok biztos). Ez így nagyon kevés, gyakorlatilag kiadták bétába, úgy hogy kevesebbet tud mint a 2-3 hónapja a dev channel-re kiadott verzió, arról nem beszélve , hogy a web store még mindig sehol..., ez így nagyon kevés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest