Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Múlt hét óta jött ki új chrome verzió?
Mert van egy wordpresses weboldalan, de kb az utóbbi legújabb 5-10 frissebb verzió óta olyat csinál, hogy be kell jelentkezni az oldalra ahhoz, hogy látszódjon a tartalom, ekkor átirányít a felhasználó profil oldalára, majd mikor onnan továbbmennénk a főoldalra, akkor mindig visszadob a bejelentkező oldalra.
De múlt héten pl tökéletesen működött minden nálam, majd kb 2-3 napja megint elkezdte ugyanezt csinálni.
Gondoltam már rá, hogy talán wordpress hiba lehet, de talán mégsem (mivel gyakorlatilag semmi nem változott az oldalon), mert munkahelyi gépemen nem engedtem frissíteni a chrome-ot, ott tökéletes. Illetve otthoni laptopon is múltkor figyeltem, hogy melyik verzióval volt még jó és utána az újabbakkal már nem, csak már ott is felfrissült magától a chrome.
De próbáltam másik böngészővel is, van amelyikkel jó, van amelyikkel nem. Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest