- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Mostanában néha villognak a weboldalak. Fehéren, szóval mintha eltűnne minden. Gyorsan villog, mint a stroboszkóp. Görgetek egyet és elmúlik. Az előbb rámentem egy hozzászólásnál arra a linkre, amelyik arra a hozzászólásra visz, amire az illető válaszolt, erre az történt, hogy miközben betöltötte a hozzászólást, letöltött egy "lapcsalad.html". Chrome hiba lehet?
@ZPKing. Nekem egyszer volt egy nagyon visszatérős, amit így tudtam csak kiirtani: Újraindítani a windows-t csökkentett módba, majd fájlok között mélyreható keresés után kitörölni mindent, amit a kereső talál. Minden szóra keress rá, ami csak összefügg vele. Majd ugyanezt megcsinálni futtatás->regedit-ben (win+R regedit). Majd ismét ugyanezt a szolgáltatásokban: futtatás: services.msc
De vigyázz, hogy ami fontosnak tűnik, annak nézz utána inkább, hogy tuti törölheted-e.
Szóval, ha visszatérne, én ezt ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest