Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Mostanában néha villognak a weboldalak. Fehéren, szóval mintha eltűnne minden. Gyorsan villog, mint a stroboszkóp. Görgetek egyet és elmúlik. Az előbb rámentem egy hozzászólásnál arra a linkre, amelyik arra a hozzászólásra visz, amire az illető válaszolt, erre az történt, hogy miközben betöltötte a hozzászólást, letöltött egy "lapcsalad.html". Chrome hiba lehet?
@ZPKing. Nekem egyszer volt egy nagyon visszatérős, amit így tudtam csak kiirtani: Újraindítani a windows-t csökkentett módba, majd fájlok között mélyreható keresés után kitörölni mindent, amit a kereső talál. Minden szóra keress rá, ami csak összefügg vele. Majd ugyanezt megcsinálni futtatás->regedit-ben (win+R regedit). Majd ismét ugyanezt a szolgáltatásokban: futtatás: services.msc
De vigyázz, hogy ami fontosnak tűnik, annak nézz utána inkább, hogy tuti törölheted-e.
Szóval, ha visszatérne, én ezt ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Milyen program, ami...?
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Jövedelem
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest