Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

Sziasztok, a jelszókezelőt javították már?
    Néha olvasom, hogy akadnak gondok, hiányosságok, de szerintem addig én már el sem jutok, ha a legalapvetőbb dolgoknál elbukik. Nem én telepítettem a Chrome-ot a másik gépre, hanem a szerviz és ha már fent van gondoltam adok neki egy esélyt. Még nem is használtam, csak egyszer, vagy kétszer frissített magától, na de hogy a fenébe kezdjem el használni, ha már a jelszavakat sem jegyzi meg? Nem is kérdezi, Java script tiltással sem működik, kb 20x próbáltam Gmail-en és egyszer egy villanásra láttam a kérdést, de olyan gyorsan eltűnt, hogy reagálni sem lehetett rá. Fb-n pedig egyáltalán nem kérdezett. Ki képes ilyen alap dolgokkal szarakodni?

Olvastam itt, hogy volt akinek az összes korábbi jelszó eltűnt, hát az meg miiii? Ennyire megbízhatatlan lenne ez a böngésző?
    Van hozzá olyan kis program, mint a Mozbackup? A Sync-en kívül még hogy lehet kimenteni és visszaállítani a jelszavakat? Találtam olyat, ami kimenti, de vissza már nem. FavBackup is jó lenne, de pont ennél nem lehet a jelszómentést kiválasztani, hacsak a Web data nem ezt jelenti náluk. :F
    Bár jelenleg ez csak egy költői kérdés lenne, mivel nincs is mit kimenteni. :))

Új hozzászólás Aktív témák