Hirdetés
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Penge_4
üzenetére
Ezzel valamelyest én egyetértek (bár a felhozott példád nem biztos, hogy a legjobb, mert ahol fontos a háttérben futkorászás, annál gondolom nem Metrós appot készítenek (mondjuk nem mentem bele ennek a filozófiájába annyira) - mindenesetre ha valaki ilyen Metrós appot készít, számoljon vele, hogy mentegetni kell szorgosan a FONTOS adatokat a háttértárra, mivel az OS-nek joga van memóriaszűke esetén (ami nem olyan elképzelhetetlen eset ilyen kis hurcibálós eszközöknél) bármikor bezárni a felfüggesztett alkalmazásokat! Ergo ilyenkor a nem mentett adatok repülnek), mivel pont ez vonhatja magával adott esetben azt, hogy amennyi esetleges előnye lehet ennek erőforrás-takarékosság szempontjából, ugyanannyi hátrányt is magával hozhat - például az ébredés utáni állapot-visszaállítgatás sem erőforrás-takarékos adott esetben szerintem, tehát úgy összességében nem tudom, mennyi az érdemi nyereség, bár való igaz, hogy amennyiben használunk egy appot, majd úgy döntünk, hogy inkább fél órán keresztül böngészünk, akkor nagyon nem mindegy, hogy fél órán keresztül a háttérben lévő alkalmazás kap-e processzoridőt, vagy sem. Végül is az átlagos használat elvileg nyilván nem az, hogy ide-oda tapicskolunk, és állandóan váltogatjuk a programjainkat mondjuk 10 másodpercenként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest