Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Sziasztok!
Régóta Firefox fut a gépemen, és eddig szépen is tette a dolgát. Kicsit lassú, összeomlások nagyon ritkán történtek. Eddig csak kíváncsian követtem, hogy milyen gyors léptékben fejlődik a Google böngészője, de talán eljött a pillanat, hogy kipróbálásra kerüljön a gépemen. Látom ma jelent meg a 4-es verziója, ami már támogatja a kiegészítők telepítését is. Lenne is pár kérdésem a programmal kapcsolatban.
1., Számomra fontos a reklám blokkoló, gondolom ez akar lenni Chrome alatt: AdBlock. Aki használja, segíthetne, hogyan kell beállítani, képes-e frissíteni magát ? Nekem kell-e az elején külső szűrőt hozzáadnom, vagy alapból tartalmaz? Nemrég próbáltam, de nem rakott ikont a böngészőben, ez megoldható valahogy?
2., Örömteli hír számomra, hogy a WOT kiegészítő is támogatja a böngészőt.
3., Ez a JAVA program működik vajon a böngészővel?
4., Firefox úgy van beállítva nálam, hogy kilépéskor töröl minden előzményt (kivéve a jelszavaimat), eddig én ilyet nem találtam a Chromeban, megoldható vajon? (CCleaner szépen tud utána takarítani)
5., Könyvjelzők kezelése hogy történik, én mindig lementem Firefoxban, és utána gyorsan visszatudom állítani. Ha jól tudom ilyen nincs a Chromeban, helyette valamilyen online archiválás van, vagy mi a szösz. Hogyan működik?Köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Linux Mint
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Warships
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen monitort vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest