Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HZoli87

veterán

Sziasztok!

Régóta Firefox fut a gépemen, és eddig szépen is tette a dolgát. Kicsit lassú, összeomlások nagyon ritkán történtek. Eddig csak kíváncsian követtem, hogy milyen gyors léptékben fejlődik a Google böngészője, de talán eljött a pillanat, hogy kipróbálásra kerüljön a gépemen. Látom ma jelent meg a 4-es verziója, ami már támogatja a kiegészítők telepítését is. Lenne is pár kérdésem a programmal kapcsolatban.

1., Számomra fontos a reklám blokkoló, gondolom ez akar lenni Chrome alatt: AdBlock. Aki használja, segíthetne, hogyan kell beállítani, képes-e frissíteni magát ? Nekem kell-e az elején külső szűrőt hozzáadnom, vagy alapból tartalmaz? Nemrég próbáltam, de nem rakott ikont a böngészőben, ez megoldható valahogy?
    2., Örömteli hír számomra, hogy a WOT kiegészítő is támogatja a böngészőt.
    3., Ez a JAVA program működik vajon a böngészővel?
    4., Firefox úgy van beállítva nálam, hogy kilépéskor töröl minden előzményt (kivéve a jelszavaimat), eddig én ilyet nem találtam a Chromeban, megoldható vajon? (CCleaner szépen tud utána takarítani)
    5., Könyvjelzők kezelése hogy történik, én mindig lementem Firefoxban, és utána gyorsan visszatudom állítani. Ha jól tudom ilyen nincs a Chromeban, helyette valamilyen online archiválás van, vagy mi a szösz. Hogyan működik?

Köszi a segítséget. :R

Új hozzászólás Aktív témák