Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Milyen TV-t vegyek?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniplet
csendes tag
válasz
Antigabo
üzenetére
Üdv!
Látom, már megoldottad valahogy, de azért leirom, nekem hogy sikerült.
Indito parancsikon tulajdonságok, és a cél mezőbe ez van beillesztve:"C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --enable-gpu-rendering --disk-cache-dir="d:\ChromeCache"
Az xxxx természetesen a saját felhasználói nevet jelenti, illetve egy hardveres gyorsitási kapcsoló is be van illesztve a cache-t áthelyező parancs elé.
Nekem, tökéletesen műxik xp alatt, de előtte mindenképpen hozd létre az új mappát a másik meghajtón.
Sokáig szenvedtem én is vele, mert ha nem a pontos helyen van szóköz, vagy kötőjel, már ugrik az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest