Hirdetés
- OLED TV topic
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniplet
csendes tag
válasz
Antigabo
üzenetére
Üdv!
Látom, már megoldottad valahogy, de azért leirom, nekem hogy sikerült.
Indito parancsikon tulajdonságok, és a cél mezőbe ez van beillesztve:"C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --enable-gpu-rendering --disk-cache-dir="d:\ChromeCache"
Az xxxx természetesen a saját felhasználói nevet jelenti, illetve egy hardveres gyorsitási kapcsoló is be van illesztve a cache-t áthelyező parancs elé.
Nekem, tökéletesen műxik xp alatt, de előtte mindenképpen hozd létre az új mappát a másik meghajtón.
Sokáig szenvedtem én is vele, mert ha nem a pontos helyen van szóköz, vagy kötőjel, már ugrik az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Core i3 10105F processzor
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest