- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
pethYeti #10397 üzenetére
Bekapcsolódnak, egyszer én is megpróbálkoztam átállni erre a cuccra, csak végül valamiért meghiúsult a dolog... mennyit dob a sebességen? Sokat netezem...
szerk.: Najó, de ezt úgy mondod, hogy SSD-d van. Nekem egy 5400-as HDD-m van jelenleg, annál lehet, hogy dobna a DDR-III-ból cache-elés.
-
laszlohu
addikt
Sajnos mégsem az ask.com, vagy ask toolbar okozta a random fókusz problémám,
viszont olvastam egy érdekes cikket :
most ezt , bár nem linux alatt tesztelem, hanem
Windows 7 X64 alatt :Remoting viewer - t kikapcsoltam :
Más :
akkor a stream errort nálam valószínű az Adblock csinálhatta, vagy a
Yousabletubefix userscript. -
GrandeP
addikt
Üdv!
Keresek valami bővítményt, alulra... amikor töltök, szeretném látni a "satusat".. mennyivel tölt mennyi idő van még hátra ilyesmi...
A gyári eléggé faparaszt... valami bővebb infós kellene..Köszi.
-
pethYeti
addikt
Másnak is bugos a --disk-cache-dir indítási paraméter? Próbálom áthelyezni a ramdiskre a cache-t de ha újraindítom a gépet akkor nem a megadott helyre kerül a cache. Viszont! ha bezárom ás újraindítom a cache-t már ott tárolja ahova megadtam. Érthetetlen.
-
törölt tag
Hát én ezt a funkciót nem használom, nekem Facebook-al indul és kész
Ami viszont érdekes, hogy a három általam menedzselt rendszer közül az egyiken a Vistán, ott még nem kapcsoltam ki, hogy automatikusan a háttérben fusson és elinduljon a Windows-al együtt, viszont így friss indításnál nem tölti be a kiterjesztéseket a McAfee kivételével... Most, hogy már meg van hogy kell visszakapcsolni, Vistán is kifogom
-
Dayco
tag
válasz
#41133696 #10384 üzenetére
Én ha csak simán bezárom, és újra megnyitom akkor megjegyzi a lapjaimat, viszont ha újraindítom a gépet, akkor elfelejt mindent...
most akkor van erre valami megoldás? Nem igazán értem amiket írtok, mert nekem nincs is ilyen tray ikon, talán valamikor régen volt de én sose foglalkoztam vele.
-
törölt tag
-
Vasinger!
nagyúr
Újraraktam ezt a f@stalicskát és nem akarja az igazat. Bezárom és megnyitom a chromeot ugyanúgy elfelejti a megnyitott lapokat. Nem hiszem el. Mi a szarért? Áh..
Meglett. Ezek a hülyék, már elnézést, készítettek egy tray ikont aminek következtében mindig fut háttérben a chrome és ha becsukom a lapokat nem érzékeli úgy, mintha kiléptem volna a chrome-ból....vicc.
-
spammer
veterán
válasz
Vasinger! #10378 üzenetére
Könyvjelzőket lehet exportálni (Csavarkulcs - könyvjelzők - rendezés - exportálás html fájlba)
A többit nem tudom, talán ezzel lehetséges, elvileg ez backup tool: [link]
De ha backupból állítod vissza a régi profilt, akkor kb. ugyanott leszel, mint most, azaz lehet, hogy a hiba okát is visszaállítja.
Jelszavakat és a kiegészítők listáját ki lehet screenshotolni, bár tudom, nem kényelmes, hogy utána egyesével kell újra beírni őket, meg a kiegeket telepíteni, de ha fullra ki akarod pucolni, és teljesen friss telepítést akarsz, akkor nem tudom, másképp hogyan lehetne.
Max próbálkozz meg backup tool-os dologgal, de biztos ami biztos, csinálj screenshotot a jelszavakról, mielőtt elkezded lepucolni
-
Faterkam
addikt
-
tutis
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen chrome-os kérdésem lesz, de azért hozzá kapcsolódik. Elkezdtem használni a chrome-ot, viszont sajna 2 google fiókom van. Van egy gmailes és egy freemailes. A gmailes alatt vannak a levelek, az androidos play áruház, kontaktok.
A freemailes fiók alatt meg az összes többi: youtube, analitics, webmester, stb..
eddig nem zavart, de most a chrome használatakor kezd zavarni hogy két userfiók van. ezeket a fiókokat össze lehet valahogy egybe fésülni? Vagy esetleg egyik fiókból mindent átpakolni a másik fiókba?
Régebben azért sikerült 2 fiókot csinálnom, mert valamelyik szolgáltatás nem engedett gmailes címet regisztrálni, ezért kezdtem el freemailesre rátenni mindent.. -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy Win7 alatt ablakba akarnám megnyitni a Chrome-ot akkor pici ablakként nyílik meg, nem úgy ahogy becsuktam, nekem kell kinyitni mindig akkorára ami nekem jó lenne. Xp alatt minden ok. Szerintetek? (19.0.1087.52m)
-
ProciVettel
tag
válasz
ProciVettel #10369 üzenetére
Sikerült tárgytalan.
-
ProciVettel
tag
Hali. Szeretném ramra állítani a cachet. Firefoxban tudom, hogy kell, de chromban még nem probáltam.
Ezt találtam ez jó megoldás vagy van egyszerűbb? köszi
-
törölt tag
-
Rototti
senior tag
válasz
#41133696 #10342 üzenetére
Köszi a tippet, sajna az mx518-asom nem támogatja a Smooth Scroll-t (pedig elvárnám...), a Flow Scroll pedig nem igazán tetszik, meg eléggé belassít.
laszlohu: Értem, amit írsz, nem tökéletes még a kísérleti finomgörgetés, de én arról beszélek, hogy egyáltalán nem működik, olyan mintha ki lenne kapcsolva. 18-as verzával működött, aztán 19-nél eltűnt, ahogy másoknál is, ezért kérdeztem, hogy Nálad volt-e ilyen gond.
-
laszlohu
addikt
Rájöttem mi okozza azt, ha elveszíti a fókuszt a Chrome percről percre,
nálam az ask.com, és az ask toolbar okozta.
Eltávolítottam a programokból és helyrejött. -
Vasinger!
nagyúr
Mostanában el kezdett szórakozni a Chrome.
Olyat csinál, hogy mikor becsukom a lapokat, aztán újra megnyitom a Chrome-ot nem jegyzi meg, elfelejti azokat, amik meg voltak nyitva, hiába úgy van beállítva, hogy az előző munkamenet folytatása. Minden profilnál eljátsza.
Egyébként nemrég volt egy kis tray icon-ja is a Chrome-nak, ami nem tudom mire szolgált, de már nincs lent az óra mellett.
20.0.1132.11 beta-m van fent. Esetleg mennyek át stabilra? Ha igen akkor hogyan tegyem?
Help!
-
törölt tag
Olyan Chrome-os kieget tudtok esetleg Chrome alá, mint amilyen a Firefox-os Flox Clock?
Innen jött az ötlet: Sharp World Clock, csakez sajnos nem ingyenes
Persze ez Gadget lett vona Win 7 -re.
-
laszlohu
addikt
Nálam is a Foxit reader van fönn, de a beépített is jó.
-
TRob1
veterán
Vagy Sumatra PDF-et... még jobb.
(És olvassa az ePub, Mobi, DjVu, Chm formátumokat is, ha vkinek számít
)
-
artiny
őstag
Lenne két kérdésem:
1.) Hogyan lehet rávenni a chromot hogy Adobe -al nyissa meg a PDF ket a neten? Letoltottem az Adobre Readert,feltelepitettem,about:pluginsban bekapcsoltam de semmi....ugyan ugy valmi massal nyissa meg .
2.) Belehet állítani azt,hogy ha új linket nyitok meg ,akkor az aktív lap mellet nyíljon meg ne a legutolsó lap után?
-
törölt tag
-
Balinov
titán
Sracok, Chrome v19 stable-ban hogy tudom a temporary internet files mappat egy masik meghajtora athelyezni?
-
laszlohu
addikt
válasz
Rototti #10340 üzenetére
Az van, amit leírtam,
ha kurzorbillentyűkkel megyek le, akkor működik,
ha az egér görgőjével görgetek, akkor viszont olyan, mintha be sem lenne kapcsolva,
persze ha az about:flags - ben engedélyeztem a finomgörgetést korábban.,ezt rajtam kívül más is jelezte és nála is ugyanez van,
-
törölt tag
válasz
Blabcsi #10343 üzenetére
A lastpass-al megtudod oldani, létrehozol egy lastpass accot, utána a Chrome-alatt bejelentkezel a lastpass-ba, majd azoknál az oldalaknál, ahol megjegyezte a belpési adataidat a chrome, egyenként kijelentkezel, majd újra be, és a lastpass kérdezni fogja, hogy megjegyezze e a belépési adataidat. Ennyi
-
Blabcsi
senior tag
Na, ha már így kiveséztük szerencsétlen trójait, tud valaki, valamilyen jó megoldást, hogy a jelszavakat kimentsem? És nem trójai?
-
törölt tag
válasz
Rototti #10340 üzenetére
Hát én nem vettem észre - igaz nem is tőlem kérdezted
- , de egyfelől G500-al használom, ami hardveresn oldja meg a dolgot, bármilyen böngészőről is legyen szó, másrészt pedig LS1-nél sem tapasztaltam, mert ott ezt használom: Flow Scroll (Scroll App)
Állítólag működik nem csak Logitech egérrel, itt a topicban volt aki írta, és Logitech LS1-el használom, beépül a Chrome-ba a Firefoxba és az Internet Explorer-be is
-
myke01
senior tag
-
-
myke01
senior tag
válasz
Blabcsi #10330 üzenetére
Chromepass nevezetű progival .
-
Blabcsi
senior tag
Tudja valaki, hogy tudom a jelszavakat kimenteni / exportálni?
-
laszlohu
addikt
Visszatérve a finomgörgetésre,
jelenleg bekapcsoltam az about:flags - ben a kísérleti finomgörgetést,
bár azt ígérték a 19 - esre kiveszik a kísérleti dolgok közül.
A kiegek nem megoldások nekem, mert egyik sem tetszik.
Amit alapból beleapplikáltak, az viszont tetszik.
Amúgy olyan gond van vele, hogy ha billentyűzettel használom, akkor működik,
ha az egér görgőjével, akkor nem kapcsolja be a finomgörgetést,
csak "durván", elnagyoltan görget. -
hackeeeee
Jómunkásember
19-ben a kereső is bugos.. Rákerestem valamire egy oldalon, az írja, hogy 0 találat, erre ha nyomom az enter-t, ugyan úgy ugrál a lapon a találatok között, csak nem jelöli ki...
-
artiny
őstag
Speed Dialban elmentett oldalakat ellehet menteni ha egy win ujratelepitesnel vagy hasonló esetben....meglegyenek?
-
GrandeP
addikt
Még egy kiegészítő kellene nekem...
Firefoxnál a colorful tab nevet viseli...
Minden ablak, link, tab, más színben jelenik meg... ha meg van nyitva jó sok oldal könnyebben el tudom különíteni...
És akkor most már be is fejeztem, az áttérést teljesen.. a többinek szinte a neve is ugyanez volt....
-
GrandeP
addikt
Köszönöm mind kettőtöknek...
Esetleg user lista a kedvencek bővítményekről valahol?
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Keresek egy bővítményt, ami a firefox alatt, text to link nevet viseli...
A következőt csinálja...
Ha valaki lusta linkesíteni az urlt... pl www.origo.hu ... tehát itt van, de ha rákkatintasz, csak mint szöveg látja... de ha két klikk lenne, akkor új lap nyitja....
Érthető lett? -
RpPRO
őstag
Alakul ez, persze akkor leszek maradektalanul elegedett, amikor nem reszeli a PATA-s vinyomon a 700 mega cache-t 1 percig, hogy behozza pl. az origo.hu-t... Nincs kedvem minden session utan ccleanerezni.
A FF zsenialisan egyszeru override automatic cache management utasitasahoz hasonlot miert nem kepesek csinalni?
-
RpPRO
őstag
Nah, frissitette magat 20-as betara. Mar 412 pont html5test.com-on.
-
törölt tag
válasz
myke01 #10302 üzenetére
Ja az tuti... de megoldottam, mert kikapcsoltam a kiterjesztés szinkront így jó, a könyvjelzőket stb mindig jól fésülte össze..
DS39 Eredetileg nekem is össze volt fésülve, mégis berosált...
Chrome-nál mai napi rejtély, sztar.com-os linket felváltva engedélyezi, illetve tiltja, gépenként is
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Tud valaki a Hoover zoomnál jobb kép nagyító kiegészítést? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged