- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bluegene #102 üzenetére
Nem tudom miért lovagolsz ezen a FF témán. Nekem ezzel a Chrome-s szerződéssel volt bajom... Biztos jó, meg biztos szép a Chrome, de...
Amúgy 1984-et valamikor 10 éve néztem meg. Akkor még nem annyira értettem, de most már teljesen világos a film mondanivalója.De látom, hogy még mindig nem érted a lényeget...
Szarok én a gonosz gúgli/jó gúgli témakörre, amikor hardverileg is bugos az összes PC. Biztos véletlenül nem vették észre egy évtized alatt... Ne ragadj le itt, hanem próbálj kicsit a másik oldal agyával gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tőzsde és gazdaság
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Medence topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest